Numai bine tuturor!
![barza2 [barza2]](./images/smilies/c003.gif)

![barza1 [barza1]](./images/smilies/c002.gif)
Tablou de sinteza privind conditiile de pastrare ale medicamentelor FIV:

RalucaBonzi wrote:Hello.
Donez ceea ce mi-a ramas in urma tratamentului de FIV, pot trimite in Romania prin posta rapida:
- o seringa sigilata de orgalutran 0,25 mg/0,5ml, care expira in martie 2011.
Nu va faceti grija cu temperatura, am citit cu atentie indicatiile, orgalutranul nu are restrictii din punctul asta de vedere.
RalucaBonzi wrote:Pregnyl e Ovitrelle / HCG, declansatorul, nu? Cum adica nu exista in farmacii?! Ma iau cu mainile de cap!!
Am mai gasit ceva de dat: am 30 de fiole de 4 ml de vitamina B12, injectabile sau de baut, produse de Laboratorul Gerda. Singura faza e ca nu stiu daca merita trimiterea, vad pe eticheta ca pretul unei cutii de sase fiole e de 2,57€, deci cu totul fac vreo 12€, mai mare daraua decat ocaua.
Mai am si niste progesteron gelule de 200 mg, vreo trei cutii a cate 15 gelule, dar vad ca si astea costa vreo sase euro/cutia, nu merita trimiterea.
Am si multe ace speciale pentru injectat gonal / puregon. Poate daca le-ar vrea cineva pe toate, ar merita un colet. Dar doar daca are intr-adevar nevoie.
Daca nu, in Franta exista o solutie admirabila, mi-as dori mult sa fie implementata si in Romania: un "cos" in fiecare farmacie, unde poti depune medicamentele care nu iti mai sunt necesare, care apoi sunt destinate ajutorului umanitar.