De acum trebuie sa ai incredere in puiul sau puiutii tai si sa crezi ca vor sta cumintei cu tine si totul trebuie sa fie bine
Reusita ta imi da sperante si mie

Miri, multumesc. Si tie iti doresc sarcina usoara si sa fie totul bine pana la final.Miri wrote:Felicitari Irina!!!!Relaxeaza-te si totul va fi bine! Noi suntem exceptiile care dau sperante, cu endometrioza sau rezerva mica, am reusit din prima.
Irina_ wrote:
Caress, spui ca ai luat pentru sustinere Progynova. Am vazut ca este practic estradiol. In plus, pe prospectul lui scrie ca nu se administreaza in sarcina. Ai idee din ce motiv ti l-au dat? La ce ajuta? Baby aspirina nu cred ca am nevoie, ca fac Clexane 0,6 zilnic, iar din celelalte iau si eu, doar doze putin mai mici (probabil o sa le mai cresc pe cele de progesteron). Mersi inca o data de sfaturi, am inceput insa prin a le incalca (cred ca am mancat prea mult sarbatorind...).
Ooofff, incredibil! Ca era clar ca daca ai febra nu e o enterocolita uzuala!? Si vorba aceea, nici nu trebuie sa fii medic ca sa stii ca e contraindicat Imodiumul la enterocolitele infectioase. Probabil de aceea te chinuie simptomele un pic mai mult... Dar oricum, eu cred ca in max 2 zile scapi si apoi iti revii complet.Anemari wrote:Buna,
Merci mult Irina,din pacate am luat imodium...la indicatia med din urgenta,l-am oprit pentru ca si eu stiu la fel,ca e mai bine sa iasa din corp infectia
Tu cum esti?Sper ca au trecut emotiile si privesti cu incredere spre viitor.
De abia astept sa ne spui cati prichindei ai acolo in burtica!
Vezi ca heparina si aspirina actioneaza diferit, efectul final e acelasi, fluidificarea sangelui, dar au actiuni complementare. Eu la ultimele fiv-uri am luat Lovenox 0,4 SI aspirina.Irina_ wrote:Baby aspirina nu cred ca am nevoie, ca fac Clexane 0,6 zilnic, iar din celelalte iau si eu, doar doze putin mai mici (probabil o sa le mai cresc pe cele de progesteron).