Hmmm...Cori, e ciudat ce zici tu aici... ca nu ai receptori pt lh... in afara de menopur nu au incercat si alt produs, care sa fie doar fsh? Iti dau exemplul meu: la stimulare cu menopur de 75 am avut un singur folicul, dupa 8 injectii; asta la prima inseminare... buun, nereusit. Merg la Budapesta pt a doua, stimulare cu closty, 50 mg, 5 zile, 3 foliculi

tot mereusit dar se pare ca la noi cu sotul e problema

Eu cand ziceam pauza de anticonceptionale ma refeream daca le-ai luat 21 cu 7 zile pauza sau folie dupa folie...
Dar in 4 ani de la opritea lor organismul trebuia sa isi revina...si eu am luat aprox 7 ani, mai faceam pauza, iara luam...dar nu am avut probleme...
Uite, daca vrei te pot ajuta cu adresa medicului de la Budapesta la care merg eu pt fiv... ii scrii un mail cu istoricul macar pt o parere. Asa am facut si eu si mi-a raspuns in aceeasi zi...dr. Peter Kovacs se numeste si are multe reusite aici pe forum, poti citi din urma pe fiv abroad. Ii scrii mail in engleza pe adresa
info@ivfpregnancycenter.com...
Succes si fruntea sus, la 32 ani in niciun caz nu e totul pierdut!
Eu 30, el 31, incercam din iunie 2015
Eu: Un ovar micropolichistic, amh 6, restul hormonalelor normale, trompe, uter ok
Sotul: normospermie, dar hba 10%...
Aprilie 2016: laparoscopie Timisoara
Monitorizare mai si iunie, inclusiv TPC pozitiv, fara rezultat
Iulie si august analize preliminare inseminarii
IUI pe 2.10.2016 nereusit la TM
IUI 2 pe 2.12 la Budapesta, nereusit
Mai 2017 urmeaza fiv la TM
16.03.2017, ziua in care trebuia sa depun dosarul... dar aflu ca am ramas spontan insarcinata.
13.04.2017 SOE la 8s5z
![pare rau [parerau]](./images/smilies/12.gif)
07.09.2017 test pozitiv, sarcina unica confirmata ecografic...Doamne ajuta!