Cum spuneam, miercuri a inceput devreme si a fost o zi lungaaaa...
Dupa sustinerea prezentarii, practic am incheiat misiunea noastra oficiala acolo si am savurat un mic dejun tarziu si copios. Dupa care, am sarbatorit... prin munca. Congresul are si o expozitie anuala, unde industria farmaceutica si producatorii de echipamente medicale expun cele mai noi produse etc. Fertility Europe are un stand alocat in expozitie, la fiecare congres anual. Asa ca membrii FE asigura permanenta la stand pe parcursul celor 3 zile de congres, pentru a explica vizitatorilor expozitiei ce este Fertility Europe si cu ce se ocupa. Miercuri ne-am programat si noi 2 ore de garda la stand, asa ca am stat in expozitie. Pentru mine a fost a treia expozitie pe care am vizitat-o si tot ma minunez de dimensiunile si aspectul standurilor amenajate de greii din farma. Sigur ati fost pe la tot felul de targuri si ati vazut standuri diverse. Ca sa intelegeti cum aratau "cele mai si cele mai" standuri, fatza de unul clasic - difereau asa cum difera o vila mare luxoasa fatza de o garsoniera tipic bucuresteana.
Dupa munca, am practicat putin turism, ne-a ramas o jumatate de zi, am mers la Biserica Sfanta Sofia si la Moscheea Albastra.
Ca in fiecare seara, a existat si o cina, dar ce cina... Cea care a traumatizat-o pe Nicole
![sad [jale!]](./images/smilies/jale!.gif)
si care m-a intristat si pe mine ingozitor!

Nu mai descriu, a scris plastic NCB in paginile anterioare. Daca am mai mancat o asemenea mancare atat de proasta? Da, eu am o varsta respectabila si am prins asa ceva cand eram eleva, in unele tabere comuniste. Cunoscatorii ma inteleg, sigur.
Dupa acea seara, NCB a ramas cu sechele ref la mancarea balcanica, diferenta intre noi doua este ca eu ador in continuare mancarea turceasca autentica, ea nu cred sa mai vrea sa guste.