[Durata: 26 de minute]
Later edit (2017): Sesiune live FB in cadrul European Fertility Week, pe tema infertilitatii feminine.
Durata: 14 minute
Avertisment "SOS Infertilitatea":
Sfat general pentru cititorii acestui topic (noi, care scriem, suntem cat de cat avizate, dar exista persoane care abia au aflat ca se confrunta cu infertilitatea si care se reped pe internet in cautare de solutii): nu luati de bune primele informatii peste care dati pe internet, gen "branca ursului vindeca/amelioreaza infertilitatea, fie masculina, fie feminina" si a doua zi incepeti sa beti branca ursului, din principiu. Filtrati informatiile. Faceti analizele hormonale si vedeti ce excese / deficiente aveti. Doar dupa ca va convingeti ca stiti care e nevoia organismului, puteti sa va ganditi la a il ajuta cu naturiste. Dar chiar si asa, trebuie macar sa va informati medicul.
Nu ne jucam cu hormonii, ok?

sophie76 wrote:fetelor, sper sa nu fiu off topic, dar nu stiu unde sa postez subiectul meu pt un raspuns edificator:
Eu sunt in pregatire pt FIV, am inceput deja cu AC, de spatamina viitoare incep cu Suprefact si de pe 22 nov cu stimulare Gonal F.
Aditional medicatiei pt FIV ce as mai putea lua ajutator?Dupa ce am ami studiat eu pe net m am gindit sa iau astfel:
- acid folic+ B uri de la Doppel hertz, 1 cps/zi
- omega 3 1000 mg tot de la Doppel , 2 cps/zi
- vit C 1 cps/zi
-aspirin protect 100 mg 1 cps /zi oprita cu 2 zile inainte de punctie (deoarece stiu ca tratamentul hormonal coaguleaza singele si as vrea sa vascularizez un pic uterul)
-royal jelly , inceput o data cu tratamentul de stimulare , 2 fiole pe zi ( am gasit in farmacie Royal jelly +ginseng, e bun sau tb pur?)
L am informat si pe dr Kovacs de intentia mea si mi- raspuns ca pot sa iau acid folic, omega 3 nu stie cu ce m ar ajuta, aspirina sa nu iau pt ca exista risc sa singerez la punctie, iar despre royal jelly nu se stiu f multedespre efectele ei si e riscant sa o iau, deci nu.
Va rog si pe voi sa ma ajutati cu o parere! MULTUMESC MULT!
RalucaBonzi wrote: Sophie, eu nu ma pricep foarte tare, iar cand nu ma pricep prefer sa tac. Sper insa ca intre timp te-ai luminat, eu as zice sa il asculti pe medic (mai ales combinatia aia cu gingseng suna dubios, eu nu as lua asa ceva). Tin pumnii tare, sa ai "productie" cel putin la fel de buna ca Felicia!
miki-miki wrote:Sophie76 dc ai vre-un fibrom sa nu iei Royal Jelly (dc stai bine cu estrogenul nu tb sa suplimentezi cu royal jelly ) si Ginseng-ul nu-i bun . Omega 3 e f buna, da calitate ovocitelor. Pt endometru e buna o vit E forte(luata 10 zile din zi 1 ) si o aspirina de 100mg . Succes!!
sophie76 wrote:Raluca, miki, multumesc pentru raspuns, la ideea cu Royal jelly am renuntat, am ramas doar cu acid folic +Buri, omega 3 si aspirin protect.
Omega 3 pe care il iau , o capsula are 1000 mg omega 3 si vitamina E 12 mg , in cazul asta pot sa mai suplimentez cu cite o pastila de vit E din Z1? ce inseamna vit E forte, eu am mai luat din farmacie vit E de 100 mg,despre asta e vorba?
Eu am inceput deja inhibarea cu suprefact 0,5 ml de marti, din z15 de Marvelon ,respectiv z16 de menstruatie, pina acu nu am mai gasit un astfel de protocol ,oare nu e prea lunga inhibarea? Trebuie sa am incredere in doctor !!!![]()