by Mademoiselle PasDeChance » Sun Feb 07, 2010 7:10 pm
Pregnyl e Ovitrelle / HCG, declansatorul, nu? Cum adica nu exista in farmacii?! Ma iau cu mainile de cap!!
Am mai gasit ceva de dat: am 30 de fiole de 4 ml de vitamina B12, injectabile sau de baut, produse de Laboratorul Gerda. Singura faza e ca nu stiu daca merita trimiterea, vad pe eticheta ca pretul unei cutii de sase fiole e de 2,57€, deci cu totul fac vreo 12€, mai mare daraua decat ocaua.
Mai am si niste progesteron gelule de 200 mg, vreo trei cutii a cate 15 gelule, dar vad ca si astea costa vreo sase euro/cutia, nu merita trimiterea.
Am si multe ace speciale pentru injectat gonal / puregon. Poate daca le-ar vrea cineva pe toate, ar merita un colet. Dar doar daca are intr-adevar nevoie.
Daca nu, in Franta exista o solutie admirabila, mi-as dori mult sa fie implementata si in Romania: un "cos" in fiecare farmacie, unde poti depune medicamentele care nu iti mai sunt necesare, care apoi sunt destinate ajutorului umanitar.
33 de ani, la origine infertilitate masculina - OAS moderata, in fapt infertilitate mixta (problema feminina - rezolvata in prezent).
Martie 2008: FIV-ICSI1, reusit, sarcina gemelara, prim trimestru perfect, morfofetala perfecta, ulterior contractii puternice, spitalizare cinci saptamani repaus strict, din pacate nasterea prematura nu a putut fi evitata. :( ...Fetitele mele sunt ingeri.
...Ulterior s-a descoperit un sept uterin, rezecat in urma a trei histeroscopii operatorii (2008 - 2009). Doua histeroscopii de control ulterioare: cavitate uterina ok, endometru ok.
Iunie 2009: FIV2, primul ET nereusit; sept. 2009: TEC neconcretizat.
Ianuarie 2010: FIV3, primul ET nereusit; aprilie 2010: TEC - reusit, insa sarcina oprita din evolutie. :(
Oct. 2010: FIV4, primul ET (blastocist) - nereusit; martie 2011: TEC - neconcretizat.
Violently unhappy: FIV5, noiembrie 2011, nereusit.
Continuarea povestii, aici.