Sa inteleg ca nu ai facut niciodata analize hormonale? Nu ti-a cerut nicio investigatie?silvia84 wrote:Buna, fetelor
Luna aceasta urmeaza sa fac a doua procedura de IA cu stimulare ovariana. Prima nu a reusit, acum am schimbat si doctorul, poveste lunga
Ideea e ca actualul doctor nu mi-a dat nicio lista de analize hormonale, a spus ca nu este cazul...
Oricum ar fi, eu vreau sa le fac, doar ca nu stiu care ar fi acelea. Ma puteti ajuta voi cu o lista? Aveti idee si pentru barbati care ar fi aceste analize, exceptand spermograma?
Multumesc!
Daca e asa, schimba doctorul si nu mai arunca cu bani si timp. Ginecologul trebuie sa-ti dea sa faci analize si verificari inainte de IA. De unde stie el ca nu ai o problema? Poate ai trompe infundate sau cine stie ce te impiedica sa ramai gravida si tu faci inseminari degeaba. Poate la analize se descopera ceva ce se poate rezolva cu un simplu medicament fara iA.
Dar daca ai facut o data analize, doctorul a considerat ca nu e nevoie sa le repeti deocamdata.
Eu te sfatuiesc sa faci neaparat analize suplimentare sa vezi daca nu descoperi vreo problema.
Eu doar la al treilea doctor am descoperit ca am trombofilie.
Primul doctor mi-a cerut analize hormonale si atat.
Al doilea mi-a cerut sa fac hsg si atat.
Doar al treilea mi-a cerut inca un set de analize diferite. Daca nu faceam analize nu stiam sa iau tratament. Din pacate doctorii nostri sunt superficiali. Cei care cat de cat se ocupa sunt numai la clinici private...
Mult succes si nervi tari!