Nata88,Nata88 wrote:Buna seara! Deci... scriu aici cu speranta de a primi o motivatie, deci...cu sotul incercam mai mult de 2 ani de a concepe un bebe, am inceput cu analizele standarte din start, respectiv cu spermograma care pe atunci arata ca e foarte buna, dupa care au urmat alte analize,teste,bla bla,IA fara rezultate pozitive, dupa care eu luasem o pauza pentru a ma relaxa, acum o luna iarasi am inceput cu investigatiile, analizele mele in general un indici adica bune, respectiv am dat si analuza spermogramei din nou, si si si si si surpriza....din 78 mln de spermatozoizi 90%din ei imobili, doar 10%mobili, intrebare: Cine s-a mai confrutat cu aceasta problema? Se mareste mobilitatea? Avem sanse de a prinde sarcina natural? Va multumesc!
Sotul meu a gost operat de varicocel pe cand era la inceputul adolescentei. Stiam ca vom avea pr din cauza asta, asa ca monitorizam permanent (adica din 3 in 3 luni aproximativ) situatia lui. In primavara, cum a fost suspect de o serie de afectiuni grave ale tubului digestiv, i s-au prescris medicamente care au omorat cu totul spermatozoizii: de la 15mil/ml (asta e max. pe care l-a avut) a ajuns la 1mil/ml!!!
Iti dai seama ca eram potriviti direct pt FIV cu ICSI. Ce am facut? Ne-am calmat cat am putut si am inceput din luna mai administrarea de Profecund B. In august am mers la o spermograma si avea deja 8mil/ml cu forme progresive 17%.
Astazi, desi au trecut doar 2 luni, a mai facut o analiza siiiii...surpriza! 10ml/ml, un volum de 9 ml..deci in total sunt 90 ml spermatozoizi. Formele progresive au crescut la 47% si s-au redus atipiile de cap si piesa intermediara. Nu fac reclama acestui produs, dar vad ca in cazul nostru a dat randament. E supliment nutrivit, verifica pe net prospectul. Inainte de momentul dezastruos din primavara am incercat cam tot: Profertil (nicio imbunatatire), tot soiul de tincturi si gemoderivate luate pe stomacul gol de cate 2 ori pe zi..nimic nu a ajutat.
Incercati daca vreti si asta, dar trebuie luat zi de zi aprox la aceeasi ora (sotul il ia dupa micul-dejun).
Ganduri bune!