![happy [bebeou]](./images/smilies/bebe013.gif)
Raluca, am citit, ca un protocol lung dureaza in medie 37 de zile, si incepe in ziua 21 a CM. Exista vreun protocol care incepe din prima zi a CM?
intram in faza a doua, dupa 14 zile de inhibare, de astazi intra si Gonalul in "meniu"bbcc wrote:astazi am inceput si noi lupta, acum 5 minute s-a intamplat prima injectie de inhibare in z21, diphereline.
Capul sus, mergem inainte cu speranta si cu convingerea ca putem invinge.
tinem pumnii sa mearga totul bine!bbcc wrote:intram in faza a doua, dupa 14 zile de inhibare, de astazi intra si Gonalul in "meniu"bbcc wrote:astazi am inceput si noi lupta, acum 5 minute s-a intamplat prima injectie de inhibare in z21, diphereline.
Capul sus, mergem inainte cu speranta si cu convingerea ca putem invinge., in Z5 de la CM. Deci....Z1 de stimulare.... mergem inainte.
Spor la intepat!bbcc wrote:intram in faza a doua, dupa 14 zile de inhibare, de astazi intra si Gonalul in "meniu"bbcc wrote:astazi am inceput si noi lupta, acum 5 minute s-a intamplat prima injectie de inhibare in z21, diphereline.
Capul sus, mergem inainte cu speranta si cu convingerea ca putem invinge., in Z5 de la CM. Deci....Z1 de stimulare.... mergem inainte.
felicitari silvia, abia astept sa-mi dai vestea buna!!! Mult succes iti doresc din tot sufletul! Si nu numai tie, si la toate aspiantele!!!! Doamne ajuta!silviacris wrote:Felicitari !!!! multa bafta maine,o sa vii acasa cumara80 wrote:yupiiiiii![]()
![]()
!!!!!!tocmai m-au sunat si au spus ca totul merge bine!!!
ET-maine la 2.30!am scapat de niste emotii si am dat peste altele...............
,iti tin pumnii !!!
Laura draga mea, de 5 minute tot incerc sa-ti scriu ceva.....scriu, sterg, nu stiu ce sa-ti spun decat ca imi pare nespus de rau, multa putere si credinta si Bunul Dumnezeu ne v-a ajuta!Alla76 wrote:laura... imi pare tare rau...lauragar wrote:fetelor imi pare rau,dar trebuie sa va aduc vesti proaste:beta-0,241,deci negativ.am facut astazi testul pt. ca ieri nu am reusit sa-mi i-au liber de la serviciu.asta e!chiar daca astazi am plans toata ziua trebuie sa merg mai departe.sotul meu e cel mai distrus ca de obicei!asta e viata:nu e dreapta,dar ce poti face?ma bucur pt. ca 2 din fetele cu care am facut et in aceeasi zi au ramas insarcinate:deci si giulestiul are 2 gravidutze in subprogram deocamdata!va multumesc pt sustinere si va doresc tuturor sa fiti gravidute cat mai curand!
Va tin pumnii, mult succes! Sa va ajute Dumnezeu, poate cand o mai fi ONG fest ne vedem din nou....si o sa fi cu burtica!!!bbcc wrote:intram in faza a doua, dupa 14 zile de inhibare, de astazi intra si Gonalul in "meniu"bbcc wrote:astazi am inceput si noi lupta, acum 5 minute s-a intamplat prima injectie de inhibare in z21, diphereline.
Ionelia.....nu am cuvinte! Dumnezeu le v-a aranja! capul sus!Trebuie sa mergem mai departe! Ai pierdut o lupta NU RAZBOIUL!ionelia wrote:Buna fetelor .Din păcate vin şi eu cu veşti proaste .Beta făcut pe 3.11 negativ,mă simt groaznic şi încă nu mi-a venit CM.Vă doresc din toată inima să reuşiţi voi .
Mara, tu cum stai cu moralul, cu simptomelemara80 wrote:geany,chiar nu stiu ce sa-ti spun....poate te ajuta raluca!te apropii cu pasi repezi de punctie
Mikely, poti face beta, e reprezentativ acum. Doamne ajuta pentru o minune!mikely wrote:![]()
![]()
Multumesc pt. incurajari...aveam nevoie.....da am facut cu icsi....si nu am oprit tratamentul....acum sper mai mult ca niciodata
la toate
![]()
![]()
Da, la protocoalele scurte. Uite aici cele mai frecvente scheme: http://forum.infertilitate.com/viewtopi ... =80#p12863" onclick="window.open(this.href);return false;cioco_cioc wrote: Raluca, am citit, ca un protocol lung dureaza in medie 37 de zile, si incepe in ziua 21 a CM. Exista vreun protocol care incepe din prima zi a CM?
bbcc wrote:intram in faza a doua, dupa 14 zile de inhibare, de astazi intra si Gonalul in "meniu"bbcc wrote:astazi am inceput si noi lupta, acum 5 minute s-a intamplat prima injectie de inhibare in z21, diphereline.
Felicitari, Dirida!!dirida wrote:
Nu prea e indicat sa zic aici pentru ca sunt offtopic, dar la topicul dedicat cred ca vorbesc mai mult singura asa ca va impartasesc voua, aici, entuziasmul meu pentru joi cand avem evaluarea psihologica pentru adoptie. Ne-au programat si de pe 18.11 3 vineri la rand pentru cursuri, dar a intervenit ceva la mine la servici si cred ca de pe 21 , 3 sapt ma trimit intr-o delegatie (in afara tarii). Inca nu e 100% sigura plecarea, dar daca va fi sper sa nu fie probleme in procedul de obtinere a atestatului si sa fie de acord sa decalam putin obtinerea lui. Oricum, sunt entusiasmata, stiu ca e un drum lung si ca obtinerea atestatului e cea mai usoara etapa, dar incerc sa ma inarmez cu rabdare si poate peste 1-2 ani o sa-mi tin si eu comoara in brate.
geany,eu sunt......bine mersi!geany_m wrote:Mara, tu cum stai cu moralul, cu simptomelemara80 wrote:geany,chiar nu stiu ce sa-ti spun....poate te ajuta raluca!te apropii cu pasi repezi de punctie..... mai ai rabdare?