![gemeni [gemeni]](./images/smilies/gemeni.gif)
In ce zi ai facut beta, ziua 11?
felicitari!!!!! Multa bafta...si 9 luni usoaresilviacris wrote:fetelor am facut testul astazi dimineata si acum 1 ora l-am primit pe email
388.64 mUI/ml
nu imi vina sa cred efectiv....dar se pare ca asteptamsau poate
![]()
Da! Campania SOS Infertilitatea a fost printre cele zece proiecte castigatoare! Si singurul proiect premiat pentru al doilea an, consecutiv!SOS Infertilitatea wrote:Diseara are loc Gala Premiilor Participarii Publice. Vom fi acolo!
da, am repetat testul. de data aceasta a iesit 2... mi-am dorit sa fie pozitiv, insa cred ca ar fi trebuit sa imi doresc ca valoarea sa fie si mare....Bubu wrote:Mara, Mari ce faceti? M-am gandit astazi la voi si la viata asta care ne joaca feste. Mari, ai repetat testul? Trebuie sa aveti incredere ca visul vostru se va implini....TREBUIE sa se implineasca.
Geany, cand faci transferul?
silviacris wrote:fetelor am facut testul astazi dimineata si acum 1 ora l-am primit pe email
388.64 mUI/ml
![]()
silviacris wrote:fetelor am facut testul astazi dimineata si acum 1 ora l-am primit pe email
388.64 mUI/ml
![]()
388.64 mUI/ml
![]()
mirebo wrote:laura iv,
Felicitari pentru sarcina!Am si eu o intrebare, ce fel de protocol ai urmat, lung sau scurt?
N-am reusit inca sa ma lamuresc care e mai bun in cazul endometriozei. Nu stiu.... am asa niste emotii din cauza diagnosticului astuia de endometrioza ca mi se pare totul mult mai greu.
Multumesc pentru raspuns Caress,Caress wrote:mirebo wrote:laura iv,
Felicitari pentru sarcina!Am si eu o intrebare, ce fel de protocol ai urmat, lung sau scurt?
N-am reusit inca sa ma lamuresc care e mai bun in cazul endometriozei. Nu stiu.... am asa niste emotii din cauza diagnosticului astuia de endometrioza ca mi se pare totul mult mai greu.
Mirebo, mai intai de toate ce grad de endometrioza ai? Ti-au facut vreo laparoscopie sau nu?Referitor la protocoale Fiv in cazul celor cu endometrioza de obicei se opteaza pentru un protocol scurt pentru a nu pune prea multa presiune pe ovare. Experienta mea este urmatoarea (vb in nume propriu nu sunt doctor). Eu care am endo grad 3 am avut 3 protocoale scurte si 3 lungi . La cele scurte am raspuns cel mai bine cu cel mai mare numar de foliculi la cele lungi am raspuns prost. Insa la cele scurte (Puregon+Menopur+Cetrotide) am rapsuns bine cum spuneam dar de fiecare data m-am ales cu cate un chist endometriozic.
Endometrioza scade calitatea ovocitelor. Nu stiu cand ai tu programat Fivul insa incearca sa reduci cat poti dulciurile scoate din dieta tot ce inseamna zahar (endometrioza asta nemernica se hraneste cu cu asta). Mananca cat mai multe pere, prune si struguri.
Bafta
mirebo wrote:laura iv,