Moniro, mami draga felicitari!!!!! Doamne ajuta sa fie bine totul pana la capat si aiba grija DD de bebe sau bebici...moniro wrote:BETA 282 Z 13 SUNT
FIV in Romania
Re: FIV in Romania
38 ani - AMH 1,66; FSH 8,28; LH 8,13; sotul 45 ani - astenoteratospermie
HSG 2010 - trompa stanga infundata complet (fara sanse din partea doctorilor de a fi desfundata)
IA nefinalizate - noiembrie 2011, ianuarie și februarie 2012.
FIV prin subprogram, clinica Giulesti. Beta HCG 14.06.2012 NEGATIV
IA august 2012 - test negativ
Laparoscopie noiembrie 2012 - trompe permeabile
HSG 2010 - trompa stanga infundata complet (fara sanse din partea doctorilor de a fi desfundata)
Multumesc Ela. Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si tie visul.
Danagj nu te ingrijora. Si eu am avut dureri ca si cum mi-ar veni menstra. Un alt simptom a fost balonarea. La mine rezultatut a fost pozitiv.
Doamne ajuta sa vii cu beta mareeeeeeee.
Danagj nu te ingrijora. Si eu am avut dureri ca si cum mi-ar veni menstra. Un alt simptom a fost balonarea. La mine rezultatut a fost pozitiv.
35 ani eu, 34 ani sotul, initial sterilitate secundara, amenoree, 2 HSG-uri ambele cu trompe permeabile, la ultima in 2009 sinechie uterina cu debridare ulterior. Incercam din 2004. din 2010 infertilitate masculina OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE 8 % forme normale din 3,08 mil. AMH 5,03; FSH 4,3. In prezent suntem acceptati in subprogramul FIV, clinica Promed. protocol scurt puregon 150ui , ET 09.12 transfer 2 embrioni Z2, cal. I, beta 282 Z13
Multumesc si sper ca DD sa te auda.moniro wrote:Multumesc Ela. Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si tie visul.
Danagj tin pumnii sa fie lipiciosi!!!!
Felicitariiiiii MONIROOOOO,URAAAAAAAAmoniro wrote:Multumesc Ela. Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si tie visul.
32 de ani,spermograma astenoteratospermie gr 3 ;Protocol scurt 26.11. 11 la Giulesti , dr Andreea Veliscu;Et 14.11.11;
IN Z 12 fiv negativ mi-a venit menstruatia.
Mi-e unpic teama recunosc, la voi se vad rezultatele foarte BUNEEEEE.Doamne ajutaela_ella wrote:Multumesc si sper ca DD sa te auda.moniro wrote:Multumesc Ela. Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si tie visul.
32 de ani,spermograma astenoteratospermie gr 3 ;Protocol scurt 26.11. 11 la Giulesti , dr Andreea Veliscu;Et 14.11.11;
Te cred ca ai emotii, teama, dar incearca sa fii optimista...daca e bebe sigur nu ii va face bine starea ta, bucurate de aceste Sarbatori, DD e mare si face multe minuni....Danagj wrote:Mi-e unpic teama recunosc, la voi se vad rezultatele foarte BUNEEEEE.Doamne ajutaela_ella wrote:Multumesc si sper ca DD sa te auda.moniro wrote:Multumesc Ela. Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca si tie visul.
Cu cine ai facut fiv la Giulesti?
iubita, trebuie sa-i convingi sa creasca frumos! te astept cu vesti bune de la urmatorul ecolarissa_personal wrote:vin si eu cu vesti, nu prea bune, dar sun optimista dupa ce in urma cu 2 zile am avut o cadere psihica...sunt in ziua a 10 a de stimulare si, dupa 9 doze de menopur, foliculii mei lenesi au 14 mm (vreo5-6) si am mai cativa mai micuti care vor sa creasca, asa ca le dam menopur inca vreo 4 zile...asta e!! sper sa fie doar 14 zile ca sa nu clachez iar..
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8. FIV 2 la Timisoara!!!! in cadrul programului national punctie 09.05.12 ET 12.05.12 cu 2A de 8 celule si 1B de 4 celule; la rece avem 2 blastocisti cuminti. Beta ziua 11 de la ET = 177,12 ziua 13ET 337,26 ziua 20 ET 3328,33
felicitari graviduta!!!moniro wrote:BETA 282 Z 13 SUNT
sarcina usoara si la termen
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8. FIV 2 la Timisoara!!!! in cadrul programului national punctie 09.05.12 ET 12.05.12 cu 2A de 8 celule si 1B de 4 celule; la rece avem 2 blastocisti cuminti. Beta ziua 11 de la ET = 177,12 ziua 13ET 337,26 ziua 20 ET 3328,33
- cioco_cioc
Moni, FELICITARIIIIII ! Sa ai o sarcina usoara si la termen ! Astazi stiu ca face Beta si Raluk . Sa auzim o veste buna si de la eamoniro wrote:BETA 282 Z 13 SUNT

Moniro felicitari din suflet !!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sanatos!! Ce Craciun frumos vei avea anul asta!
Am intrat mereu sa vad ce ai facut...ma bucur mult, pt fiecare din voi care reusiti ma bucur!
Se pare ca sunt ceva reusite la Promed... :-)
Anul viitor o sa demarez si eu tot procesul de FIV...
va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite!

Se pare ca sunt ceva reusite la Promed... :-)
Anul viitor o sa demarez si eu tot procesul de FIV...
va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite!
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!
Felicitari!!!moniro wrote:BETA 282 Z 13 SUNT
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)

sotul 39, spermograma ok, eu 30 ani, infertilitate secundara de cauza tubara, hidrosalpingx bilateral-trompe clampate, fiv1 dec 2011 Promed-nereusit, fiv2 Promed-in cadrul subprogramului-reusit Beta z13=194 Avem o inimioara 36+ BB baietel
Multumesc mult fetelor pentru felicitari. Va astept pe toate cu beta mare Gianina, Raluk, Zoi, Danagj.
35 ani eu, 34 ani sotul, initial sterilitate secundara, amenoree, 2 HSG-uri ambele cu trompe permeabile, la ultima in 2009 sinechie uterina cu debridare ulterior. Incercam din 2004. din 2010 infertilitate masculina OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE 8 % forme normale din 3,08 mil. AMH 5,03; FSH 4,3. In prezent suntem acceptati in subprogramul FIV, clinica Promed. protocol scurt puregon 150ui , ET 09.12 transfer 2 embrioni Z2, cal. I, beta 282 Z13
Felicitari, moniro!!! Sa ai sarcina usoara si la termenmoniro wrote:Multumesc mult fetelor pentru felicitari. Va astept pe toate cu beta mare Gianina, Raluk, Zoi, Danagj.
![happy [cloud9]](./images/smilies/bebe009.gif)
![happy [baietel]](./images/smilies/baietel.gif)
![happy [fetita]](./images/smilies/fetita.gif)
![gemeni [gemeni]](./images/smilies/gemeni.gif)
36 ani - sterilitate primara, sindrom aderential pelvin, ambele ovare micropolichistice, endometrioza pelvina diagnosticata prin laparoscopie in 2006, ambele trompe filiforme permeabile. Sotul 35 ani - normospermie; incercam sa obtinem o sarcina de 12 ani. 3 IAS in 2009 nereusite. Analize in limite normale: FSH=5,15 mUI/ml, AMH=3,64 ng/ml. In prezent dosar aprobat in subprogramul FIV/ET - Giulesti. Am inceput tratamentul de stimulare - protocol scurt, a 2-a zi de CM pe 1.XII cu Gonal 187,5 UI , apoi din ziua a 6-a Gonal + 1 fl Cetrotide pana in ziua 10 a CM , ziua 8 a CM: Estradiol = 907, FSH = 7, LH = 0,2 ; 11.XII - declansare cu Ovitrelle. Pe 12.XII - punctia (10 ovocite recoltate),15.XII -ET 3 embrioni A8celule, beta HCG pe 28.XII- 0,1 negativ.
- silviacris
Felicitari moniro si tuturor gravidutelor,sa dea Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara si la final un bebe sanatos si voinic.
Craciun fericit tuturor !!!
noua ne merge foarte bine,nu am greturi ma simt excelent .gemenasii sunt perfecti,au activitate cardiaca apr 160 batai pe minut,le merge super astazi am deja 10 saptamani.Nu va pierdeti speranta se poate !!!
Craciun fericit tuturor !!!
noua ne merge foarte bine,nu am greturi ma simt excelent .gemenasii sunt perfecti,au activitate cardiaca apr 160 batai pe minut,le merge super astazi am deja 10 saptamani.Nu va pierdeti speranta se poate !!!
Ambii 30 ani,infertilitate masculina confirmata din 2007,OATS medie spre severa,incercat diverse tratamente naturiste,apicole...in van
Ultima spermograma 10 mil/ml,mobilitate tip A -0 %,tip B -38%,C-33%,D-29%
morfologie normala 14 %,defecte de cap -73 %,coada-13%
2 IA fara succes.Dosar aprobat la Polisano, AMH 1,6,FSH-5,6,LH-4,88
toate analizele in valori normale,trompe permeabile,nicio sarcina pana in prezent.
27.10 Punctia,9 ovocite = 5 embrioni cu ICSI
30.10 ET cu 2 embrioni de Z 3 (8 celule)
2 blastocisti cryogenati in 01.11
10.11 BHCG -388.64 mUI/ML
15.11 BHCG - 2494.84 mUI/ML
Avem gemeni fetita si baietel !!!
Ultima spermograma 10 mil/ml,mobilitate tip A -0 %,tip B -38%,C-33%,D-29%
morfologie normala 14 %,defecte de cap -73 %,coada-13%
2 IA fara succes.Dosar aprobat la Polisano, AMH 1,6,FSH-5,6,LH-4,88
toate analizele in valori normale,trompe permeabile,nicio sarcina pana in prezent.
27.10 Punctia,9 ovocite = 5 embrioni cu ICSI
30.10 ET cu 2 embrioni de Z 3 (8 celule)
2 blastocisti cryogenati in 01.11
10.11 BHCG -388.64 mUI/ML
15.11 BHCG - 2494.84 mUI/ML
Avem gemeni fetita si baietel !!!
Felicitari MONIRO. Asa da Craciun!
Doresc la toata lumea un Craciun Fericit, luminos si cu multe cadouri.
Noi maine avem transferul. Sper sa fie cu noroc, acum in pragul Nasterii Domnului. Sa faca o minune pentru noi Fecioara Maria.
Sarbatori fericite!
Doresc la toata lumea un Craciun Fericit, luminos si cu multe cadouri.
Noi maine avem transferul. Sper sa fie cu noroc, acum in pragul Nasterii Domnului. Sa faca o minune pentru noi Fecioara Maria.
Sarbatori fericite!
felicitari Moniro!!!!!!moniro wrote:Multumesc mult fetelor pentru felicitari. Va astept pe toate cu beta mare Gianina, Raluk, Zoi, Danagj.
mamica unui baietel superb!
Moni77 sigur in ajunul craciunului se va intampla o minune.
Silvia iti doresc sarcina usoara in continuare. Eu nu pot sa spun ca ma simt excelent. Am probleme cu balonarea. Mi-am luat azi pastile la recomandarea medicului si sper sa fie mai bine.
Silvia iti doresc sarcina usoara in continuare. Eu nu pot sa spun ca ma simt excelent. Am probleme cu balonarea. Mi-am luat azi pastile la recomandarea medicului si sper sa fie mai bine.
Geanina, Raluk ce ati facut? Astept vesti de voi.
- SOS Infertilitatea
- Administrator
Felicitari celor care au vesti bune, mult noroc celor in asteptare.
Avem topic special pentru urari de sarbatori aici: http://forum.infertilitate.com/viewtopi ... 6&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Avem topic special pentru urari de sarbatori aici: http://forum.infertilitate.com/viewtopi ... 6&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.
[...and you, and you!]
Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting
Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei
...
...
...
...
...
... 
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.
[...and you, and you!]
Grup FB adoptie
Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei

- SOS Infertilitatea
- Administrator
Le rugam si peSOS Infertilitatea wrote:Noi avem adusa la zi lista cu persoanele cu dosar aprobat prin Subprogram, o sa punem siacolo unde avem vesti:
Update listuta norocoasa:
1. AnaAncuta – Dacia
2. Giorgia – Gynatal
3. Fabian – Cluj
4. Kosbor – Cluj
5. Mikaky – Giulesti
6. Alla76 – Cluj
7. Carmencita22 – Cluj
8. Vrabiuta - Dacia
9. Aruam - Giulesti
10. Adyrem - Promed![]()
11. FunaruOana - Omini
12. Geany_M - Omini![]()
![]()
![]()
![]()
13. Bubu - Omini
14. Mara80 - Omini
15. Nicolle88 - Dacia![]()
![]()
16. Clauditsa - Dacia
17. LauraGar - Giulesti
18. Zoi - Giulesti
19. Uta Monica - Giulesti
20. Roxi25 - Polisano Sibiu![]()
21. SilviaCris - Polisano Sibiu![]()
![]()
22. DanaD - Polisano Sibiu
23. Dirida - Polisano Sibiu
24. Anda86 - Polisano Sibiu
25. Gina - Dacia
26. Sorina_SZ - Gynatal
27. *X* (bestfriend Adyrem) - Promed
28. Valy27 - Promed![]()
29. Ariel21 - Promed
30. Ionelia - Promed
31. Teo - Omini
32. StefanaM - Polisano Sibiu
33. MariG - Dacia
34. Anaoi - Dacia
35. Catalina - Dacia
36. Anya - Dacia
37. Moni77 - Gynatal
38. Cioco-Cioc - Promed
39. LarissaPersonal - Cluj
40. Soniuca - Cluj
41. Iulia2011 - Giulesti
42. DanaGJ - Giulesti
43. Daniela19771210 - Cluj
44. Nicu_Bica - Dacia
45. Mirebo - Giulesti
46. Felicioc - Giulesti
47. Moniro - Promed![]()
48. Veropmd - Polisano
49. Anabel79 - Dacia![]()
![]()
50. Ela_Ella – Dacia
51. Sucila Utica – Cluj
52. Elena Ciucur – Cluj
53. Csilla1 - Polisano
54. GxG - Promed![]()
55. DanaAlice - Giulesti![]()
56. Nusha - Polisano Sibiu
Daca am omis pe cineva, va rugam sa semnalati!
![gravi [gravi]](./images/smilies/enceinte.gif)
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.
[...and you, and you!]
Grup FB adoptie
Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie