Pagina 1 din 1

Proiectul FivADVISOR

Scris: Lun Mar 25, 2013 11:23 pm
de SOS Infertilitatea
Chestionarele completate sunt grupate si pot fi citite in aceasta sub-sectiune.


Insa inainte de a parcurge acea sub-sectiune, continand atat feedback-ul detaliat cat si o sinteza a experientelor impartasite de pacienti, va rugam sa cititi integral topicul general continand Precizarile despre proiect si metodologie.


Acesta contine o serie de detalii importante despre proiect, esentiale pentru o perspectiva corecta in momentul lecturarii feedback-ului publicat!

In acelasi topic veti regasi si detalii privind metodologia de calcul a mediilor si indicatorilor prezentati in cadrul sintezelor periodice la nivelul fiecarei clinici. De asemenea, sunt mentionate si o serie de aspecte practice privind parcurgerea fisierelor publicate prin intermediul sistemului Slideshare.

Orice observatii, ganduri, sugestii sau alte aspecte pe care doriti sa le comunicati in legatura cu acest proiect isi au locul pe topicul Discutii si opinii privind feedback-ul.

Re: FivADVISOR

Scris: Lun Apr 15, 2013 3:51 am
de SOS Infertilitatea
Formularele chestionarelor de feedback dezvoltate in scopul implementarii acestui proiect pot fi consultate integral in continuare:

- Pentru pacientii care au parcurs o procedura de fertilizare in vitro
- Pentru pacientii care au parcurs o procedura de inseminare artificiala
Acestea pot fi completate de catre orice pacient de origine romana, indiferent de clinica sau locatia unde s-a desfasurat procedura de reproducere umana asistata medical despre care ar putea sa ofere feedback.

In cazul in care doriti sa oferiti feedback, forma editabila a celor doua formulare poate fi obtinuta prin solicitare la contact@vremcopii.ro.

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Joi Aug 01, 2013 6:02 pm
de andra_alexandra
Ce se intampla cu chestionarele? nu se mai poate vizualiza niciunul :-?

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Mar Aug 06, 2013 8:13 am
de SOS Infertilitatea
Cu chestionarele din fericire nu s-a intamplat nimic (rau). Insa site-ul pe care le-am stocat - slideshare.net - si-a schimbat setarile fara sa aiba grija la compatibilitati si astfel au devenit inactive toate preluarile noastre integrate pe forum.

Am luat deja legatura cu voluntarii nostri informaticieni, rezolvam.

Pana atunci, puteti consulta chestionarele aici: http://www.slideshare.net/fivadvisor/documents

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Vin Aug 16, 2013 7:16 pm
de SOS Infertilitatea
S-au reparat pdf-urile, acum avem chiar o versiune ameliorata in privinta integrarii pe forum, multumim voluntarilor nostri!

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Joi Aug 29, 2013 4:43 am
de andra_alexandra
Super! Bravo! [floare]

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Sâm Dec 14, 2013 8:49 am
de SOS Infertilitatea
Acum puteti descarca singuri template-urile pentru feedback, nu trebuie sa ni le mai cereti noua prin e-mail:

Descarcati chestionarul de feedback pentru procedura de fertilizare in vitro.

Descarcati chestionarul de feedback pentru procedura de inseminare artificiala.

Chestionarele completate se trimit la adresa contact@vremcopii.ro

Atentie, nu luam in considerare chestionarele fara comentarii care sa explice optiunile bifate. Ceilalti pacienti nu vor doar bife, ci comentarii care sa ii ajute sa inteleaga optiunile, multumirile sau nemultumirile pacientilor care au facut deja apel la serviciile medicale ale respectivei clinici.

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Dum Mai 29, 2016 10:21 am
de acmi
Buna,
nu am putut sa deschid chestionarele, si nici la sectiunea clinicii unde am parcurs eu procedura de fiv si as fi vrut sa dau feedback. Mai este valabil proiectul? poate experienta mea ajuta pe cineva.

Multumesc.

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Lun Mai 30, 2016 7:57 am
de SOS Infertilitatea
Acmi, multumim mult pentru semnalare, intr-adevar linkurile cu template-urile chestionarelor au o eroare, banuim ca dateaza de la ultimul update al sistemului, care ne-a dat multe peste cap. Inlocuim cat de repede.

Ce topic nu poti deschide? Noi am facut-o acum prin sondaj, chestionarele completate par sa se afiseze.

Multumim, numai bine! [floare]

Re: Proiectul FivADVISOR

Scris: Lun Mai 30, 2016 8:34 am
de acmi
Multumesc fetelor de raspuns,

da cele completate se deschid ca le-am citit si eu, cele necompletate nu. As fi vrut sa downloadez si sa comppletez un chestionar pt proceduri FIV la Columna Medical Center, procedura realizata in 2016.
P.S. am reancercat sa downloadez din nou fisierul, dar nu am reusit, asta e - ma gandeam ca experienta mea ar fi utila mai ales fetelor care doresc sa faca fiv prin subprogram, ca sa nu isi iroseasca sansa ca mine. Stiu ca pe mine m-ar fi ajutat sa nu aleg asa prost. Inteleg ca aceasta parte a forumului nu merge, si nu mai este de actualitate.