Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Pentru prima data pe forumul Asociatiei SOS Infertilitatea? Va rugam sa cititi mai intai aici. Prezentari, reguli, reperaj.
Post Reply
User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Wed Mar 13, 2019 3:32 am

Asociatia SOS Infertilitatea detine o platforma web complexa - cu site-uri, forum si baza de date proprii, precum si o retea de pagini, grupuri si conturi pe retelele sociale. Detalii si linkuri in regulamentul principalului grup asociativ.

Pentru comunicarea pe principalul grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea, s-au fixat reguli clare in regulamentul grupului.


REGULAMENT


Apartenența / ramanerea pe acest grup, in arhivele caruia sunt stocate mii de ore de munca, nu reprezinta un drept, ci un privilegiu.

Lectura acestui regulament este obligatorie pentru toti membrii grupului. Delete&block poate interveni fulgerator, necunoasterea regulamentului nu va putea fi invocata drept argument in explicarea abaterilor.

I. O retea de grupuri asociative

Acest grup a fost fondat in februarie 2009 de catre Asociatia SOS Infertilitatea, care este editorul si factorul de decizie in administrarea grupului. Asociaţia SOS Infertilitatea desfăşoară din martie 2008 o campanie de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate, în domeniul reproducerii umane asistate medical şi în cel al adopţiei. Site-ul Asociatiei SOS Infertilitatea este http://www.vremcopii.ro iar o resursa exceptionala de informatie in domeniu o reprezinta „sfântul forum” http://www.forum.infertilitate.com, ce are un buton de search care chiar functioneaza: cauta si vei afla!

Pe acest grup asociativ principal, care la inceputul anului 2019 numara peste 13.000 de membri, se mediatizeaza proiectele si actiunile Asociatiei SOS Infertilitatea si se discuta despre infertilitate si proceduri de reproducere umana asistata medical, in general.

Conex, se pot publica subiecte (informative sau apeluri la actiune) de interes din sfera mai larga a sanatatii sau a societatii civile, dar publicarea acestui tip de mesaje ramane, in general, un atribut al echipei de moderare. Postarile off topic postate de catre membrii grupului, considerate ca atare de catre echipa de moderare, vor fi strese fara avertisment si fara explicatii.

Alte grupuri FB cu tematica targetata ale Asociatiei SOS Infertilitatea:

- O cale la fel de minunata de a deveni parinte - grupul despre proceduri cu gameți (ovocite sau spermatozoizi) donați, respectiv cu mama-purtatoare http://www.facebook.com/groups/tertdonator
- Despre adoptie copii in Romania - grupul initiat in campania „Vrem SA PUTEM adopta copii” a Asociatiei SOS Infertilitatea http://www.facebook.com/groups/AdoptieRomania
- Lucky us - Grupul de gravide si parinti (dupa confruntarea cu infertilitatea) http://www.facebook.com/groups/Lucky.Us.SOSI
- Grupul de licitatii caritabile al Asociatiei SOS Infertilitatea http://www.facebook.com/groups/licitatiiSOSI

Subgrupuri regionale SOS Infertilitatea (in curs de constituire):

Bucuresti-Muntenia: http://www.facebook.com/groups/SOSInfer ... iMuntenia/

Brasov: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaBrasov

Cluj Napoca: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaCluj

Constanta: http://www.facebook.com/groups/SOSInfer ... aConstanta

Craiova: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaCraiova

Iasi: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaIasi

Tg. Mures: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaMures

Sibiu: http://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaSibiu

Timisoara: http://www.facebook.com/groups/SOSInfer ... aTimisoara

ABROAD: https://www.facebook.com/groups/SOSInfertilitateaABROAD


Grupuri targetate in functie de patologie (in constructie):

Endometrioza: http://www.facebook.com/groups/endometriozaRO
PCOS / ovare polichistice: http://www.facebook.com/groups/ovarepolichistice
Infertilitate masculina: http://www.facebook.com/groups/infertilitate.masculina
Patologii imunologice: http://www.facebook.com/groups/imunologie.infertilitate
Sarcina oprita din evolutie / avortul spontan: https://www.facebook.com/groups/sarcina ... nevolutie/
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: O platforma web complexa

Post by SOS Infertilitatea » Thu Mar 14, 2019 6:25 am

II. Membri si confidentialitate

Asa cum se precizeaza in descrierea sa inca de la origini, grupul este format din persoane afectate sau nu de infertilitate, care sustin actiunile de informare, comunicare, sprijin si advocacy ale Asociatiei SOS Infertilitatea. In grup se afla pacienti, medici si alti factori de decizie din sfera RUAM, dar si oameni neafectati direct de infertilitate, inclusiv autoritati din domeniul medical si jurnalisti.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca Facebook este spatiu public si, chiar daca acest grup este inchis, intr-un grup cu multe mii de persoane este total irealist sa se vorbeasca despre pastrarea confidentialitatii. Totodata, precizam ca pozitia asociativa a Asociatiei SOS Infertilitatea este una de asumare a infertilitatii, de scoatere a acesteia din zona de tabu si stigma, insa va intelegem si va respectam nevoia de confidentialitate, atunci cand o resimtiti. In acest sens, este ok si chiar va recomandam sa va creati un user (clona) dedicat exclusiv grupului, cu care sa solicitati informatii si sa participati la discutiile de pe grup, in anonimitate.

Ca principiu, intrucat credem in principiul accesului la informatie despre infertilitate fara a face discriminari, pe acest grup se intra relativ usor dar, daca nu se respecta regulile, se iese definiv (delete&block) inca si mai usor.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Tue Apr 16, 2019 6:37 am


III. Pentru o buna utilizare a grupului


Pe acest grup se incurajeaza bunavointa si empatia.

Membrii grupului sunt rugati sa manifeste responsabilitate si, pe cat posibil, neutralitate in opiniile pe care le exprima pe grup. O experienta personala trebuie povestita si impartasita ca atare, nu extrapolata si ridicata la rangul de unic adevar posibil.

Inainte de a posta intrebari, folositi butonul de cautare / search, pentru a vedea daca nu s-a raspuns deja pe larg la acea intrebare.

Inainte de a posta mesaje extrem de generale de tip „ce parere aveti despre clinica / medicul X?” este obligatoriu sa faceti un search pe grup cu numele respectiv. Doar daca nu gasiti deloc informatii, puteti adresa intrebarile de acest tip. Dar de obicei, despre uriasa majoritate a clinicilor si medicilor FIV, veti gasi (cel putin cateva zeci de comentarii). Dupa ce cititi toate informatiile de pe grup despre clinica / medicul cu pricina, puteti adresa intrebari, dar va rugam sa fie mai nuanțate, sa incercati sa formulati nelamuririle pe care inca le aveti dupa ce ati citit informatiile din arhiva.

Din respect pentru membrii grupului, dar si pentru cei care adreseaza intrebarile, cititi macar pe diagonala si celalalte comentarii inainte de a raspunde.

Va rugam sa opinati doar daca sunteti siguri de ceea ce spuneti - nu puneti diagnostice pe net (gen „sigur e de la trombofilie”), nu recomandati medicamente SI CU ATAT MAI PUTIN „NATURISTE” si fiti responsabili in opiniile pe care le exprimati. Nu va substituiti medicilor, nu asta este scopul grupului.

Rugam persoanele care scriu pe grup DOAR pentru a recomanda un medic / o clinica, sa incerce sa se mai abtina. Pe acest grup nu sunt interzise impartasirile de experiente personale care includ nume de medici / clinici, dar persoanele care din 100 de mesaje au 99 care constau in tag-uirea unui medic sau a unei clinici la toate subiectele in care se cer „recomandari” au o problema cu a intelege scopul acestui grup. Si vor suporta consecintele.

Stergerea mesajelor la care s-a raspuns de catre alti membri ai grupului este interzisa. Doar echipa de moderare poate sterge mesaje. Va puteti edita mesajul initial, dar din respect pentru oamenii care au alocat timp pentru a raspunde, nu se sterge intregul fir de discutie. Stergerea mesajelor atrage parasirea grupului. Fara avertisment si fara alte explicatii.

Nu mai scrieti „up” (sau similare) cand doriti sa urmariti un subiect („up”-ul are rolul de a readuce sus un subiect care coboara foarte mult, in scopul de a fi vazut de cat mai multa lume). Pentru a urmari un subiect, apasati pe icon-ul cu trei punctulete din dreapta sus, la nivelul numelui autorului respectivului mesaj, si acolo bifati „porneste notificari despre aceasta postare”; tot de acolo se face si o eventuala dezabonare - „opreste notificari”. Cand scrieti doar „up” incarcati inutil subiectul, iar cei care primesc notificari ca s-a raspuns pe subiect sunt frustrati.

Va rugam sa nu contactati administratia grupului prin mesaj privat. Stim ca in spatele fiecarui mesaj este o drama si o uriasa nevoie de a intelege, dar nu uitati ca administratorul si moderatorii sunt si ei oameni, si ziua lor tot 24 de ore are, ca activitatea de pe Facebook este doar o particica din complexul actiunilor asociative, si ca este omeneste imposibil sa se poata raspunde la peste 4.000 de mesaje private, cate s-au adunat in inboxurile conturilor administrative. Scrieti public pe grup. Ne straduim sa raspundem de fiecare data cand avem un raspuns Iar acesta este citit de mii de oameni, ceea ce evita repetarea in bucla a intrebarilor.

Nu, ne este tehnic si din punct de vedere al administrarii timpului imposibil sa „postam anonim” pentru membrii grupului mesaje primite in privat. Daca problema este aspectul privind confidentialitatea / anonimitatea, scrieti pe forum sau faceti-va un user dedicat pentru grup.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Tue Apr 16, 2019 6:38 am

IV. Mesaje si actiuni interzise

1. Atacuri la persoana, jigniri, ironii grosiere, mesaje lipsite de empatie.

2. Blocarea moderatorilor atrage instantaneu eliminarea de pe grup.

3. Pe cat posibil, din respect fata de colegii de grup, incercati sa scrieti corect si fara prescurtari de tip SMS; de asemenea, ar fi bine sa fie evitata utilizarea unor fonduri grafice strident colorate pentru a „evidentia” mesajul. Emoticoanele si gif-urile in exces nu sunt nici ele binevenite.

4. Mesajele off-topic. Inclusiv anunturile umanitare / de strangere de fonduri pentru persoane bolnave; avem toata empatia pentru astfel de situatii, dar din pacate sunt atat de numeroase incat intreg grupul ar deveni off-topic. Doar echipa de moderare a grupului poate propune, in mod cu totul exceptional, astfel de apeluri pe grup. Exista pe grup un topic unic unde, in mod exceptional, sunt permise mesajele off topic.

5. Mesaje de vindere si cumparare de medicamente. Stim foarte bine ca medicamentele pentru infertilitate sunt, in uriasa lor majoritate, FOARTE scumpe. Stiu si ca, in uriasa lor majoritate, cei care fac astfel de tranzactii sunt onesti si este o situatie win-win. Tocmai de aceea pana la un moment dat am tolerat astfel de anunturi, desi topicul de pe forum se cheama „DONATII de medicamente”. In Romania comercializarea / vanzarea de medicamente altfel decat in farmacii este ILEGALA.
Pana nu demult, am tolerat donatiile de medicamente, insa riscam sa fie dezafectat tot grupul din cauza cuvintelor-cheie pe care le inregistreaza algoritmul FB; ca atare, membri ai grupului au infiintat in timp grupuri de donatie medicamente care nu aveau legatura cu Asociatia SOS Infertilitatea, insa acestea au fost sterse de catre FB. Pentru ca nu vrem sa punem in pericol grupul, mesajele de acest tip de pe grupul SOS Infertilitatea vor fi sterse. Unicul loc unde puteti pune anunturi despre medicamente este forumul, acolo este teritoriu virtual privat-asociativ: viewtopic.php?f=6&t=60&start=820

6. Contactarea in privat a membrilor grupului cu oferte comerciale. Alegerea clinicii / medicului este apanajul pacientului, dupa documentare si punere in balanta a informatiilor. Rugam pacientii care dupa ce posteaza pe grup primesc astfel de oferte comerciale in mesaj privat - sa le semnaleze echipei de moderare.

7. Folosirea grupului SOS Infertilitatea pe post de „acvariu” pentru a „pescui” membri pentru alte grupuri din aceeasi sfera, carora eventual sa li se schimbe numele ulterior.

8. Publicarea de mesaje de la clinici sau altor entitati din sfera RUAM, direct de catre reprezentantii acestora sau prin share-uire de catre pacienti. Publicarea mesajelor de acest tip este interzisa inclusiv cand este vorba de promotii, reduceri sau gratuitati, pacientii sunt rugati sa urmareasca direct paginile respective; pe acest grup discutam despre proiectele SOS Infertilitatea si despre programele publice de sprijinire a pacientilor; am creat pe forum un topic de sinteza despre „programele sociale” ale clinicilor, va rugam sa ne trimiteti informatii actualizate la contact@vremcopii.ro si le vom publica in mod gratuit, topicul fiind share-uit periodic si pe grupurile FB; daca o clinica sau o alta entitate din sfera RUAM doreste sa isi mediatizeze un proiect, o poate face in regim de publicitate, fondurile fiind investite in actiunile Asociatiei SOS Infertilitatea – va rugam sa ne contactati.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Tue Apr 16, 2019 6:38 am

V. Publicitate si parteneriate

Pe acest grup, in primul deceniu de existenta, NU A EXISTAT NICI MACAR UN SINGUR MESAJ PUBLICITAR (spre deosebire de forum, unde in timp am avut cateva advertoriale, de fiecare data anuntate explicit). Dar intentionam, asociativ, ca in viitor sa oferim astfel de campanii de monetizare, in vederea profesionalizarii Asociatiei si a dezvoltarii actiunilor asociative. Mentionam ca toate actiunile Asociatiei din primii 11 ani de activitate au fost gratuite si intentionam ca asa sa ramana, nu am cerut niciodata taxe de participare, nici macar simbolice, si nu am conditionat niciodata accesul la informatii sau participarea la actiuni de obligativitatea efectuarii unei donatii. Donatiile sunt exclusiv benevole si se pot efectua rapid si sercurizat pe site-ul Asociatiei: http://www.infertilitate.com/donatii

Cati bani se strang si din ce surse? O intreaga sectiune a forumului SOS Infertilitatea este dedicata actiunilor de fundraising, lectura placuta: viewforum.php?f=15 Intrebarile malevolente de pe grup pe aceasta tema, care, dupa cum istoria din ultimii ani a grupului ne arata, denota ingratitudine și minciună, vor atrage dupa sine parasirea grupului. Asociatia SOS Infertilitatea are un Comitet Executiv, depune un bilant contabil la ANAF, publica raport de activitate si financiar. Studiati sectiunea de Fundrasing inainte de a adresa intrebari.

Asociatia si-a autoimpus, inca din 2010, principii clare in colaborarea cu alti stakeholderi din sfera RUAM, sintetizate in Carta Deontologica: viewtopic.php?f=15&t=137

1. Asociatia SOS Infertilitatea (si fondatoarea sa, ca persoana fizica si administrator al grupului) nu indruma / consilieaza / recomanda (pe blog, pe forum, pe grupuri, in mesaje private, in raspunsurile la email-uri etc.) o clinica (sau un medic, un laborator, un producator de medicamente, o farmacie etc.), ci INFORMEAZA cat mai obiectiv si oferind cat mai multe optiuni cu putinta, alegerea fiind a cititorului/pacientului. Echipa de moderare a grupului nu reprezinta in mod necesar Asociatia iar membrii acesteia isi pot impartasi pe grup experientele si opiniile personale, fara a angaja Asociatia.

2. Informatiile de ordin general despre clinicile RUAM din Romania reprezinta un serviciu pus la dispozitie in mod gratuit clinicilor si pacientilor.

3. SOS Infertilitatea nu va face niciodata publicitate ascunsa / disimulata, ci, pentru cei care aleg sa ne sprijine actiunile asociative, doar va oferi spatiu pentru publicitate asumata.

4. Toate sumele rezultate din contracte de sponsorizare sunt facute publice, de la origini, pe sectiunea de fundraising de pe forum: viewforum.php?f=15

5. Toate fondurile din sponsorizari sunt investite in actiunile si dotarile asociative, regasindu-se in bilantul contabil al Asociatiei, depus la ANAF.

6. Sinteza bilantului contabil anual al Asociatiei este publicata in topicul dedicat pe forum. Proiectele sunt larg mediatizate pe paginile asociative.

7. In cazul campaniilor de publicitate, advertorialele vor fi denumite explicit; SOS Infertilitatea doar pune la dispozitie spatiul in care respectiva entitate isi prezinta oferta. Asociatia SOS Infertilitatea nu recomanda / „endorsează” respectivul partener, cititorii/pacientii trebuie sa faca singuri alegerea, in functiile de propriile criterii.

8. Campaniile de publicitate ale clinicilor sau altor actori din sfera infertilitatii nu isi pot asuma actiunile si reusitele campaniei desfasurate de catre Asociatia SOS Infertilitatea, ci cel mult le pot sprijini.

9. SOS Infertilitatea nu va transmite niciunui eventual partener vasta baza de date targetata pe care a dezvoltat-o (voluntari / pacienti, medici, jurnalisti, politicieni, parteneri institutionali si din mediul asociativ), ci va ramane singurul expeditor care se va adresa acestora.

10. Daca intr-un anumit context constatam ca interesul pacientilor, al persoanelor afectate de infertilitate, intra in conflict cu interesele unui alt actor din sfera infertilitatii, Asociatia SOS Infertilitatea va actiona intotdeauna in favoarea interesului pacientilor.

Clinicile sau alte entitati din Romania si din tara interesate de parteneriate, sunt invitate sa ne contacteze la contact@vremcopii.ro Topicul despre corporate partnerships este aici: viewtopic.php?f=15&t=813

Relatia Asociatiei SOS Infertilitatea cu clinicile si alti stakeholderi din domeniu este una de NEUTRALITATE. Insa, atunci cand ii este lezata reputatia sau se constata incalcarea drepturilor pacientilor, Asociatia SOS Infertilitatea isi rezerva dreptul de a reactiona public pe aceste subiecte.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Tue Apr 16, 2019 6:39 am

VI. Dispozitii finale

Toate articolele publicate pe grupurile Facebook, pe site-ul si pe forumul infertilitate.com precum si pe alte canale de comunicare conexe ale Asociatiei SOS Infertilitatea au doar un scop educational si informational.

Sub nicio forma continutul publicat in acest grup si pe canalelele de comunicare conexe ale Asociatiei SOS Infertilitatea nu va fi substituit unui sfat medical autorizat.

In nicio circumstanta editorul grupului, Asociatia SOS Infertilitatea, nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile ori pagubele de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea continutului publicat in acest canal de informare.

Cititorul va folosi pe propria raspundere continutul publicat in acest grup si serviciile oferite de acesta.

Cititorul este de acord cu faptul ca Asociatia SOS Infertilitatea (si nicio alta terta parte implicata in furnizarea ori publicarea de continut in acest site) nu garanteaza acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului acestui grup, indeosebi in privinta informatiilor din comentarii.

Tinand cont de faptul ca datele medicale se schimba rapid, unele informatii publicate pe grup pot fi la un moment dat depasite, incomplete, incorecte sau pot reprezenta subiecte de controversa.

Utilizatorii acestui grup confirma ca au citit si accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare a acestui site, regulile de publicare si utilizare, precum si dreptul la confidentialitate al fiecarei persoane. Utilizarea grupului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de utilizare a acestui grup, a regulilor de publicare si utilizare, precum si a dreptului la confidentialitate al fiecarei persoane.

Lectura acestui regulament este obligatorie pentru toti membrii grupului. Necunoasterea regulamentului nu va putea fi invocata drept argument in explicarea abaterilor.

Acest regulament se afla in continua actualizare, va rugam sa reveniti periodic si sa il recititi.

Semneaza,
Comitetul Executiv al Asociatiei SOS Infertilitatea si echipa de moderare a grupului
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Regulamentul principalului grup FB al Asociatiei SOS Infertilitatea

Post by SOS Infertilitatea » Thu Sep 26, 2019 3:26 am

Harta filiale / subgrupuri regionale
Attachments
Harta filiale  grupuri regioanele SOS Infertilitatea.jpg
Harta filiale grupuri regioanele SOS Infertilitatea.jpg (96.64 KiB) Viewed 17674 times
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

Post Reply