Azi e a patra zi de la interventie si gata, m-au lasat toate durerile.

Doamne ajuta tuturor!
Credeam ca zice de jumatatea ciclului, de ovulatie.Cu acest prilej vroi să dau un sfat, care e prea important pentru a-l putea trece cu vederea. Să nu se creadă, că e totuna timpul în care bărbatul şi femeia se împreună pentru zămislire.
Deci e o pledoarie pentru "împreunarea" matinala. N-are nici o treaba cu marirea sanselor de "zamislire", dar eu recunosc ca e o buna optiune de a incepe o zi de munca!După cum totul în natură îşi dezvoltă dimineaţa cea mai mare putere de viaţă, tot astfel e şi la om, – şi deci dimineaţa e şi pentru el cel mai prielnic timp pentru zămislire. Împreunarea în cealaltă vreme a zilei, de pildă seara, nu numai că întărâtă nervii şi deci îi slăbeşte, ci chiar dacă ar urma o zămislire, rodul ce se va dezvolta nu va avea atâta putere de viaţă.
O, da! Eu, daca as avea timp, as scrie un studiu despre infertilitate reflectata de literatura. Incepand cu Biblia. Am o fisa despre infertilitate in Biblie, stai s-o caut. E material brut, neprelucrat, il redau ca atare:STERILITATEA ESTE O BOALA CU CARE SE CONFRUNTA OAMENII DE MULT TIMP!!!!
Ce remarcam aici? Ca doar femeile par a fi cauza infertilitatii in cuplu.Femeia stearpa a fost totdeauna mangaiata de Dumnezeu. El a inteles durerea femeii fara copii si i-a ascultat rugaciunile, dandu-i copii.
SARA, care "nu-i nascuse deloc copii" lui Avraam, a fost binecuvantata de Dumnezeu, desi ea insasi nu mai spera, caci a zis:"Cu adevarat sa mai pot avea copil eu, care sunt batrana?"- Genesa 18:13.
L-a nascut totusi pe Isaac, stramosul poporului evreu.
Isaac s-a casatorit cu REBECA. "Isaac s-a rugat Domnului pentru nevasta-sa, caci era stearpa; si Domnul l-a ascultat : nevasta-sa Rebeca a ramas insarcinata "- Genesa 25:21.
RAHELA, sotia lui Iacov, fiul lui Isaac, era si ea stearpa. Dar Dumnezeu "si-a adus aminte de Rahela, a ascultat-o, si a facut-o sa aiba copii"- Genesa 30:22.
SOTIA LUI MANOAH era de asemenea stearpa. Dar "Ingerul Domnului s-a aratat femeii si i-a zis:
«Iata ca tu esti stearpa si n-ai copii; dar vei ramanea insarcinata si vei naste un fiu»".- Judecatori 13:3.
Intr-adevar, ea l-a nascut pe Samson, care a ajuns mare judecator in Israel.
ANA, sotia lui Elcana, era si ea stearpa, dar s-a rugat Domnului cerand copii, si Dumnezeu i-a dat pe Samuel, unul din cei mai mari prooroci ai poporului Israel.-1 Samuel 1:10,11,20.
ELISAVETA, sotia preotului Zaharia, "cea careia i se zicea stearpa" [Luca 1:36,57], l-a nascut pe Ioan Botezatorul, cel care va fi "mare inaintea Domnului...va intoarce pe multi din fiii lui Israel la Domnul, Dumnezeul lor, va merge inaintea lui Dumnezeu...ca sa gateasca un norod bine pregatit pentru El". [Luca 1:15,16,17].
Toate aceste femei sterpe au fost binecuvantate de Dumnezeu, care le-a ascultat rugaciunile si le-a dat copii.
Intr-adevar, "fiii sunt o mostenire de la Domnul, rodul pantecelui este o rasplata data de El"-Psalm 127:3.
Ceea ce nu era cu putinta la oameni, a fost cu putinta la Dumnezeu.
Indicatiile raman valabile.Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de aici http://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=2&t=68 si sa completezi fisa, o vom trimite unui medic si vei primi raspuns pe forum.
Marys, nimeni nu iti poate raspunde pe un forum de ce nu ti-a venit menstra in luna martie. Daca imi amintesc bine, un medic ti-a raspuns la "sfaturi medicale online" referitor la cazul tau general. Pentru un diagnostic concret, mergi la o consultatie reala.marys wrote:BUNA ZIUA.DACA SE POATE SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CE SE INTAMPLA.AM 23 DE ANI SI MA CONFRUNT CE O PROBLEMA DE INFERTILITATE ACEASTA FIIND -TROMPELE INFUNADTE.TOTUSI INTREBAREA MEA AR,FI DE CE NU MI-A VENIT MENSTRA IN LUNA MARTIE SI DACA O PERS CU ACESATA PROBLEMA A MEA MENTIONATA MAI SUS POATE SA RAMANA INSARCINATA?STIU EU POATE O MINUNE MA GANDESC SI EU LA O SOLUTIE DE CARE TOTI AM AVEA NEVOIE CU PROBLEME DE INFERTILITATE.O ZI BUNA!
Ce-ai vrut sa spui prin asta, care e rationamentul?!Nelamurirea mea este ca mi se pare absurd sa am insuficienta ovariana daca eu nu ovulez, din contra ar trebui sa am rezerva ovariana buna.