Loredana, multumim de aprecieri. Da, ne-am organizat remarcabil pentru o organizatie de voluntari, mai ales ca am acoperit doua evenimente simultan.Loredana wrote:Super organizare la Bucuresti. Mi-ar fi placut sa avem si noi cort la Craiova. Masuta aveam eu...Nu stiu cum este organizarea la nivel local, probabil se inchiriaza cort sau cum o fi?? sa ma interesez eu la primarie oare? Aveti voi detalii?
Referitor la Craiova, noi nu ne-am inscris oficial, cu stand, si in provincie, pentru ca inscrierile s-au facut in urma cu multicel timp si nu stiam atunci pe ce ne puteam baza, asa ca am preferat sa o facem doar la Bucuresti, stiind ca oricum putem fi prezenti neoficial si in celelalte orase.
Dar s-ar putea sa exista solutii, in principiu organizatorii isi doresc cat mai multe ong-uri, asta le e scopul.
Aici: http://ongfest.ro/craiova/participanti-craiova/" onclick="window.open(this.href);return false; ai pagina Craiova (mergi pe meniul de sus, mai ai ceva detalii, inclusiv programul). Coordonatorul in plan local este CENTRUL DE RESURSE PENTRU ORGANIZATIILE NON-PROFIT DIN OLTENIA
Adresa: Str. Horia, Bl. A7, sc. 3, Ap. 1, Craiova, Dolj
Tel.: 0374 011987
Fax: 0351 814400
Mobil:0743070270
E-mail: crono@rdscv.ro
Ia legatura cu ei si spune-le ca am vrea si noi stand, daca se poate. Daca zic de taxa de inscriere, da, plateste SOSI, e foarte mica, sub un milion de lei usori.
Te numim coordonator pe Craiova, sa tii legatura cu Cami si sa ne bagi si noua pe e-mail adresa ta, de acasa sau de la serviciu, unde ai putea primi un colet trimis printr-un serviciu de curierat (astia livreaza in timpul zilei, din care cauza, daca stii ca ziua esti la birou, poate e mai bine sa dai adresa de acolo).