Iata insa ca au banat linkurile catre campanie iar astazi ni s-au cerut bani ca sa mai putem anunta fetele interesate de mersul campaniei SOS Infertilitatea, facuta, dupa cum stiti, cu buget zero si in care am pus in afara de suflet si mare parte din timpul nostru liber si nu in ultimul rand bani, atunci cand a fost nevoie.
Ultimul meu mesaj a fost sters pentru a se sterge orice urma a prezentei mele pe DC, iar contul mi-a fost blocat.
Reiau aici continutul, admin a fost fulgerator si a reusit sa-l stearga in termen de cateva minute.
Explicatia sa "Tocmai am sters un subiect de la cineva care iara cerea explicatii. Eu am inteles de la LucaLuca ca exista o asociatie si trebuie sa se discute despre cereera noastra si ca aveti nevoie de un consens de grup. De aceea nu accept subiece razlete pe aceiasi tema. Cine le deschide le sterg si inchid contul."
Se simt niste frustari ale unui barbat care se pare nu reuseste sa fie cocos la el in ograda dar ii reuseste de minune pe net.
In fine, aici aveti mesajul incriminat. As fi curioasa ce reguli am incalcat.
Acesta a fost mesajul meu (aproximativ). Credeti ca era cazul sa fie sters atat el, cat si contul meu?"Admin, dupa cum observi site-ul nostru nu este gazduit pe un server gratuit. O firma de software s-a oferit sa ne ofere hosting gratuit si se ocupa si de administrarea domeniului. Dupa cum observi pe site nu exista niciun link sau banner ar firmei respective. Nu avem niciun fel de reclama , nici macar adsense.
Unii oameni stiu sa ajute dezinteresat fara sa astepte nimic in schimb.
Spui ca "vom incepe propia campanie dupa ideile noastre de cum se face o campanie".
Campania asta dureaza de mai bine de 1 an, de ce nu ati venit niciodata cu o idee, cu un ajutor in tot acest timp? As dori exemple concrete. Au fost momente cand eram blocate, lucrurile pareau sa nu se mai miste in nicio directie.
Ce persoane publice ati contactat si noi nu le-am raspuns? Din cate stiu ati scris doar Andreei Marin care a spus ca ne va contacta, ceea ce nu s-a intamplat timp de 1 an.
Nu pot decat sa va urez succes cu noua campanie.
Nu in ultimul rand as dori sa le multumesc fetelor care ne-au ajutat in tot acest timp care au rupt din timpul lor liber pentru trimis emailuri, dat telefoane, intalniri cu politicienii, participari la emisiuni si sunt convinsa ca vor fi mandre atunci cand va iesi legea pentru ca vor sti ca au si ele o contributie."