Buna tuturor. Eu va citesc in continuare, desi nu mai apuc sa scriu si pe forum - imi este mai usor pe grupul FB. Dar va citesc, ma bucur si ma intristez alaturi de voi si VA TIN PUMNII.
Va scriu pentru a lansa un apel la implicare si sustinere a Asociatiei.
Cateva fapte diverse:
1. O prietena privata a mea (care castiga salariul mediu pe economie) descopera ca baietelul ei are un anumit tip de probleme, eu imi amintesc ca stiu o asociatie care are exact asta drept obiect de activitate si o trimit entuziasta intr-acolo, sigur va fi ajutata in dificila confruntare cu conditia medicala a copilului. Ca sa poata avea un prim contact concret / o evaluare a copilului a platit 250 RON. Orice eventuala alta activitate a ei cu copilul in cadrul serviciilor oferite de acel ONG este cu plata. Asociatia este profesionalizata, are angajati si buget semnificativ.
2. O prietena pe care am cunoscut-o via SOSI s-a atestat pentru adoptie. S-a inscris la un atelier de pregatire in vederea adoptiei, organizat de unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania, cu buget de milioane de euro. Atelierul respectiv (4 ore + pauza de cafea, intr-o sambata) a costat-o 200 RON.
3. Pentru a primi informatiile despre infertilitate din newsletter-ul asociatiei britanice FN-UK trebuie sa platesti. Pentru a primi informatiile despre infertilitate de pe forumul asociatei frantuzesti Maia trebuie sa platesti. Ambele asociatii sunt profesionalizate si au bugete semnificative.
4. In cei 9 ani+ de activitate sustinuta, Asociatia SOS Infertilitatea nu a avut niciodata activitati cu plata si nu a conditionat niciodata accesul la informatie sau la activitati de donatii sau alte forme de contributie. Si isi doreste ca lucrurile sa ramana la fel pe viitor.
5. In cei 9 ani+ de actvitate sustinuta, Asociatia SOS Infertilitatea nu a avut finantari din fonduri publice sau de la marile companii farmaceutice. Banii SOSI vin de la sustinatori intr-o relatie aproape personalizata - pacienti si fosti pacienti (2%, donatii directe), cateva firme ale sustinatorilor si cateva clinici RUAM care sponsorizeaza in baza a 20% din impozitul din profit, prieteni privati ai mei (fara probleme de fertilitate). Sumele sunt publicate pe sectiunea „fundraising” de pe forum. Veniturile totale ale SOSI in 2016 (pe 2017 nu le stim inca, abia in luna mai) au fost de 9.732 euro.
Ne puteti sprijini? Campionatul de Bine este in curs, se pot dona fara comision sume incepand de la 5 lei:
http://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=15&t=818
De asemenea, inca se mai pot face, pana pe 24 ianuarie, sponsorizari pentru ONG-uri in baza impozitului pe profit, cu costuri zero pentru firma. puteti intreba la serviciul vostru de contabilitate daca firma a avut profit in 2017?
http://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=15&t=245 Scrieti-ne la
contact@vremcopii.ro
De asemenea, a inceput operatiunea 2%. Credeti ca ati putea ajuta Asociatia strangand formulare de la apropiatii vostri (acum, in ianuarie, trebuie - apoi toata lumea va fi completat deja)?
Va multumesc mult, sa se intoarca inmiit!
![:) [flori]](./images/smilies/flori.gif)