Bubu wrote:Bafta multa maine, Maria38! Sa dea Domnul sa ai embrionasi lipiciosi.
Vin si eu la raport. Tineti-va bine....mi s-au prelevat 16 ovocite. Totul a decurs cum nu se poate mai bine. Am avut cateva emotii, dar au trecut imediat. Tot personalul s-a comportat extraordinar. La sot au fost ceva probleme: cantitate si calitate destul de reduse, dar pana la urma doamna biolog a reusit sa aleaga
![spermatozoid [sperm]](./images/smilies/bebe016.gif)
cei mai vigurosi si sanatosi

. Sper intalnirea dintre cei 2
![[fecundare] [fecundare]](./images/smilies/spermandegg0.gif)
sa fi fost dragoste la prima vedere. Domnii dr. ma vor tine la curent.
Acum ma cam dor ovarele, dar sper ca pana maine sa-si revina, mai ales ca sotul m-a pus la regim hiperproteic si hidric bogat, cum mi-a recomandat dr. Ce bine e sa fii rasfatata....

wow! ce productie! sa fie maturi si dornici sa-i intalneasca pe
![[fecundare] [fecundare]](./images/smilies/spermandegg0.gif)
ai sotului! odihna, nu uita de apa (cum uita Geany

...pe care o

si ii aduc aminte ca are un pahar langa ea

)
sa ne aduci vesti bune maine despre ovocitele fertilizate!
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8. FIV 2 la Timisoara!!!! in cadrul programului national punctie 09.05.12 ET 12.05.12 cu 2A de 8 celule si 1B de 4 celule; la rece avem 2 blastocisti cuminti. Beta ziua 11 de la ET = 177,12 ziua 13ET 337,26 ziua 20 ET 3328,33