![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)
Sa aveti o sarcina usoara, iar piticutzii sa stea cuminti pana la noua luni.

Buna Monalisa.monalisa wrote:fetelor care ati facut fet,inainte ati facut endometrial injury?
Monalisa, cu placere. Daca pot ajuta o colega de suferinta, o fac cu drag. Nu e suficient sa fie gros endometrul, trebuie sa fie ok si ca structura (trilaminar atunci cand faci transferul). Si chiar daca si aceste doua conditii sunt indeplinite, tot s-ar putea sa nu fie suficient. Incurcate sunt caile infertilitatii, nu?!monalisa wrote:sarutmana Tzuculina.esti o bomboana.m ai ajutat psihic siii totusi endom l a vazut de 7 mm in ziua 2 .cred si la transf.am avut gros endom.
Gina, imi pare rau. Eu te-as sfatui sa vorbesti cu medicul tau ginecolog, el cred ca stie cel mai bine ce trebuie facut.gina wrote:Fetelor mi-a venit ciclul si cred ca am eliminat si embrionul, am gasit pe hartie un globulet gelatinos. care sa fi fost motivul acestui esec. Va rog sa-mi spuneti. sa-l duc oare la laborator? Ce sa fac? Sa fac un eco pt endometru? va rog....
Of Doamne Mika te inteleg atat de bine. Uita-te la semnatura mea, am trecut exact prin aceeasi experienta la primul FIV. De la extaz la agonie, de la insarcinata la chiuretaj. Imi pare tare rau.Mika wrote:Buna dimineata, desi va citesc de ceva vreme ... m-am hotarat abea acum sa devin activa.
Am avut un FIV in august reusit ... dar din pacate sarcina s-a oprit in evolutie prin saptamana 6-7. Desi nu pot spune ca am depasit inca trauma incerc sa privesc cu optimism spre viitor si ma gandesc la o noua incercare ... stiti cam cand e indicat sa se inceapa o noua procedura dupa chiuretaj?
Gina, ia legatura cu medicul tau, el iti va spune ce e de facut. O ecografie ar putea oferi informatii insa probabil nu iti va spune daca ai eliminat sau nu embrionul daca sarcina este prea mica pentru a putea fi vizualizata ecografic (nu stiu cate saptamani de sarcina ai). Insa, inca un beta va elucida misterul.gina wrote:Fetelor mi-a venit ciclul si cred ca am eliminat si embrionul, am gasit pe hartie un globulet gelatinos. care sa fi fost motivul acestui esec. Va rog sa-mi spuneti. sa-l duc oare la laborator? Ce sa fac? Sa fac un eco pt endometru? va rog....