RalucaBonzi wrote:Gabi, mie mi se pare de minim bun-simt sa se faca un profil hormonal de Z3 ( FSH, LH, estradiol, prolactina, TSH, eventual testosteron) inainte de a se recomanda un tratament hormonal.
Si mie mi-a cam "mirosit" ca mi-a dat tratament asa, dupa un consult si o discutie

Problema principala e ca atunci cand te doare ceva te duci la doctor, nu? Si te astepti ca doctorul sa stie ce sa-ti faca. Ca de asta fiecare are o meserie pe care si-o cunoaste. Uf.... nu stiu ce sa fac acum cu tratamentul lui peste, sa-l mai tin sau nu.... Doctorul respectiv era din Ro, acum ne-am mutat in Germania, tre sa reiau tot procesul aici...
Stii ce ar prinde foarte, dar foarte bine? Ar fi super sa gasesc pe infertilitate.com o pagina care sa descrie etapele, care sunt si in ce ordine trebuie sa le executi. De exemplu prima etapa e, normal, sa incerci 12 luni (sau 6 daca ai peste 35 de ani). A doua etapa e formata din analizele hormonale, etc. A treia etapa e HSG, etc. Ne-ar putea ajuta sa ne orientam, ar fi utila mai ales pentru fete la inceput de drum, asa cum sunt eu!