[Durata: 26 de minute]
A treia sesiune live pe FB ocazionata de European Fertility Week 2017, despre infertilitatea masculina:
Durata: 19 minute
Avertisment "SOS Infertilitatea":
Sfat general pentru cititorii acestui topic (noi, care scriem, suntem cat de cat avizate, dar exista persoane care abia au aflat ca se confrunta cu infertilitatea si care se reped pe internet in cautare de solutii): nu luati de bune primele informatii peste care dati pe internet, gen "branca ursului vindeca/amelioreaza infertilitatea, fie masculina, fie feminina" si a doua zi incepeti sa beti branca ursului, din principiu. Filtrati informatiile. Faceti analizele hormonale si vedeti ce excese / deficiente aveti. Doar dupa ca va convingeti ca stiti care e nevoia organismului, puteti sa va ganditi la a il ajuta cu naturiste. Dar chiar si asa, trebuie macar sa va informati medicul.
Nu ne jucam cu hormonii, ok?

Deschid ac subiect deoarece vreau sa ajut si eu asa cum pot cuplurile afectate de infertilitate, LucaLuca m-a rugat mai de mult sa scriu un articol cu tratam naturiste dar pt ca nu m-a facut mama poeta

Deci, dc e cineva care doreste sa-i alcatuiesc schema unui tratam naturist sa-mi scrie aici. Va rog sa aveti rabdare, voi raspunde la toate intrebarile in masura timpului meu liber.
Atentie!!!
Branca Ursului (BU) si testosteronul sintetic pot da rezultate nedorite. In caz de deficienta de testosteron e bine sa luati Tribulus terestris.