Diana, eu m-am gandit sa-l fac pe urmatorul in decembrie, sa nu lipsesc iar f. mult de la job (oricum ne luam vacanta 3 saptamani, de Sarbatori) si ar fi perfect sa se nimereasca ET-ul inainte de Revelion. O sa vedem insa daca vom reusi sa strangem suficienti banuti...
Ar trebui sa incep inhibarea cam peste o luna (in functie de cum imi vine CM in noiembrie - eu banuiesc ca prin 10), si imi e cam groaza cand ma gandesc ca vom face iar drumuri de 220 km aproape zilnic, pe zapada, gheata, polei, etc. (retin ca si anul trecut cand faceam drumuri pentru IA a fost cumplit drumul, efectiv mergeam pe gheata, pe unele portiuni). Pe cum se apropie momentul, imi vine sa mai aman, mai ales ca nu stiu daca nu e prea devreme dupa FIV-ul precedent (of, de ce n-am avut si eu ce sa congelez?).
Procedura am zis ca o vom face tot la Gynatal, cu d-na dr. Muresan. Voi in ce stadiu sunteti?
Eu 32 ani - sotul 35 de ani, infertilitate masculina: < 2 mil/ml, cryptozoospermie, apoi oligospermie. MTHFR C677T heterozigota, ambele PAI-1 heterozigote, Factorul XIII heterozigota.
Februarie 2012 - I.A. nereusita (la Gynatal - Timisoara).
FIV 1 - sept. 2012, Gynatal. ET 3 embrioni perfecti - beta 13,77 (sarcina biochimica ?).
FIV2 - noiembrie 2012, Gynatal, ET cu 3 embrioni - nereusit.
FET martie 2013, 3 embrioni perfecti - nereusit.
Surpriza, in aprilie 2014 sotul are normospermie.
FIV 3 - aprilie 2014 Kaali Budapesta: ET cu 2 blastocisti AA - nereusit
August - Septembrie 2014 fac sedinte de bioenergie si iau 1 Thromboo Ass/zi.
Sarcina spontana, octombrie 2014. Clexane de 0.6 si 1 Aspenter / zi.
Doamne, iti multumesc!
Avem o minune de baietel! ![happy [baietel]](./images/smilies/baietel.gif)