5 familii din RO la Special Families Campaign, Roma. FOTO!

<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Mar Mai 25, 2010 7:22 am

5 familii din RO la Special Families Campaign, Roma. FOTO!

Fertility Europe, asociatia care regrupeaza organizatiile de fertilitate din Europa, organizeaza Special Families Campaign, cu ocazia Congresului ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) de la Roma. Asociatia “SOS Infertilitatea”, membru-candidat al Fertility Europe, se implica in acest proiect paneuropean, lansand in Romania Campania Familiile Sperantei, care isi doreste sa puna in evidenta importanta notiunii de familie, sa transmita un mesaj de speranta pentru ceilalti si sa reliefeze faptul ca exista multe moduri in care o familie se poate implini.

Fotografii ale familiilor care au luptat sau continua sa lupte cu infertilitatea din diverse tari europene, insotite de un scurt mesaj, vor fi publicate in format de carte postala si vor fi expuse si distribuite la Congresul ESHRE, care va avea loc la Roma la sfarsitul lui iunie 2010. La acest eveniment vor fi prezenti peste 8000 de participanti din toata Europa, este important ca si “povestea” familiilor sperantei din Romania sa fie spusa.
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Mar Mai 25, 2010 7:23 am

Re: Special Families Campaign

Daca doriti sa va implicati, va rugam sa ne trimiteti un scurt mesaj si o fotografie cu familia voastra. Familia poate fi un cuplu – tu si el/ea, voi si copiii vostri (conceputi natural, cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, adoptati, …) sau chiar voi si animaluţele voastre. Pentru ca respectam confidentialitatea, puteti trimite o fotografie in care feţele nu se disting (dar fotografia trebuie sa fie de buna calitate si sa transmita un mesaj, totusi) sau chiar o imagine reprezentand amprentele mainilor voastre.

Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Mar Mai 25, 2010 7:23 am

Mesajul trebuie sa fie o scurta explicatie (maximum 300 de semne) care sa arate de ce familia voastra este speciala. Un exemplu de mesaj de la colegii nostri finlandezi:

Suntem o familie formata din doi membri. Eu si sotul meu am asteptat barza timp de opt ani. Nu a venit, insa ne-a fost daruita multa iubire. Anna & Juha from Finland.

Sau un alt mesaj din Olanda:

Am luptat sase ani pentru a obtine o sarcina. Fiica noastra are acum trei ani si este dovada ca a meritat sa nu ne pierdem speranta. Kate & Jonas & Grace.

Un alt exemplu de la colegii nostri bulgari:

Suntem un cuplu care incearca de doi ani sa aiba un copil. Continuam tratamentele si suntem convinsi ca in curand se va intampla minunea. Stela & Viktor, Bulgaria.

Dupa cum vedeti, mesajul este simplu iar ansamblul lor simbolic. Va rugam sa ne scrieti la contact@infertilitate.com, trimitand-ne un scurt mesaj despre familia voastra, insotit de o fotografie (conform instructiunilor de mai sus – poate fi o fotografie neexplicita). Va multumim!
<<

RalucaBonzi

Mesaj Mie Mai 26, 2010 11:16 am

Avem deja doua familii frumoase care vor participa la acest proiect. Daca sunteti interesati, va rugam sa ne scrieti.
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Sâm Mai 29, 2010 10:24 am

Iata, orientativ, cum vor arata "postcard"-urile, fotografie+text:

Imagine..Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Lun Mai 31, 2010 6:09 pm

Re: Familii de luptatori. :)

Multi dintre voi (cei care sunt inscrisi in baza de date pentru newsletter - daca nu sunteti inscrisi si doriti sa fiti, sa primiti pe e-mail mesajele noastre, exista buton de inscriere pe blog, in coloana din dreapta) au primit mesajul despre Special Families Campaign.

Ne bucuram sa va informam ca avem deja patru familii care vor sa arate la Roma ca si in Romania se lupta cu infertilitatea. [floare]

Asteptam in continuare, pana pe 9 iunie, mesaje de la voi (va reamintim ca nu este obligatoriu ca fotografiile sa fie explicite).
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Mar Iun 01, 2010 11:19 am

Re: Familii de luptatori. :)

Asa arata template-ul (jos am putea sa inseram numele sponsorului, cum fac colegii nostri din Occident, dar noi nu avem sponsori)

Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Mar Iun 08, 2010 8:53 am

Re: Participati la Special Families Campaign!

Multumim celei de-a cincea familii care participa la acest proiect. Textele au fost traduse, fotografiile exista, le vom trimite Fertility Europe si astfel Romania va exista pe "harta" Special Families de la Roma.
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Lun Iun 28, 2010 12:54 pm

Re: Cinci familii din Romania la Special Families Campaign, Roma

Actiunea/expozitia este in plina desfasurare la Roma, vom reveni in curand cu fotografii "personalizate", deocamdata cateva imagini de ansamblu, cu colegele noastre de la alte asocitii europene:

Imagine

Imagine

Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Lun Iun 28, 2010 12:55 pm

Imagine

Imagine

Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Vin Iul 02, 2010 12:09 pm

Chiar e foarte faina ideea expozitiei asteia, e emotionant sa vezi, fie si in fotografii, familii din Europa care au in comun o lupta atat de grea. Dupa cum stiti, solidaritatea chiar functioneaza, doar cine trece prin lupta cu infertilitatea poate empatiza complet.

Imagine

Imagine
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Joi Iul 08, 2010 9:11 am

Re: 5 familii din RO la Special Families Campaign, Roma. FOTO!

Revenim cu postcard-urile noastre, ale SOS Infertilitatea, asa cum au fost expuse la Roma; intrucat nu se pot citi textele, le reproducem mai jos.

Faceti cunostinta cu gemenasii lui Mirimir! :x :x

Imagine

After ten years of waiting, tears and hope, our first IVF procedure, blessed us with these two gorgeous smiles. Keep on hoping! Mirela & Mihai from Romania

<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Joi Iul 08, 2010 11:14 am

Imagine

After eight long years of fertility treatments and two unsuccessful IVF procedures, miracle happened: we naturally conceived our daughter, Ema, born in 2010. Our message for infertile couples: do not give up, keep on hoping! Ioana & Stefan from Romania.
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Joi Iul 08, 2010 11:14 am

Imagine

After a few years of treatments for PCOS and an interrupted IVF procedure, we naturally conceived our daughter, Eva. We hope we’ll soon be able to give her a little brother or sister. Paula & Dan from Romania.
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Joi Iul 08, 2010 11:15 am

Imagine

Our twins, Ana and Matei, conceived with the help of an IVF-ICSI treatment, make our lives brighter and we want to send a message of hope to everyone that needs one: infertility can be defeated! Elena & Catalin from Romania
<<

SOS Infertilitatea

Admin

Mesaj Joi Iul 08, 2010 11:15 am

Imagine

We are a European family fighting with infertility in the city of storks, Strasbourg. We managed to overcome the drama of miscarrying twice, but we are going on with the fertility treatments and we are quite optimistic: we will be parents soon enough! Raluca from Romania & Michel from France.
<<

Loredana

Mesaj Joi Iul 22, 2010 10:56 pm

Mirimir, Elena, Ioana si Paula,sa va traiasca comorile pe care le aveti! Paula, sper sa vi se implineasca si al doilea vis!
Raluca, in curand le vei urma! [floare]
Fotografiile sunt superbe, inclusiv berzele. :)
NICIODATĂ SĂ NU SPUI ``NICIODATĂ``

Înapoi la VOM INVINGE INFERTILITATEA!