MariaC wrote: ↑Wed Nov 25, 2020 8:03 pm
Salut, o intrebare pentru fetele ce incercat Fiv natural : I s-a intamplat cuiva sa nu se fertilizeze singurul ovocit natural dar sa reuseasca ulterior tot cu fiv pe ciclu natural? Sunt putin nedumerits despre ce anume ar merita incercat in continuare daca ovocitul pe fiv natural nu s-a fertilizat..
Buna Maria,
Mie mi s a intamplat pe ciclu natural singurul ovocit sa ju se fertilizeze la Columna. Sincer nu ti fa probleme. La mine nu a avut nicio treaba cu calitatea ovocitelor. Pe ciclul natural este greu sa faci interventia la momentul oportun. In plus daca ai facut la Columna sa stii ca nu au un laborator stralucit.
Ideea e ca nu poti trage concluzii pe baza unei astfel de proceduri.
E fff bine ca ai obtinut ovocit pe ciclu natural.
Poate n ar fi rau sa verifici ca nu mai ai endometrita si sa faci si era test. La mine pe ciclu natural aveam fereastra de implantate ok si pe ciclu medicamentos era decalata cu o zi.
Mult succes
38 ani, AMH 5.6, 2 extrauterine ( 2004 si 2009; lipsa trompe)
FIV 1, 2 si 3 Szeged Ungaria, de fiecare data embrioni ok, rata fertilizare 100%, beta negativ
FIV 4 Acibaden Turcia (Taifun)- vreo 14 embrioni, embrioscop, transfer doi blastocisti, congelat 6 de ziua 5, beta negativ
Embrioniotransfer congelati Turcia - beta negativ
2014 Laparoscopie - un pic de endometrioza, hidrosalpinx pe restul de trompa ( de care nu știam)
2014 FIV Tutunaru București, 6 embrioni de ziua 5, transfer 2 minunați, beta negativ.
2014 Histeroscopie - cavitate uterina ok. Doctor Tutunaru nu explica rezultatele de la biopsie - dezamagita renunț sa mai fac transfer cu congelati la el - duc embrionii la Columna București
2015 ERA test Columna ( Dr Bucur) - rezultate bune pe ciclu natural
2015 Columna FIV pe ciclu natural ( 2 încercări) ovocite imature. Încercare transfer embrioni congelati Tutunaru - nu s-au decongelat deoarece au fost congelati rău ( 4 pe o paieta dupa o tehnologie învechita)
2018 dosar Ucraina pt mama surogat - m-au trimis sa fac AMH ul care a ieșit 5,6 - decid sa mai încerc un FIV
2018 încep pregatiri pt FIV Grecia (Andreas Vythoulkas) - fac histeroscopie unde se vede uter inflamator restul analizelor minunate. Doctorul imi da tratamentul de stimulare spunând ca e ok.
Între timp consult Origyn Iasi doctor Radu Maftei - diagnostic pe baza dosarului meu de endometrita cronica - biopsie CD38 confirmare endometrita fără a sti patogenul - confirmare diagnostic endometrita cu streptococ, dezechilibru flora bacteriana la nivel de lactobacili, fereastra implantare cu decalaj de o zi pe baza ERA+ALICE+EMA - tratament cu antibiotic țintit pentru streptococ, echilibrare flora bacteriana.
2018 FIV 7 Origyn Iasi - 11 embrioni de ziua 5 biopsiati, 7 minunați, 1 transferat conform rezultat ERA = BEBE
![bebe [bebe]](./images/smilies/bebe.gif)