Foarte buna veste!
As vrea sa fiu si eu in Bucuresti.
Ce e fain este ca va exista suportul doamnei psiholog Cristiana Haica, practician in cadrul unei clinici FIV si care isi face doctoratul exact in acest domeniu. Deci, chiar vor exista metodologia si tipul de abordare necesare, targetate, nu generaliste.
Iar partea a doua, cea optionala, cafeaua de dupa:), anticipez ca si asta poate deveni interesanta.

Plus ca intalnirile vor avea loc in centru (multumim Asociatiei pentru Protectia Pacientilor pentru punerea la dispozitie a sediului!), sambata si la ore cumsecade, deci in principiu toate conditiile sunt reunite sa iasa o comunicare de calitate.
Cum se spune in prezentare, ideal ar fi sa veniti cu partenerii, dar daca nu se poate - asta e. (Eu am facut cateva sedinte de psihoterapie - individuala, nu de grup - dupa ultima pierdere de sarcina, iar sotul a venit cu mine de cate ori a putut). Nu se vor face/publica fotografii decat cu persoanele care doresc sa apara, iar ceea ce se discuta ramane confidential, accesibil doar grupului prezent. Pe forum se vor face relatari generaliste si doamna psiholog va raspunde la intrebarile celor ce nu pot fi prezenti, pentru ca-s din provincie sau abroad.