FIV in Romania

Informatii si discutii despre proceduri de fertilizare in vitro si inseminare artificiala, despre medici si tratamente, in Romania & abroad.
User avatar
andreea2016
Posts: 149
Joined: Mon Jul 11, 2016 5:49 pm

Re: FIV in Romania

Post by andreea2016 » Wed May 31, 2017 2:18 pm

Fetelor voi dupa embriotransferurile facute a trebuit sa trimiti date referitoare la rh, nr tel, buletin? Azi am primit un email de la asistenta dr sa dau aceste date in urma et ului facut. La primul nu mi-a cerut nimeni asa ceva. Si habar nu am de ce trebuie sa fie trimise aceste date la agentia nat. de transplant daca nu am facut fiv prib subprogram, nu am folosit donatori si nu am donat nimic! Cand am cerut lamuriri mi-a dat un e mail sa cer acolo si deocamdata nu am primit raspuns. Voi ati trimis aceste date? Si de ce se trimit? Multumesc!
12 ani fara bebe
Noiembrie 2016 FIV1 ICSI, Beta 0
Mai avem doi embrioni de ziua6
Urmeaza FET in Mai 2017
A rezistat decongelarii doar un embrion
Mai 2017 ET 1embrion ziua6
Doamne ajuta sa fim parinti! :ymhug:
Mai2017: Beta neg. <5 :-S
Luam o pauza...
Candva Fiv2

User avatar
Anamy78
Posts: 105
Joined: Sun May 14, 2017 3:12 pm

Re: FIV in Romania

Post by Anamy78 » Wed May 31, 2017 2:33 pm

jurnaldefiv wrote:
cris8 wrote:Anamy, tu ieri ai fost in ziua 8 de la ET de ziua 3, practic la 11 zile de la ovulatie, chiar e extrem de devreme... nu stiu ce sa zic.. cred ca ar trebui sa vorbesti cu medicul sa vezi ce iti recomanda...
Eu nu am deloc simptome nici de sarcina nici de ciclu, dar eu in mod normal nu simt nimic inainte de CM, decat in ziua in care imi vine o durere usoara de burta. Deci chiar nu pot sa am nici cea mai mica banuiala daca e sau nu bebe...Insa maine dimineata ma duc sa fac beta, va fi ziua 8 de la ET de ziua 5, eu zic ca va fi concludent. Am niste emotii de mor..

Eu am uitat de dimineata sa pun Crinone.. abia la 17.30 ajung acasa, off... sper sa nu fie nicio problema... :(
Anamy, a 9-a zi de la ET cu z3 parca ai facut tu, nu?
E un pic mai devreme intr-adevar dar nu exagerat... practic asta inseamna cu vreo 2-3 zile mai devreme (11 zile de la ovulatie fata de 14 cate ar fi in mod normal pe un ciclu de 28 de zile... daca ai ciclu de 26-27 de zile, atunci ar fi si mai explicabil)...
In fine, aiurea :( imi pare tare rau. Ar trebui sa testezi oricum beta, sa vezi macar daca a fost vreo incercare de implantare.... Imi pare foarte rau. Vrei sa incerci din nou imediat, adica luna imediat urmatoare?
Te imbratisez.
Fete dragi.. :x am făcut punctia in 19,iar in 22 embriotransferul,dar am ovulat înainte de punctie pt ca era un folicul mai mare și am așteptat sa crească ceilalți mai mici și mai mulți,sa avem destui la punctie și cred ca de acolo și ciclul mai devreme.eu an intrerupt utrogestanul undeva in ziua a 8 de la ET,nu mai puteam de mâncărime ,așa am reacționat eu de la el,dar totusi a venit ciclul prea devreme,ieri am vb cu embriologul și mi spunea ca au fost super embrionii ,nu mi explic nici eu de ce nu s au prins,ideea e ca azi Sant la ciclu din plin,mai abundent Și cu dureri mari de burta(punctia,stimularea )își spun cuvântul.luna asta fac pauza și apoi încep din nou lupta,mai am 5 Omuleți de zăpada congelati,vreau sa transfer 3.fetelor am citit pe ceva forum din Moldova acolo transfera chiar și 4-5 embrioni.la noi nu se practica,oare de ce?daca ajungem sa facem vreo 2-3 sau 5 ET sau fiv URI așa ar trebui sa pună și la noi.zilele astea M am tot documentat și cred ca nu se prinde din cauza calității embrionilor ,eu cred ca mor și nu mai are ce sa se implanteze .ei ne zic ca Sant de calitate dar nu toți părerea mea.offf ce M am lungit [jale!] Dragele mele sper sa avem cu toatele copii mult mult doriți .va pup :x

User avatar
Ana-86
Posts: 94
Joined: Tue Mar 28, 2017 7:23 pm

Re: FIV in Romania

Post by Ana-86 » Wed May 31, 2017 3:12 pm

andreea2016 wrote:Fetelor voi dupa embriotransferurile facute a trebuit sa trimiti date referitoare la rh, nr tel, buletin? Azi am primit un email de la asistenta dr sa dau aceste date in urma et ului facut. La primul nu mi-a cerut nimeni asa ceva. Si habar nu am de ce trebuie sa fie trimise aceste date la agentia nat. de transplant daca nu am facut fiv prib subprogram, nu am folosit donatori si nu am donat nimic! Cand am cerut lamuriri mi-a dat un e mail sa cer acolo si deocamdata nu am primit raspuns. Voi ati trimis aceste date? Si de ce se trimit? Multumesc!
Andreea, nici eu nu fac prin subprogramul de stat, dar am completat aceste date. Mi s-a explicat ca o sa primim un cod pt agenția națională de transplant, un cod unic la care o sa aibă acces doar policlinica unde se face fiv și agenția națională.
Nu este un transplant fiv-ul, dar cică este necesar acest protocol.
Sanatate Multă!
Eu 30 ani, endometrioza, trompe obstructionate total.
Amh 11,35, ciclul menstrual total neregulat. trombofilie MTHFR C677T homozigot, PAI 1 4g/5g heterozigot, prezente alelele A1/A2 => clexane 0.4
El 32 ani, oligoastenozoospermie moderata, virus hepatic B.
Fiv=21 ovocite, 10 criogenate, 11 fertilizate ICSI=> 5 blasto de calitate foarte buna. 01/06 ET cu 2 blasto. :YMPRAY: betahcg Z9=372 , Z12= 1305, Z14=2160, Z16=3623, avem 2 [heart] [heart]

User avatar
Mămica de ingeri
Posts: 85
Joined: Sun Apr 16, 2017 3:08 pm

Re: FIV in Romania

Post by Mămica de ingeri » Wed May 31, 2017 3:39 pm

Buna fetele!!!Deși nu am mai scris v-am urmarit in fiecare zi..am citit mesajele voastre, m-am emotionat alaturi de voi si am trait cu suspans fiecare asteptare a voastra!! Am trecut prin fiecare din etape: bucuria unui transfer reusit, revolta,dezamagire si imensa durere a pierderii copiilor, emotia unui nou embriotransfer, asteptarea de nesuportat a analizelor de beta, esecul unui embriotransfer....am o vorba pe care o spun de fiecare data cand mi-e greu si pe care am mai spus-o: viata are un singur sens: INAINTE!!! Noi femeile prin definitie suntem niste luptatoare, curajoase si eroine!!! Niciodata, dar niciodata nu trebuie sa lasam capul jos si sa ne pierdem speranta! Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi si lasă bebeii să-și aleagă singurei părintii!
Dupa embriotransferul din aprilie, am avut o intarziere de 11 zile a menstruatiei( total anormal pentru mine care am ciclul regulat, dar absolut normal din punct de vedere medical)...am fost la control la 9 zile de la ultima menstruatie si urma sa facem luna aceasta un nou embriotransfer pe ciclu natural( fara medicamente: climen, medrol) insa la o ecografie mi-a aparut o pata neagra in endometru. Am anulat transferul si am facut o histeroscopie cu biopsie de endomentru pentru a vecea ce se intampla acolo. Ce sa credeti? Tratamentul pe care l-am luat inainte de ET-ul din aprilie mi-a ingrosat excesiv peretele anterior al endometrului, motiv pentru care e posibil si esecul transferului. Acum astept cu sufletul la gura un nou transfer, pe care il voi face in iunie, sperând ca de fiecare dată ca puiuții vor rămâne cu mine. Mai am congelati 5 si sunt hotarata sa-i transfer pe toti in viitor, sa le acord sansa lor, cu riscul de a avea 5 copii.:))))
Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut a fost sa fac jonctiunea de la prof. Marinescu la D-na Dr. Veliscu( am simtit o chimie de la prima intalnire si o liniste pe care nu am mai simtit-o pana atunci).respect pentru domnul profesor si pentru intreaga activitate dar femeile empatizeaza mult mai bine intre ele.
Mamitzi, jurnalutz...poate vom fi colege de salon la embriotransfer [heart] ...fetele care asteapta beta: mult mult succes si mult optimism...fetele care nu au avut succes acum...nu va pierdeti speranta!!!!! La un moment dat o sa avem toaaaate un soare maaaare si stralucitor in viata. Raissa, multa liniste iti doresc..sufleteasca si fizica...nu ne agitam ca puii simt tot, suntem zen si happy in fiecare zi, da? Va pup, fete dragi si haideti sa ne adunam " puterile" si rugile să ne transformam visul in realitate.
Pfiuuuu...nu am mai scris atat din timpul facultatii...dar am facut-o cu toata inima si cu toata speranta din lume!!!
Eu 30ani El 35ani
Septembrie 2015 SEU trompa dreapta scoasă
Aprilie 2016 SEU trompa stanga scoasă
Iunie 2016 pregatire dosar FIV
1 august 2016 ET transferati 2 blasto, 7 blasto congelati, beta in ziua a 10 a 830, (sarcina gemelara)
noiembrie 2016 avort spontan(eu o numesc naştere) la 22 saptamani fără a se cunoaşte cauza
24 aprilie 2017 un nou ET,2 blasto transferati, beta negativ
26 aprilie 2017 un nou ET, 1 blasto,beta pozitiv

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: FIV in Romania

Post by cris8 » Wed May 31, 2017 4:06 pm

Anamy, daca ai ovulat mai devreme de punctie, e posibil ca endometrul sa fi imbatranit pana la transfer si de aceea sa nu se fi prins... ti-au mai dozat progesteronul si estradiolul inainte de transfer?
Oricum, imi pare tare rau... dar eu zic ca urmatorul transfer va fi cu noroc!
Eu personal nu as transfera mai mult de maxim maxim 3 embrioni. Ce te faci daca se prind toti? Si sarcina gemelara e cu riscuri multe, dar 3-4-5 odata.. nici nu ma pot gandi.
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
andreea2016
Posts: 149
Joined: Mon Jul 11, 2016 5:49 pm

Re: FIV in Romania

Post by andreea2016 » Wed May 31, 2017 8:33 pm

Ana-86 wrote:
andreea2016 wrote:Fetelor voi dupa embriotransferurile facute a trebuit sa trimiti date referitoare la rh, nr tel, buletin? Azi am primit un email de la asistenta dr sa dau aceste date in urma et ului facut. La primul nu mi-a cerut nimeni asa ceva. Si habar nu am de ce trebuie sa fie trimise aceste date la agentia nat. de transplant daca nu am facut fiv prib subprogram, nu am folosit donatori si nu am donat nimic! Cand am cerut lamuriri mi-a dat un e mail sa cer acolo si deocamdata nu am primit raspuns. Voi ati trimis aceste date? Si de ce se trimit? Multumesc!
Andreea, nici eu nu fac prin subprogramul de stat, dar am completat aceste date. Mi s-a explicat ca o sa primim un cod pt agenția națională de transplant, un cod unic la care o sa aibă acces doar policlinica unde se face fiv și agenția națională.
Nu este un transplant fiv-ul, dar cică este necesar acest protocol.
Sanatate Multă!
Acum mi-a explicat si mie cineva de la clinica ca s-a dat o lege in dec si trebuiesc raportate et urile si ca ANT vede embriotransferul ca un transplant.
Doar ca mie asistenta mi-a dat un mail in doua randuri ca ii trebuiesc datele astea pt ANT. Fara sa imi zica de legea asta si fara sa imi explice ceva...ma rog. Asta e!
Mersi!
12 ani fara bebe
Noiembrie 2016 FIV1 ICSI, Beta 0
Mai avem doi embrioni de ziua6
Urmeaza FET in Mai 2017
A rezistat decongelarii doar un embrion
Mai 2017 ET 1embrion ziua6
Doamne ajuta sa fim parinti! :ymhug:
Mai2017: Beta neg. <5 :-S
Luam o pauza...
Candva Fiv2

User avatar
Anamy78
Posts: 105
Joined: Sun May 14, 2017 3:12 pm

Re: FIV in Romania

Post by Anamy78 » Wed May 31, 2017 10:44 pm

cris8 wrote:Anamy, daca ai ovulat mai devreme de punctie, e posibil ca endometrul sa fi imbatranit pana la transfer si de aceea sa nu se fi prins... ti-au mai dozat progesteronul si estradiolul inainte de transfer?
Oricum, imi pare tare rau... dar eu zic ca urmatorul transfer va fi cu noroc!
Eu personal nu as transfera mai mult de maxim maxim 3 embrioni. Ce te faci daca se prind toti? Si sarcina gemelara e cu riscuri multe, dar 3-4-5 odata.. nici nu ma pot gandi.
Cris mi au dat cicloproginova,dostinex,crinone gel,utrogestan,femibion,vit C,prednison.destul de multe medicamente,M au investigat înainte o luna de zile am tot făcut analize,ideea e ca vreau sa transfer 3,având in vedere ca nu s a prins nimic,așa cresc șansele măcar unul sa se prindă.tu cum ești?cand faci testul beta?iti tin pumnii strânși strânși sa fie un beta mareeee.la toate fetele !

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Wed May 31, 2017 11:22 pm

E normal la 3 zile de la Et sa ma tot doară burtica si spatele? :|
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

User avatar
jurnaldefiv
Posts: 3411
Joined: Wed Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Post by jurnaldefiv » Thu Jun 01, 2017 12:27 am

andreea2016 wrote:
Ana-86 wrote:
andreea2016 wrote:Fetelor voi dupa embriotransferurile facute a trebuit sa trimiti date referitoare la rh, nr tel, buletin? Azi am primit un email de la asistenta dr sa dau aceste date in urma et ului facut. La primul nu mi-a cerut nimeni asa ceva. Si habar nu am de ce trebuie sa fie trimise aceste date la agentia nat. de transplant daca nu am facut fiv prib subprogram, nu am folosit donatori si nu am donat nimic! Cand am cerut lamuriri mi-a dat un e mail sa cer acolo si deocamdata nu am primit raspuns. Voi ati trimis aceste date? Si de ce se trimit? Multumesc!
Andreea, nici eu nu fac prin subprogramul de stat, dar am completat aceste date. Mi s-a explicat ca o sa primim un cod pt agenția națională de transplant, un cod unic la care o sa aibă acces doar policlinica unde se face fiv și agenția națională.
Nu este un transplant fiv-ul, dar cică este necesar acest protocol.
Sanatate Multă!
Acum mi-a explicat si mie cineva de la clinica ca s-a dat o lege in dec si trebuiesc raportate et urile si ca ANT vede embriotransferul ca un transplant.
Doar ca mie asistenta mi-a dat un mail in doua randuri ca ii trebuiesc datele astea pt ANT. Fara sa imi zica de legea asta si fara sa imi explice ceva...ma rog. Asta e!
Mersi!
Buna Andreutza, da, asa este. Si noua ni s-a cerut sa completam inca de la inceput un formular cu aceste date, asa este, et-urile se considera transplant...
Te pup!
eu 37, el 29, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 2 blasto transferati, 6 morule congelate.
ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2&3 - Martie si August 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 - Ianuarie 2018, anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 (Unica Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati.
ET4 Martie 2018, beta negativ.
FET5 Iulie 2018, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna, program ASSMB): 4 blastocisti, 1 transferat, 3 congelati.
ET6 Nov 2018 1 blasto 2AA.
August 2019, parintii lui Ianis Andrei.
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi.

User avatar
jurnaldefiv
Posts: 3411
Joined: Wed Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Post by jurnaldefiv » Thu Jun 01, 2017 12:28 am

ElenaAC wrote:E normal la 3 zile de la Et sa ma tot doară burtica si spatele? :|
Da Elenush, e normal. :ymhug:
eu 37, el 29, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 2 blasto transferati, 6 morule congelate.
ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2&3 - Martie si August 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 - Ianuarie 2018, anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 (Unica Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati.
ET4 Martie 2018, beta negativ.
FET5 Iulie 2018, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna, program ASSMB): 4 blastocisti, 1 transferat, 3 congelati.
ET6 Nov 2018 1 blasto 2AA.
August 2019, parintii lui Ianis Andrei.
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi.

User avatar
jurnaldefiv
Posts: 3411
Joined: Wed Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Post by jurnaldefiv » Thu Jun 01, 2017 12:31 am

cris8 wrote:Anamy, daca ai ovulat mai devreme de punctie, e posibil ca endometrul sa fi imbatranit pana la transfer si de aceea sa nu se fi prins... ti-au mai dozat progesteronul si estradiolul inainte de transfer?
Oricum, imi pare tare rau... dar eu zic ca urmatorul transfer va fi cu noroc!
Eu personal nu as transfera mai mult de maxim maxim 3 embrioni. Ce te faci daca se prind toti? Si sarcina gemelara e cu riscuri multe, dar 3-4-5 odata.. nici nu ma pot gandi.
O Doamne, da, sustin si eu acelasi lucru. 3 inseamna deja risc semnificativ mai mare decat sansa... 4-5 cre ca nu permite nici macar codul practicii medicale.
Anamy, discuta pe indelete cu medicul tau, cu siguranta iti va explica toate implicatiile. Te pup cu drag, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc urmatorul ET.
eu 37, el 29, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 2 blasto transferati, 6 morule congelate.
ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2&3 - Martie si August 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 - Ianuarie 2018, anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 (Unica Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati.
ET4 Martie 2018, beta negativ.
FET5 Iulie 2018, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna, program ASSMB): 4 blastocisti, 1 transferat, 3 congelati.
ET6 Nov 2018 1 blasto 2AA.
August 2019, parintii lui Ianis Andrei.
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi.

User avatar
jurnaldefiv
Posts: 3411
Joined: Wed Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Post by jurnaldefiv » Thu Jun 01, 2017 12:34 am

cris8 wrote:Anamy, tu ieri ai fost in ziua 8 de la ET de ziua 3, practic la 11 zile de la ovulatie, chiar e extrem de devreme... nu stiu ce sa zic.. cred ca ar trebui sa vorbesti cu medicul sa vezi ce iti recomanda...
Eu nu am deloc simptome nici de sarcina nici de ciclu, dar eu in mod normal nu simt nimic inainte de CM, decat in ziua in care imi vine o durere usoara de burta. Deci chiar nu pot sa am nici cea mai mica banuiala daca e sau nu bebe...Insa maine dimineata ma duc sa fac beta, va fi ziua 8 de la ET de ziua 5, eu zic ca va fi concludent. Am niste emotii de mor..

Eu am uitat de dimineata sa pun Crinone.. abia la 17.30 ajung acasa, off... sper sa nu fie nicio problema... :(
Cris, testezi astazi? Tinem pumnii!!!! [majoreta]
eu 37, el 29, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 2 blasto transferati, 6 morule congelate.
ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2&3 - Martie si August 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 - Ianuarie 2018, anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 (Unica Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati.
ET4 Martie 2018, beta negativ.
FET5 Iulie 2018, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna, program ASSMB): 4 blastocisti, 1 transferat, 3 congelati.
ET6 Nov 2018 1 blasto 2AA.
August 2019, parintii lui Ianis Andrei.
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi.

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Thu Jun 01, 2017 11:12 am

Cris te asteptam cu beta pozitiv!!! [majoreta]
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Thu Jun 01, 2017 11:14 am

jurnaldefiv wrote:
ElenaAC wrote:E normal la 3 zile de la Et sa ma tot doară burtica si spatele? :|
Da Elenush, e normal. :ymhug:

Multumesc Jurnalut...eram în dubii cu durerea asta.... :|
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

alina_ioana27
Posts: 272
Joined: Tue Feb 17, 2015 12:06 pm

Re: FIV in Romania

Post by alina_ioana27 » Thu Jun 01, 2017 11:17 am

Elena tu ai facut transfer in data de 29? Si eu tot atunci...la mine nu sunt tot timpul aceste dureri...spatele m a durut doar in prima zi apoi doar burtica...dar dureri usoare...mici junghiuri la ovare nimic mai mult...
Cris iti tin pumnii sa fie pozitiv testul te pup!
1 IA septembrie 2015 - nereusit
2 IA noiembrie 2015 - nereusit
FIV martie 2016 a rezultat 32 de ovocite si au ajuns 10 blastocist de z5 si 4 blastocisti de z6
Transfer 1 -05.06.2016 transfer cu 2 blasticisti de z5, Doamne ajuta sa mearga amandoi- beta negativ.
Transfer 2- cu 1 blastocist, al doilea nu a mai rezistat :-S - beta negativ, iau o pauza sa imi revin psihic...
Transfer 3 - 29 mai cu 3blastocisti, sper sa se lase cu bebei :YMPRAY: 8 iunie testul betahcg

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Thu Jun 01, 2017 11:22 am

alina_ioana27 wrote:Elena tu ai facut transfer in data de 29? Si eu tot atunci...la mine nu sunt tot timpul aceste dureri...spatele m a durut doar in prima zi apoi doar burtica...dar dureri usoare...mici junghiuri la ovare nimic mai mult...
Cris iti tin pumnii sa fie pozitiv testul te pup!
Pe 28 Alina am făcut transfer...aveam dureri ușoare ,dar de aseară a început sa ma doară mai rău :|
Când faci beta? Te pup!
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Thu Jun 01, 2017 11:24 am

Raissa ce faci cum mai esti? Ai mai sângerat? Vă pup te toti 3 :x [great] [flori]
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

User avatar
Raissa34
Posts: 393
Joined: Wed Aug 24, 2016 6:16 pm

Re: FIV in Romania

Post by Raissa34 » Thu Jun 01, 2017 11:29 am

Mămica de ingeri wrote:Buna fetele!!!Deși nu am mai scris v-am urmarit in fiecare zi..am citit mesajele voastre, m-am emotionat alaturi de voi si am trait cu suspans fiecare asteptare a voastra!! Am trecut prin fiecare din etape: bucuria unui transfer reusit, revolta,dezamagire si imensa durere a pierderii copiilor, emotia unui nou embriotransfer, asteptarea de nesuportat a analizelor de beta, esecul unui embriotransfer....am o vorba pe care o spun de fiecare data cand mi-e greu si pe care am mai spus-o: viata are un singur sens: INAINTE!!! Noi femeile prin definitie suntem niste luptatoare, curajoase si eroine!!! Niciodata, dar niciodata nu trebuie sa lasam capul jos si sa ne pierdem speranta! Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi si lasă bebeii să-și aleagă singurei părintii!
Dupa embriotransferul din aprilie, am avut o intarziere de 11 zile a menstruatiei( total anormal pentru mine care am ciclul regulat, dar absolut normal din punct de vedere medical)...am fost la control la 9 zile de la ultima menstruatie si urma sa facem luna aceasta un nou embriotransfer pe ciclu natural( fara medicamente: climen, medrol) insa la o ecografie mi-a aparut o pata neagra in endometru. Am anulat transferul si am facut o histeroscopie cu biopsie de endomentru pentru a vecea ce se intampla acolo. Ce sa credeti? Tratamentul pe care l-am luat inainte de ET-ul din aprilie mi-a ingrosat excesiv peretele anterior al endometrului, motiv pentru care e posibil si esecul transferului. Acum astept cu sufletul la gura un nou transfer, pe care il voi face in iunie, sperând ca de fiecare dată ca puiuții vor rămâne cu mine. Mai am congelati 5 si sunt hotarata sa-i transfer pe toti in viitor, sa le acord sansa lor, cu riscul de a avea 5 copii.:))))
Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut a fost sa fac jonctiunea de la prof. Marinescu la D-na Dr. Veliscu( am simtit o chimie de la prima intalnire si o liniste pe care nu am mai simtit-o pana atunci).respect pentru domnul profesor si pentru intreaga activitate dar femeile empatizeaza mult mai bine intre ele.
Mamitzi, jurnalutz...poate vom fi colege de salon la embriotransfer [heart] ...fetele care asteapta beta: mult mult succes si mult optimism...fetele care nu au avut succes acum...nu va pierdeti speranta!!!!! La un moment dat o sa avem toaaaate un soare maaaare si stralucitor in viata. Raissa, multa liniste iti doresc..sufleteasca si fizica...nu ne agitam ca puii simt tot, suntem zen si happy in fiecare zi, da? Va pup, fete dragi si haideti sa ne adunam " puterile" si rugile să ne transformam visul in realitate.
Pfiuuuu...nu am mai scris atat din timpul facultatii...dar am facut-o cu toata inima si cu toata speranta din lume!!!

Mamica de ingeri, bine ai revenit :ymhug:

Ma bucur ca esti bine, cu forte proaspete si incredere pentru un nou transfer. Si ca ai schimbat medicul, e esential sa ai incredere in doctorul cu care colaborezi, sa existe o comunicare deschisa, sa ai curajul sa ii pui intrebari si sa ai convingerea ca face tot ce e omeneste posibil ca sa te ajute!

Multa bafta iti urez, sa fie cu ochisori de data asta [flori]
eu 35, el 41.
El: spermograma f slaba, dar se mai pot obtine ceva spermatozoizi prin ICSI
Eu - amh 0.3 in iulie 2016; repetat in august: 0.7 (amandoua analizele la Regina Maria)
trompe infundate, histeroscopie operatorie cu 5 polipi inlaturati in august 2016
FIV 1: septembrie 2016 - protocol lung, FIV+ICSI: 5 ovocite, 3 embrioni --> sarcina gemelara SOE in saptamina 10
FIV 2: martie 2017 - protocol scurt, FIV+ICSI: 7 ovocite, 4 embrioni inghetati in z3.
ET 5 aprilie - beta 15 z post et : 711 - avem gemeni [gemeni] . Doamne ajuta-ne sa ne vedem copilasii :YMPRAY:

27.11.2017 - fericita mamica de [baietel] Stefan Adrian si [fetita] Ioana Daniela

User avatar
Raissa34
Posts: 393
Joined: Wed Aug 24, 2016 6:16 pm

Re: FIV in Romania

Post by Raissa34 » Thu Jun 01, 2017 11:34 am

ElenaAC wrote:Raissa ce faci cum mai esti? Ai mai sângerat? Vă pup te toti 3 :x [great] [flori]
Elena, slava Domnului, nu. S-a oprit de tot singerarea, si durerile s-au mai potolit. Stau in pat si crosetez, nimic nu fac altceva. Imi aduce sotul la pat toate cele, mai rau e ca nu as minca nimic, cind ma intreaba ce vreau de mincare pun o privire timpa si nu stiu ce sa ii raspund @-)
eu 35, el 41.
El: spermograma f slaba, dar se mai pot obtine ceva spermatozoizi prin ICSI
Eu - amh 0.3 in iulie 2016; repetat in august: 0.7 (amandoua analizele la Regina Maria)
trompe infundate, histeroscopie operatorie cu 5 polipi inlaturati in august 2016
FIV 1: septembrie 2016 - protocol lung, FIV+ICSI: 5 ovocite, 3 embrioni --> sarcina gemelara SOE in saptamina 10
FIV 2: martie 2017 - protocol scurt, FIV+ICSI: 7 ovocite, 4 embrioni inghetati in z3.
ET 5 aprilie - beta 15 z post et : 711 - avem gemeni [gemeni] . Doamne ajuta-ne sa ne vedem copilasii :YMPRAY:

27.11.2017 - fericita mamica de [baietel] Stefan Adrian si [fetita] Ioana Daniela

User avatar
ElenaAC
Posts: 144
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:44 pm

Re: FIV in Romania

Post by ElenaAC » Thu Jun 01, 2017 11:40 am

Raissa34 wrote:
ElenaAC wrote:Raissa ce faci cum mai esti? Ai mai sângerat? Vă pup te toti 3 :x [great] [flori]
Elena, slava Domnului, nu. S-a oprit de tot singerarea, si durerile s-au mai potolit. Stau in pat si crosetez, nimic nu fac altceva. Imi aduce sotul la pat toate cele, mai rau e ca nu as minca nimic, cind ma intreaba ce vreau de mincare pun o privire timpa si nu stiu ce sa ii raspund @-)

Draga de tine :x ce frumos le faci hăinuțe [gemeni]
Multa putere sa treci peste tot! :-*
Eu 28, el 29
Fiv 25 mai - Et cu 2 embrioni z3 ast beta pe 12 iunie: ziua 15 după Et 229,6 ...ziua 17 după Et 837.7 [heart]
Doamne ajută sa fie bn!!!

Post Reply