Heh, ce tare!
Eu imi amintesc momentul de la inceputurile campaniei cand am obtinut pentru prima data spatiu in direct la TV, initial m-am bucurat, apoi m-am amarat, zicandu-mi "eh, si-acu' am bagat-o pe maneca, cum naiba reusesc eu sa conving pe cineva sa se duca sa vorbeasca la televizor despre FIV?" Si s-a dus Elena, a spart gheata! Era gravida cu cei ce aveau sa devina mascotele campaniei.
Mare noroc a avut campania ca au existat femei dispuse sa faca pasul in fata, sa nu isi traiasca infertilitatea in secret, sa si-o asume public. Insa e vorba de doi factori conjugati - pe de o parte sa nu ai tabu-uri, dar pe de alta si sa nu ai emotii si sa poti vorbi in direct / public.
Si au fost cateva doamne care au facut asta, au aparut in media fara blur, asumat, au mers la evenimente si intalniri si au vorbit despre infertilitate - Alina

, Elena

, Mirela

, Claudia

, Felicia

, Adina

, Nicoleta

, Ramona

, Loredana

, Ioana

, Betty

, Sabina

, Alexandra

, Laura

...
http://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=2&t=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunt niste pioniere, le admir si le multumesc.
Fara ele, care au dat "chip" acestei lupte si au rupt din timpul lor pentru a merge la intalniri si evenimente in real life, campania SOS Infertilitatea ar fi ramas o chestiune abstracta, inca un site pe net-ul asta mare.
Chiar e o chestie exceptionala ceea ce se intampla cu aceasta asociatie fara angajati si fara fonduri si sunt tare mandra.