amiruta wrote:Chiar nu stiu de ce sunt atatea rezultate negative.
Cineva nu isi face bine treaba????medic, embriolog sau corpul nostru???/
Eu trebuie sa fac beta Marti 15.11., dar dupa atatea rezultate negative........mai bine imi continuu munca.
Eu nu am niciun fel de semn de sarcina, nu tu rau, nu tu grata, nu tu chef de somn, ba din contra, la 6 sunt fresh in fiecare dimineata, iar nani fac la 23-23.
Simt o presiune in ovarul stang si o durere seaca , gen contractie, intepatura in uter, asta ce-o fi?
Nu am cu cine v-bi despre asta, la Giulesti nu am reusit sa vorbesc cu fetele de la RUAM, iar de medic, nici vorba sa v-besc.
Pentru fetele care au ramas in cursa, muuuuuult noroc, sa dea Dumnezeu sa ne dea o sarcina usoara, pe care sa o ducem pana la bun sfarsit.
M-a mancat in fund.................si am facut testul de sarcina, in a 6 zi de la embriotransfer.testul total negativ, nicio umbra de a 2 liniuta pe test.
o fi concludent??
offfffff, ce ma oftic ca aveam testul in casa.............

DIN PACATE<................Exact ceea ce banuiam.
Rezultat beta HCg 1,20- deci lipsa sarcina.
Ce sa fac acum, sa intrerup acel tratament de sustinere?
Pentru fetele care merg 'la pomul laudat'', adica vestitul Giulesti, mai ganditi-va odata!
La data embriotransferului am stat in salon cu 5 persoane.......din pacate, eu sunt a 4 cu rezultatul negativ.Doamne ajuta ca cea de-a 5 sa aiba maine beta mare.
Tare as vrea sa stiu, dar pe bune, cate reusite a avut Giulestiul anul asta?
Pe noi ne-a costat tratamentul si procedura 15.000 lei noi, adica inca ceva ani de acum inainteb credite de achitat!