Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitatii! TOPIC DE SINTEZA SI DE RAPORTARE.

Nici macar cea mai bine-intentionata organizatie din lume nu poate "trai" doar cu aer! Nu ramaneti indiferenti: implicati-va in sustinerea cauzei comune, DONATI pentru Asociatia SOS Infertilitatea!
User avatar
Irina_
Posts: 1749
Joined: Sat Feb 05, 2011 11:31 pm
Location: Bucuresti

Re: FIV in Romania

Post by Irina_ » Thu Oct 25, 2012 4:20 pm

Swanheart wrote: Nicole, nu stiu daca intr-adevar cei care raman in pasivitate nu cunosc bucuria de a darui... Probabil e comoditate. Eu vreau sa cred ca ar da toata lumea daca nu ar trebui sa se deplaseze la banca, ci pur si simplu doar sa scoata din buzunar si sa intinda bancnota.
Swanheart, tocmai de aceea exista un sistem de donatii on-line. Dureaza fix 2 minute cu orice card de debit in fata la tastatura calculatorului ca sa dai oricat te lasa inima, cand se poate: 10 RON azi, 10 RON peste o luna... Pagina e in sistem securizat, 3D-Secure, gandita special pentru a nu periclita siguranta acestor tranzactii pentru utilizator.

Nu, chiar nu e nevoie de un drum pana la banca! Formularul on-line e simplu si accesibil. Si apoi, cine citeste acest mesaj, sigur e deja in fata unui computer :) .

User avatar
Swanheart
Posts: 759
Joined: Tue Oct 18, 2011 2:07 pm

Re: FIV in Romania

Post by Swanheart » Thu Oct 25, 2012 4:25 pm

Ah, Irina, abia acum am vazut ca se poate dona online! [jale!] Ma uit mereu dupa conturi bancare. Chiar mai devreme am deschis pagina cu donatiile, sa-mi notez nr. de cont. #-o Eu nu am card si nu imi sar in ochi astfel de detalii (in schimb, il folosesc pe al sotului cand fac plati online). So, astept sa ajunga acasa si sa ii usurez contul (daca i-a mai ramas in cont ceva din salariu). :D Mersi ca m-ai luminat si scutit de un drum la banca! :ymhug:
Eu 32 ani - sotul 35 de ani, infertilitate masculina: < 2 mil/ml, cryptozoospermie, apoi oligospermie. MTHFR C677T heterozigota, ambele PAI-1 heterozigote, Factorul XIII heterozigota.
Februarie 2012 - I.A. nereusita (la Gynatal - Timisoara).
FIV 1 - sept. 2012, Gynatal. ET 3 embrioni perfecti - beta 13,77 (sarcina biochimica ?).
FIV2 - noiembrie 2012, Gynatal, ET cu 3 embrioni - nereusit.
FET martie 2013, 3 embrioni perfecti - nereusit.
Surpriza, in aprilie 2014 sotul are normospermie.
FIV 3 - aprilie 2014 Kaali Budapesta: ET cu 2 blastocisti AA - nereusit
August - Septembrie 2014 fac sedinte de bioenergie si iau 1 Thromboo Ass/zi.
Sarcina spontana, octombrie 2014. Clexane de 0.6 si 1 Aspenter / zi.
Doamne, iti multumesc! Avem o minune de baietel! [baietel]

User avatar
eliza_maria
Posts: 369
Joined: Tue Jan 10, 2012 8:54 pm

Re: FIV in Romania

Post by eliza_maria » Thu Oct 25, 2012 4:27 pm

Confirm, a durat 2 minute! :D
37 ani, trompe obturate, Graves-Basedow, FIV1 Medlife iunie 2012, mamica fericita de Teodora. ET nov.2015, fara succes.

User avatar
Giorgia
Posts: 601
Joined: Wed Jul 06, 2011 1:38 pm

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by Giorgia » Thu Oct 25, 2012 4:54 pm

Avem nevoie de astfel de scuturaturi. Vad ca doar asa ne-am 'trezit'. :ymblushing: Sper din suflet sa se stranga suficient in timp util, incat sa poata fi organizata conferinta de presa.
Mult noroc mai departe fetelor! Ce ati realizat pana acum e mai mult decat ar fi indraznit oricine sa spere, cred.
Din 17 iunie 2013, mama fericita de fetita si baietel nazdravani!

User avatar
Anda30
Posts: 118
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:10 am

Re: FIV in Romania

Post by Anda30 » Fri Oct 26, 2012 7:51 am

Noi multumim pentru tot ce faceti! Azi dimineata cand m-am trezit primul lucru a fostsa verific donatiile. M-am bucurat din tot sufletul ca in sfarsit lumea a inteles importanta acestora.
32 ani, mutatia MTHFR C677T homozigota, PAI heterozigota, tiroidita cronica autoimuna, 3 inseminari nereusite, un FIV 1 reusit- avort spontan la 8 sapt. Sotul 30 de ani astenozoospermie. FIV 2 noiembrie-decembrie 2012. Punctie 03.12, ET 08.12, 2 blastocisti. Beta Z9: 146, Beta Z11: 367. Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! Din 17.08.2013 mamica fericita de fetita dragalasa!

User avatar
N.C.B.
Knowledge isn't power. Action is.
Posts: 2630
Joined: Tue Nov 29, 2011 5:16 pm
Location: Europe

Re: FIV in Romania

Post by N.C.B. » Sat Oct 27, 2012 11:00 am

Irina_ wrote:Nicole, restul de 1 minut era probabil pentru cautatul portofelului prin geanta... ca sa avem acces la numarul de card. Acum stii bine, mai depinde si de cate chestii are fiecare in geanta :D
Uf, asta e lovitura sub centura. :D Eu de exemplu am renuntat sa imi schimb portmoneul, din Franta, dupa marea triere, m-am intors cu doua, iar pe celalalt l-am daruit prietenei mele care e obsedata de culoarea mov, acum am un singur portmoneu & portacte pe care NU il schimb niciodata, pentru ca sigur mi-ar lipsi chestii esentiale in momente vitale. In schimb, cu gentile! :ymblushing: Le schimb, sunt nepermis de pline, dar tot lipseste tot timpul ceva.

Aseara aveam un umar mai jos, pentru ca aveam in geanta ....trofeul Goden Award de la PR Award de anul trecut, l-am recuperat pentru conferinta. E din bronz masiv, m-a rupt.

M-am gandit sa il folosesc cand fac snitele (problema fiind ca eu n-am facut niciodata snitele, dar exista un inceput in toate).
To make a looooong story short:

FIV nr. 7 (ET nr. 10) reusit, martie-aprilie 2013, Grecia, dr. Konstantinos Giatras.

Din 16 decembrie 2013, mama Larei.

* * *

Daca doriti sa ma adaugati drept contact pe Facebook: Image ...
Pagina oficiala, de tip „LIKE”: Image
Grupul SOS Infertilitatea (closed group): Image

User avatar
N.C.B.
Knowledge isn't power. Action is.
Posts: 2630
Joined: Tue Nov 29, 2011 5:16 pm
Location: Europe

Re: FIV in Romania

Post by N.C.B. » Sat Oct 27, 2012 11:22 am

Swanheart wrote:Nicole, cum stati cu fondurile pentru conferinta, s-a strans suficient? Daca nu, de cat ar mai fi nevoie?
Abia adineauri am reusit si eu sa donez (de pe cardul sotului, care de 2 zile si-a lasat portmoneul in masina #-o ). Cel tarziu luni dimineata va ajunge la banca si o prietena care nu are cont aici (in cazul in care n-a reusit sa ajunga ieri, desi a zis ca face tot posibilul).
Multumim pentru donatie, tie si prietenei tale (nu trebuie sa aiba cont pe forum ca sa poata dona online pe platforma Centras)! @};-

Nu pot sa spun daca s-a strans suficient, pentru ca inca nu stim cat ne va costa totul. Sau sunt costuri care nu se raporteaza strict la evenimentul punctual al conferintei, sunt investitii pe termen mediu si lung.

Eu acum stau acasa si astept furnizorii care ne vor livra mapele si pixurile. Cat costa? Am cerut mai multe oferte, am ales cel mai bun raport calitate - pret, ca nu putem lua nici gioarse.
1. 500 pixuri: 1.425 lei
2. 500 mape: 340 eur fara TVA, aproximativ 1.900 lei
Dar am comandat cate 500 de bucati, noi luni vom folosi maximum 50, deci este o achizitie pentru termen mediu / lung. Aaaa, asta e pretul doar pentru productie, grafica in sine ar fi fost alta cheltuiala, pe care insa am suprimat-o, l-am pus la munca noaptea, din scurt, pe un prieten.

Aseara a recuperat Elena, cu gemenii in masina, rollup-ul personalizat, dar l-am personalizat inteligent, nu am scris (cum am mai vazut pe la unele eventuri) "Conferinta de presa din 29 octombrie 2012" and stuff, am scris "Subprogramul FIV" etc. si il vom putea refolosi pe termen nelimitat (speram sa avem prilejul).

Deci cheltuielile sunt semnificative, in conditiile in care nu am luat sala de conferinte de la un hotel, asa cum se obisnuieste (am cerut niste oferte, voiau de la 350E in sus, chiar daca precizasem ca suntem voluntari etc.), ci ne-am utilizat conectiile si am obtinut o sala centrala, pusa la dispozitie pro bono de Centrul pentru Jurnalism Independent. Nu vom face apel la o firma de catering, desi ar fi fost comod, azi se duc fetele in hipermarket si cumparam ce ne trebuie, Beatris are misiunea de a "gati" o cantitate industriala de cafea, am cumparat termos cu distribuitor, tot asa - sa il avem pe termen lung.

Deci, economisim cat putem, dar banii tot se duc. Noi inca traim din 2% de anul trecut, dar sunt intr-adevar ultimele resurse, fundul sacului, si ma tem ca anul asta vor veni mai putine fonduri decat anul trecut din 2%... Om vedea, ne-om descurca. Mai rau ca in 2010 (anul in care s-a muncit enorm, atunci s-a obtinut Subprogramul), cand la relansarea campaniei SOSI avea 140 de lei in cont, nu poate fi.

Multumim mult tuturor donatorilor! @};-
To make a looooong story short:

FIV nr. 7 (ET nr. 10) reusit, martie-aprilie 2013, Grecia, dr. Konstantinos Giatras.

Din 16 decembrie 2013, mama Larei.

* * *

Daca doriti sa ma adaugati drept contact pe Facebook: Image ...
Pagina oficiala, de tip „LIKE”: Image
Grupul SOS Infertilitatea (closed group): Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Sun Oct 28, 2012 1:46 pm

Multumim, Georgia. @};-

S-au facut in total 16 donatii prin platforma de donatii online Centras in ultima saptamana, in valoare de 1.150 de lei.
Numar de accesari: 4967

Rezultate in utlimele 12 luni
Numarul donatiilor: 24
Valoarea donatiilor: 2.130 RON
De asemenea, s-au primit patru donatii prin virament direct in contul Asociatiei, dupa cum urmeaza:

- de la o persoana cu initialele A.A.M. - 30 RON

- de la o persoana cu initialele C.L. - 80 RON

- de la o persoana cu initialele C.E. - 25 RON

- de la o persoana cu initialele O.I. - 30 RON

Multumim mult @};- , banutii sunt investiti cu folos:

Image

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Fri Nov 02, 2012 3:01 pm

Am primit o donatie prin virament in cont in valoare de 50 RON, de la o sustinatoare cu initialele C.T. Multumim! @};-

(Am mutat pe acest topic dialogul pe fundraising / donatii de pe „FIV in Romania”, caci aici ii este locul.)
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Tue Dec 04, 2012 7:29 am

Cum am spus de multe ori, forumul este doar partea vizibila a iceberg-ului in raport cu ansamblul campaniei / activitatii asociative.

Ca exemplu, iata cum isi petrec weekend-ul contabil o parte dintre fondatoarele Asociatiei:

Image

Image

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Cerere de oferta servicii contabile

Post by SOS Infertilitatea » Tue Dec 18, 2012 10:01 am

Dupa cum stiti, o asociatie este o persoana juridica ce trebuie sa tina contabilitatea operatiunilor sale.

Pana acum, ne-am descurcat cu voluntarii din nucleul fondator, suntem la zi, dar de la anul va trebui sa facem apel la un contabil si intelegem ca este nevoie sa platim pentru asta.

Daca exista printre voi sau in jurul vostru contabili, va rugam sa ne transmiteti la contact@vremcopii.ro o oferta. Bineinteles, date fiind conditiile, am aprecia sa se tina cont de statutul nostru de organizatie de voluntari si oferta sa fie ”NGO friendly”. :) Din motive de localizare a voluntarilor din nucleul fondator, dorim ca acest contabil sa fie in Bucuresti.Solicitare oferta servicii contabile

Asociatia SOS Infertilitatea, http://www.vremcopii.ro

ONG - organizatie non-profit, fara venituri economice.

Cod de Identificare Fiscala (CIF): 26227202
Coordonate bancare:
IBAN: RO51RZBR00000600122 11872 (RON)
IBAN: RO89RZBR0000060012859342 (€uro)
conturi deschise la Raiffeisen Bank, Agentia Drumul Taberei.
Contact: contact@vremcopii.ro
Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor - nr. 110/27.10.2009
Data dobandirii personalitatii juridice: 19 octombrie 2009 – Judecatoria Sectorului 1, Bucuresti

• cod CAEN: 9499 „Activitati ale altor organizatii n.c.a.”
• mod impozitare: venit/ profit: niciunul
• statut TVA: neplatitor
• frecventa declaratii: ONG – doar bilant anual
• nr. de angajati: unul (contract pe durata determinata, pana la 15. 03.2012)
• case de marcat: nu
• puncte de lucru: nu
• contracte leasing/ credit: nu
• nr. de facturi emise/ primite (estimativ pe luna): intre doua si sase lunar.
• nr. importuri/achizitii intracomunitare: nu
• nr. banci: una

SERVICII CONTABILITATE NECESARE:

Serviciile contabile specifice unui ONG fara activitati economice: registru de casa, balanta lunara, bilant anual.


Va rugam ca oferta sa contina costul lunar, in lei, cu TVA inclus. Multumim! @};-
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
pupacila
Posts: 331
Joined: Thu Jun 02, 2011 9:31 am

Re: Cerere de oferta servicii contabile

Post by pupacila » Tue Dec 18, 2012 1:41 pm

Buna, sunt contabila si sunt din Calarasi. Eu va pot ajuta cu tot ce inseamna inregistrari, dar trebuie sa ma interesez daca pot sa semnez bilantul. Am terminat ASE Economie generala, si nu am cursul de expert contabil, dar daca e, vorbesc cu sefa mea si ne face ea bilantul. Eu as face voluntariat! ;) ;)) Voi ne-ati ajutat muuuult de tot. Asa ca daca pot, va ajut! :ymblushing: :ymhug:
Am 35 ani, infertilitate tubara, dar acum trompa dreapta e ok. La ultima spermograma :azospermie usoara.Am facut 8 fiv: primul fiv: nu am avut embrion din lipsa de ovocite
al 2 lea fiv: a fost cel cu congelarea ovocitelor timp de 6 luni cu stimulare normala de fiv, in urma careia a rezultat 4 embrioni , dar cu sarcina extrauterina
al 3 lea pana la al 7 lea fiv rezultat 3 embrioni, dar fara sarcina
al 8 lea fiv facut la giulesti , pe fiv scurt, mi-a rezultat 5 ovocite, 3 embrioni, si la final nimic
al 9 lea fiv , giulesti, protocol scurt, 2 ovocite, 1 embrion, NIMIC
pornim pe al 10 lea fiv si ne oprim : 3 ovocite, 2 embrioni ( unu calitate a si unu calitate b), beta 0.9. Pentru noi a luat sfarsit stresul cu tratamentul.

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Cerere de oferta servicii contabile

Post by SOS Infertilitatea » Thu Dec 20, 2012 6:24 am

Pupacila, iti multumim mult! @};- Bilantul poate fi semnat doar de catre un expert contabil, insa ce ne intereseaza pe noi in momentul de fata este contabilitatea curenta, de fiecare zi / luna.

E perfect ce spui tu acolo, cu o singura nuanta - vitala: locatia. Nu e asa departe Calarasi, dar cum facem sa iti parvina chitantele si facturile? Prin curier ar fi o solutie. Dar accidente se mai intampla, ce ne facem daca se pierd actele originale? Am prefera sa fie cineva din Bucuresti si sa ii putem inmana personal documentele.

Tu vii din cand in cand prin Bucuresti? [floare]
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
pupacila
Posts: 331
Joined: Thu Jun 02, 2011 9:31 am

Re: Cerere de oferta servicii contabile

Post by pupacila » Thu Dec 20, 2012 1:33 pm

SOS Infertilitatea wrote:Pupacila, iti multumim mult! @};- Bilantul poate fi semnat doar de catre un expert contabil, insa ce ne intereseaza pe noi in momentul de fata este contabilitatea curenta, de fiecare zi / luna.

E perfect ce spui tu acolo, cu o singura nuanta - vitala: locatia. Nu e asa departe Calarasi, dar cum facem sa iti parvina chitantele si facturile? Prin curier ar fi o solutie. Dar accidente se mai intampla, ce ne facem daca se pierd actele originale? Am prefera sa fie cineva din Bucuresti si sa ii putem inmana personal documentele.

Tu vii din cand in cand prin Bucuresti? [floare]
Eu vin din cand in cand in Bucuresti. Inainte veneam mai des :D , dar acum m-am potolit. Se pot pune si prin microbuzele care vin spre Calarasi. Daca nu, am sa vorbesc cu o prietena de a mea din Bucuresti, daca se baga ea!
Am 35 ani, infertilitate tubara, dar acum trompa dreapta e ok. La ultima spermograma :azospermie usoara.Am facut 8 fiv: primul fiv: nu am avut embrion din lipsa de ovocite
al 2 lea fiv: a fost cel cu congelarea ovocitelor timp de 6 luni cu stimulare normala de fiv, in urma careia a rezultat 4 embrioni , dar cu sarcina extrauterina
al 3 lea pana la al 7 lea fiv rezultat 3 embrioni, dar fara sarcina
al 8 lea fiv facut la giulesti , pe fiv scurt, mi-a rezultat 5 ovocite, 3 embrioni, si la final nimic
al 9 lea fiv , giulesti, protocol scurt, 2 ovocite, 1 embrion, NIMIC
pornim pe al 10 lea fiv si ne oprim : 3 ovocite, 2 embrioni ( unu calitate a si unu calitate b), beta 0.9. Pentru noi a luat sfarsit stresul cu tratamentul.

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Cerere de oferta servicii contabile

Post by SOS Infertilitatea » Thu Dec 20, 2012 3:07 pm

Pupacila, ce inseamna „din cand in cand” (in medie)?

Cat despre a o intreba pe prietena ta daca „se baga ea”, dupa cum stii contabilitatea e treaba serioasa, daca ni se pierd actele sau ne lasa balta contabilul si nu mai recuperam documentele - este o catastrofa, suntem responsabili penal.

Deci noi vrem fie un voluntar confirmat si de incredere, ca tine, fie un contract oficial, platit, cu o firma sau PFA in domeniul contabilitatii.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Fri Dec 21, 2012 12:11 pm

Am primit o donatie prin viramant bancar, in valoare de 50 RON, de la sustinatoarea noastra cu initialele C.T. Multumim! @};-
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Sun Dec 23, 2012 4:52 pm

Multumim tuturor persoanelor care ne-au sprijinit in acest an!
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Fri Dec 28, 2012 6:39 pm

Un vechi prieten al Asociatiei, care ne-a ajutat in ultimii doi ani cu sponsorizari din partea firmei sale, ne-a facut acum o donatie in nume propriu in valoare de 300 RON. Multumim! @};-
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Cerere de oferta servicii contabile

Post by SOS Infertilitatea » Thu Jan 03, 2013 11:17 am

Ne bucuram sa anuntam ca Asociatia SOS Infertilitatea a gasit contabil, localizat in Bucuresti! [floare]
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10412
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Fundraising. Ajutati campania pentru cauza infertilitati

Post by SOS Infertilitatea » Mon Jan 07, 2013 9:52 am

Am primit in cont cotizatia de la doi membri ai Asocitiei, care au virat cate 10 RON fiecare, consideram 1 RON cotizatie si 9 RON donatie. Multumim! @};-

De la una din membrele noastre cu domiciliul in strainatate am primit un virament de 5 E, consideram echivalentul a 1 RON cotizatie si restul donatie. Multumim! @};-
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

Post Reply