Va rugam sa purtati dialogurile pe topicurile dedicate de pe sectiunile Infertilitate si Proceduri (Infertilitate masculina / Infertilitate feminina, FIV in Romania / FIV abroad), acest topic este de prezentare.
Bun venit tuturor membrilor noi, nu ezitati sa va implicati in dialog si in sustinerea activitatilor asociative!
Sa ne cunoastem
- SOS Infertilitatea
- Administrator
Re: Sa ne cunoastem
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.
[...and you, and you!]
Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting
Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei
...
...
...
...
...
... 
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.
[...and you, and you!]
Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting
Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei

Buna,
Silvia, 37 de ani. FIV nereusit in decembrie 2017 la Medlife. 3 folicului , unul ajuns la dimensiuni bune dar fara ovocit. AMH 0.4
Silvia, 37 de ani. FIV nereusit in decembrie 2017 la Medlife. 3 folicului , unul ajuns la dimensiuni bune dar fara ovocit. AMH 0.4
Eu 30, el 40, 6 ani de încercări eșuate, 1 sarcina extrauterina si 1 FIV nereușit, încercam in continuare 

Bună!Numele meu este Adriana,am 35 de ani și am fost diagnosticată cu SOP.În aprilie am făcut un drilling ovarian la Elias (dr.Rotaru Octavian), apoi a urmat tratamentul cu Duphaston și Clostylbegit, însă din păcate nu există ovulație.