FIV in Romania

Informatii si discutii despre proceduri de fertilizare in vitro si inseminare artificiala, despre medici si tratamente, in Romania & abroad.
Avatar utilizator
Liliana christmann1
Mesaje: 131
Membru din: Mar Dec 05, 2017 8:22 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Liliana christmann1 » Mie Apr 11, 2018 10:58 am

Buna fetelor ..azi ma bucur pt o prietena a mea ce a decis sa nu facă avort si sa îl păstreze ...ma bucur enorm k a luat decizia asta ,ca tot amâna sa facă sau sa nu facă avort ,are sprijin din partea fam ei ,de bărbat mai puțin fiind un mare nemernic ,ea vrând sa îl crească sg.deja are 3 luni ..azi a fost la dr sa facă avort însă nu a putut era terminată psihic ,plânsete noaptea pana sa ak la dr ...ma bucur ca in sfr a decis sa păstreze sarcina ......însă noi săracele plângem ca nu vine minunea ...se lasa așteptata...băgăm tratamente in noi ,frica si teama de eșecuri ,de ne îmbolnăvit psihic ,k mn ,depresia se tine scai de mn :( ....Pana acum n am făcut laparscopiaptclipsare trompe parca am avut altele de rezolvat si încă mai am ...sincer imi este si teama ...dupa cum știți eu o am dr pe Lara Andronescu ,mi a inspirat încredere si încă sa zic Ca imi inspira încredere ,,ma gândesc daca sa mai consult si alt dr ,însă eu mai am 2 embrioni si treb sa fac transferul cu ea,sunt f indecisa ,aveți idee la cat timp dupa laparoscopie pot face embritranerul ????ma tot întreb de dr ăștia ,cum de nu a va tu înainte ca am hidroslpunx bilateral ?voi m ați împins sa o intre-n si sa vedem ce este in neregula ....cum de nu a văzut ecografic la primele 2 embriotranferuri ?la al 2 le-a embriotranfer eu care nu sunt dr am vz cv acolo si am întrebat din care imi aduc aminte si mi. A zis ca ar fi de ka stimulare ...pt cz am fost un pic msi mult stimulata dar nmk grav ....Cum si ce sa fac?tot voi m ați rezolvat in prob k hidrosalpinxul acum ce sfat imi dați ?sunt debusolata total ca imi este teama si ca sa faci operația asta știind ca spui nu msi Poti ramane niciodată natural ,e greu ,f greu ...multumesc si succes tuturor in a va tine pruncii voștri in brațe

Avatar utilizator
Liliana christmann1
Mesaje: 131
Membru din: Mar Dec 05, 2017 8:22 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Liliana christmann1 » Mie Apr 11, 2018 11:01 am

Scz ,am scris prea repede ..sper sa se înțeleagă ce am scris

Avatar utilizator
jurnaldefiv
Mesaje: 2765
Membru din: Mie Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde jurnaldefiv » Mie Apr 11, 2018 11:52 am

Liliana christmann1 scrie:Buna fetelor ..azi ma bucur pt o prietena a mea ce a decis sa nu facă avort si sa îl păstreze ...ma bucur enorm k a luat decizia asta ,ca tot amâna sa facă sau sa nu facă avort ,are sprijin din partea fam ei ,de bărbat mai puțin fiind un mare nemernic ,ea vrând sa îl crească sg.deja are 3 luni ..azi a fost la dr sa facă avort însă nu a putut era terminată psihic ,plânsete noaptea pana sa ak la dr ...ma bucur ca in sfr a decis sa păstreze sarcina ......însă noi săracele plângem ca nu vine minunea ...se lasa așteptata...băgăm tratamente in noi ,frica si teama de eșecuri ,de ne îmbolnăvit psihic ,k mn ,depresia se tine scai de mn :( ....Pana acum n am făcut laparscopiaptclipsare trompe parca am avut altele de rezolvat si încă mai am ...sincer imi este si teama ...dupa cum știți eu o am dr pe Lara Andronescu ,mi a inspirat încredere si încă sa zic Ca imi inspira încredere ,,ma gândesc daca sa mai consult si alt dr ,însă eu mai am 2 embrioni si treb sa fac transferul cu ea,sunt f indecisa ,aveți idee la cat timp dupa laparoscopie pot face embritranerul ????ma tot întreb de dr ăștia ,cum de nu a va tu înainte ca am hidroslpunx bilateral ?voi m ați împins sa o intre-n si sa vedem ce este in neregula ....cum de nu a văzut ecografic la primele 2 embriotranferuri ?la al 2 le-a embriotranfer eu care nu sunt dr am vz cv acolo si am întrebat din care imi aduc aminte si mi. A zis ca ar fi de ka stimulare ...pt cz am fost un pic msi mult stimulata dar nmk grav ....Cum si ce sa fac?tot voi m ați rezolvat in prob k hidrosalpinxul acum ce sfat imi dați ?sunt debusolata total ca imi este teama si ca sa faci operația asta știind ca spui nu msi Poti ramane niciodată natural ,e greu ,f greu ...multumesc si succes tuturor in a va tine pruncii voștri in brațe


Teoretic poti face ET in luna imediat urmatoare laparoscopiei, nu exista contraindicatii. Stiu sigur ca eu am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca putem face fara probleme in luna urmatoare.
Eu nu am facut ET imediat dupa, dar nu pt ca exista vreo problema sau contraindicatie ci pentru ca am avut laparo in noiembrie si ar fi insemnat ET in Decembrie si NU am mai vrut sa imi petrec Sarbatorile super stresata si mergand in varfurile picioarelor, sau mai rau, in lacrimi.... Nu am vrut pt ca in iarna 2016/2017 cu un an inainte fix asa am patit, primul ET a fost in Decembrie si in noaptea de Revelion eu eram la maternitate la urgente cu sangerari, pierdeam sarcina..... asa ca am amanat ET pentru ianuarie care defapt nu a mai fost sa fie ca embrionii nu au mai fost ok dupa decongelare, dar asta e alta poveste.
Stiu bine prin ce treci, adica ce ganduri te apasa legat de faptul ca odata cu cliparea trompelor, nimic nu mai e reversibil si niciodata nu o sa mai existe o sansa de a concepe un copil natural. Singurul lucru care pot spune ca a contat si m-a ajutat sa trec peste momentul extrem de delicat a fost faptul ca ALTA VARIANTA DE A AVEA UN COPIL NU AM - cu hidrosalpinx pe trompe niciodata nu as fi putut ramane gravida sau duce o sarcina la bun sfarsit, doctora mi-a zis dupa laparo ca la cum aratau trompele, efectiv imi anulau orice sansa. Si atunci la ce bun sa le am, daca nu functioneaza ba chiar ma incurca, nu puteam ramane nici natural, si anulau si sansele oricarui ciclu FIV/ET.
Da, e greu, e tare tare greu.... e nedrept, te gandesti cu ce-ai gresit de ti se intampla tie asta si de ce nu poti fi si tu ca atatea milioane de femei, cu niste trompe normale care sa functioneze macar o data... nu te bloca in aceste ganduri pentru ca iti fac rau. Vrei un copil, deci fa TOT ce trebuie ca sa il ai. Si daca trompele trebuie clipate ca oricum nu isi fac treaba, atunci clipeaza-le si da o sansa reala embrionilor pe care ii mai ai. Altfel nu faci decat sa pierzi timpul, iar de un ET fara laparo nici nu poate fi vorba, degeaba il faci.
Poate suna prea drastic si nu asta e scopul meu, dar crede-ma, cu cat vei lua decizia mai repede cu atat vei fi mai bine, inclusiv emotional, desi stiu ca acum iti suna horror. Incepi si vede-o ca pe doar o etapa si un pas care te aduce mai aproape de a avea un copil. Pentru ca, asta este cu adevarat.
Asteptam vesti bune de la tine.
eu 36 el 28, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA pe ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 8 embrioni z5 - 2 blasto transferati, 6 morule congelate. ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2, 3 Mar-Aug 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 Ian 2018 anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 - Unica (Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati. ET4 Martie 2018, beta negativ.
Histeroscopii (2-Columna): Mai - endometru inflamat, aspirat plus antibiotic; Iunie - ok.
FET5 Iulie 2018, beta negativ. Recomandare cariotip cuplu.
Cariotip cuplu - OK. Mai avem un embrion congelat din FIV2 dar mai asteptam cu FET.
FIV3 (Nov-Dec.) Doamne, intoarce-ti fata si spre noi.

Avatar utilizator
Liliana christmann1
Mesaje: 131
Membru din: Mar Dec 05, 2017 8:22 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Liliana christmann1 » Mie Apr 11, 2018 12:22 pm

Jurnaldefiv .multumesc de încurajare ,într-adevăr ma simt pusă intr o situație care ma debusoleaza total ..însă stiu ca treb sa fac laparscopia .sa de a Dzeu sa fie cu noroc următorul embriotransfer ,la fel it doresc ti e cat si celorlalte fete ca visul de a decenii mame sa se împlinească ...eu stau cam prost cu curajul ,Asta poate din cauza depresiei mele cat si a ipohondriei,tot Ce are leg k doctorii Ma sperie ,mai ales Cand e Vb de Mn..insa stiu ca treb sa lupt atunci Cand imi doresc un copil si el nu poate venii Pe cale naturala Pe aceasta lume ....va Pop si sa aud ca toate v ati implinit Visul de a deveni mamici

Avatar utilizator
Denisa radu
Mesaje: 8
Membru din: Mie Apr 04, 2018 2:20 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Denisa radu » Mie Apr 11, 2018 5:43 pm

Buna fetele,
Imi cer scuze ca deranjez, poate sunt insistenta... In Luna Ianuarie am facut punctia 8 ovule dintre care au ramas 3 nu am putut face ET pt ca am facut hiperstimulare, si am facut ET pe 29 Martie, am facut beta ieri dar rezultatul inca nu este gata ca au probleme la laborator si au zis ca maine este gata, eu de fel am un ciclu neregulat luna trecuta am avut pe 8 Martie cam la 32-34 de zile, acum iau cyclo progynova 1*2/zi dimi si seara, utrogestan la fel menstruatia nu a venit dar mi am facut curaj si am facut un test de sarcina care a iesit negativ oare sa nu se prins nici macar o gărgăriță din 3 sau sa nu il iau in seama si sa astept rezultatul de la beta.... Chiar nu stiu m am cam întristat :( :(:(:(

Avatar utilizator
Lorelei
Mesaje: 790
Membru din: Lun Iul 17, 2017 3:45 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Lorelei » Mie Apr 11, 2018 6:39 pm

Denisa radu scrie:Buna fetele,
Imi cer scuze ca deranjez, poate sunt insistenta... In Luna Ianuarie am facut punctia 8 ovule dintre care au ramas 3 nu am putut face ET pt ca am facut hiperstimulare, si am facut ET pe 29 Martie, am facut beta ieri dar rezultatul inca nu este gata ca au probleme la laborator si au zis ca maine este gata, eu de fel am un ciclu neregulat luna trecuta am avut pe 8 Martie cam la 32-34 de zile, acum iau cyclo progynova 1*2/zi dimi si seara, utrogestan la fel menstruatia nu a venit dar mi am facut curaj si am facut un test de sarcina care a iesit negativ oare sa nu se prins nici macar o gărgăriță din 3 sau sa nu il iau in seama si sa astept rezultatul de la beta.... Chiar nu stiu m am cam întristat :( :(:(:(

Denisa trebuie sa astepti rezultatul beta. In teorie ar fi trebuit sa se vada la pipi test dar de multe ori practica arata ca se poate ca pipi test sa fie negativ si beta pozitiv. Deci beta este sfant! Ce embrioni ai transferat? De ziua 3 sau 5?
PAI 675/844; MTHFR C677T/A129 - hetero, PCOS,
Sotul probleme cu spermograma.
11.2016, 01.2017 si 02.2017-3 IA Toate BFN!
07.2017 FIV1 -Columna Bucuresti -17 ovocite/14 fertilizate. Final- 2 blasto AA Z5 si 2 blasto CC Z5. Hiperstimulare usoara. Amanat transfer.
09.2017 FET1 - 1 blasto AA Z5;celalalt AA nu a rezistat! BFN!
10.2017 FET2 nu a avut loc, blasto nu au rezistat.
12.2017 - Histeroscopie diagnostica - rezultat ok.
01.2018 FIV2- Unica Praga-22 ovocite/22 fertilizate. Final 2 embrioni de Z3 si 6 blasto AA Z5. hiperstimulare medie controlata cu dostinex si clexane.
01.2018 ET3 - 2 embrioni Z3. BFP! SOE 8 sapt.
04.2018 FET4 - 2 blasto Z5. BFN!
06.2018- repetat histeroscopie; s-a extirpat un polip.
07.2018 FET5 - 2 blasto Z5. BFP! SOE 9 sapt.

Avatar utilizator
Lorelei
Mesaje: 790
Membru din: Lun Iul 17, 2017 3:45 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Lorelei » Mie Apr 11, 2018 6:48 pm

Liliana christmann1 scrie:Buna fetelor ..azi ma bucur pt o prietena a mea ce a decis sa nu facă avort si sa îl păstreze ...ma bucur enorm k a luat decizia asta ,ca tot amâna sa facă sau sa nu facă avort ,are sprijin din partea fam ei ,de bărbat mai puțin fiind un mare nemernic ,ea vrând sa îl crească sg.deja are 3 luni ..azi a fost la dr sa facă avort însă nu a putut era terminată psihic ,plânsete noaptea pana sa ak la dr ...ma bucur ca in sfr a decis sa păstreze sarcina ......însă noi săracele plângem ca nu vine minunea ...se lasa așteptata...băgăm tratamente in noi ,frica si teama de eșecuri ,de ne îmbolnăvit psihic ,k mn ,depresia se tine scai de mn :( ....Pana acum n am făcut laparscopiaptclipsare trompe parca am avut altele de rezolvat si încă mai am ...sincer imi este si teama ...dupa cum știți eu o am dr pe Lara Andronescu ,mi a inspirat încredere si încă sa zic Ca imi inspira încredere ,,ma gândesc daca sa mai consult si alt dr ,însă eu mai am 2 embrioni si treb sa fac transferul cu ea,sunt f indecisa ,aveți idee la cat timp dupa laparoscopie pot face embritranerul ????ma tot întreb de dr ăștia ,cum de nu a va tu înainte ca am hidroslpunx bilateral ?voi m ați împins sa o intre-n si sa vedem ce este in neregula ....cum de nu a văzut ecografic la primele 2 embriotranferuri ?la al 2 le-a embriotranfer eu care nu sunt dr am vz cv acolo si am întrebat din care imi aduc aminte si mi. A zis ca ar fi de ka stimulare ...pt cz am fost un pic msi mult stimulata dar nmk grav ....Cum si ce sa fac?tot voi m ați rezolvat in prob k hidrosalpinxul acum ce sfat imi dați ?sunt debusolata total ca imi este teama si ca sa faci operația asta știind ca spui nu msi Poti ramane niciodată natural ,e greu ,f greu ...multumesc si succes tuturor in a va tine pruncii voștri in brațe

Liliana eu te sfatui sa ceri si o a doua opinie. Dr mea tot Lara Andronescu este si eu am mai cerut 2 pareri distinctie la wellborn si gynera inainte sa decid ca vreau sa raman cu Lara. Pentru mine a fost si este o decizie la care tin. Profesional am confirmarea ca m-a tratat foarte corect si a facut tot ce putea sa ma ajute si de asemenea a avut o atitudine de OM. Conteaza mult si chimia intre doctor si pacient si increderea dintre ei. Tu daca ai dubii este dreptul tau sa cauti un doctor in care sa ai incredere si care sa te ajute in lupta cu infertilitatea. Sau macar ia opinia nr2 sau nr.3 ca apoi sa poti decide linistita.
Nu stiu ce explicatie ti-a dat Lara la situatia cu hisrosalpinxul si de ce nu l-a vazut. Dar e important sa clarifici cu ea aici si sa primesti niste explicatii.
PAI 675/844; MTHFR C677T/A129 - hetero, PCOS,
Sotul probleme cu spermograma.
11.2016, 01.2017 si 02.2017-3 IA Toate BFN!
07.2017 FIV1 -Columna Bucuresti -17 ovocite/14 fertilizate. Final- 2 blasto AA Z5 si 2 blasto CC Z5. Hiperstimulare usoara. Amanat transfer.
09.2017 FET1 - 1 blasto AA Z5;celalalt AA nu a rezistat! BFN!
10.2017 FET2 nu a avut loc, blasto nu au rezistat.
12.2017 - Histeroscopie diagnostica - rezultat ok.
01.2018 FIV2- Unica Praga-22 ovocite/22 fertilizate. Final 2 embrioni de Z3 si 6 blasto AA Z5. hiperstimulare medie controlata cu dostinex si clexane.
01.2018 ET3 - 2 embrioni Z3. BFP! SOE 8 sapt.
04.2018 FET4 - 2 blasto Z5. BFN!
06.2018- repetat histeroscopie; s-a extirpat un polip.
07.2018 FET5 - 2 blasto Z5. BFP! SOE 9 sapt.

Avatar utilizator
Flori77
Mesaje: 290
Membru din: Dum Oct 16, 2016 10:59 am

Re: FIV in Romania

Mesajde Flori77 » Mie Apr 11, 2018 7:59 pm

CrissPatri scrie:
Flori77 scrie:
jurnaldefiv scrie:
Foarte bine ca ai ok-ul pt inlocuitor.
Probabil se poate inlocui si cu pastilele albe din Climen.
Tratament spornic sa ai si cu final fericit!

Din cate stiu eu nici cyclo progynova nu se mai gaseste, doar climen. Parca a scris o fata pe forum mai demult ca au fost interzise.

Nu au fost interzise ci retrase de pe piata vest europeana . Eu cu cicloprogynova nu am avut rezultat ok cu endometrul in conditiile in care pe natural nu am avut probleme. Doamna dr. imi daduse femoston, pastilutele rosii, cu care am avut rezultate bune pe endometru.
Eu m am programat la o parere la Columna la doamna dr. Bucur, am citit si de bine si de rau la adresa dansei...nush la ce sa ma astept, pe 21 mai voi merge cu tot dosarul de FIV dupa mine. Dorinta mea a ramas totusi sa incerc in Cehia urmatotul FIV dar vreau sa vad si ce imi recomanda dansa, am citit ca ar avea reusite pe paciente cu amh mic...au si programul de embriobanking....voi veda. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii fetelor sa aveti parte de noroc. %%-

Nici eu nu am raspuns bine la cycloproginova, de aceea am facut toate Fet-urile pe natural. Criss, si eu sunt pacienta dnei Bucur. Intr-adevar, si bune si rele, stilul Giulesti. Adica te mai trimite la un coleg sa te vada pt chestii imaginare, iti mai recomanda o farmacie si este si un comerciant bun pe langa medic. Se ofera sa-ti faca tot felul de chestii de care nu ai nevoie, gen dubla inseminare. E super ocupata, astepti cel putin o ora desi ai programare, in timpul in care te consulta mai vorbeste la tel cu 2 paciente. Altfel, pare competenta, dar cred ca nu o ajuta laboratorul. Sunt foarte multe cazuri de embrioni care nu rezista la decongelare acolo. Atentie ce-i spui cu Cehia, la mine a explodat cand i-am zis ca fac FIV in Cehia si drept razbunare cred eu (sau poate o avea femeia dreptate), mi-a zis sa incerc si cu mama surogat.
AMH a scazut de la 10,8 (2015) la 4 (2017), suspecta OMPK, trombofilie ereditara / sotul perfect
Histeroscopie (2017) - uter unicorn, o singura trompa
Miomectomie (2017) - se indeparteaza 2 fibroame uterine
4 IA nereusite Columna (2015-2016)
FIV 1 (2016) nereusit Gynera (13 ovocite, dintre care 8 mature, 8 fertilizate, 5 blaso, 4 FET, 2 sarcini chimice)
FIV 2 (2017) nereusit Columna (20 ovocite, dintre care 12 mature, 12 fertilizate, 2 blastocisti, 1ET - 3AA, nereusit, al doilea 3BB nu a supravietuit decongelarii)
FIV 3 (2018) Praga, Unica (10 ovocite, 5 mature, 3 embrioni)- ET -fresh nereusit, FET- 2 blasto, nereusit
FIV 4 (2018) Columna-urmeaza

Avatar utilizator
Denisa radu
Mesaje: 8
Membru din: Mie Apr 04, 2018 2:20 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Denisa radu » Mie Apr 11, 2018 8:17 pm

Lorelei scrie:
Denisa radu scrie:Buna fetele,
Imi cer scuze ca deranjez, poate sunt insistenta... In Luna Ianuarie am facut punctia 8 ovule dintre care au ramas 3 nu am putut face ET pt ca am facut hiperstimulare, si am facut ET pe 29 Martie, am facut beta ieri dar rezultatul inca nu este gata ca au probleme la laborator si au zis ca maine este gata, eu de fel am un ciclu neregulat luna trecuta am avut pe 8 Martie cam la 32-34 de zile, acum iau cyclo progynova 1*2/zi dimi si seara, utrogestan la fel menstruatia nu a venit dar mi am facut curaj si am facut un test de sarcina care a iesit negativ oare sa nu se prins nici macar o gărgăriță din 3 sau sa nu il iau in seama si sa astept rezultatul de la beta.... Chiar nu stiu m am cam întristat :( :(:(:(

Denisa trebuie sa astepti rezultatul beta. In teorie ar fi trebuit sa se vada la pipi test dar de multe ori practica arata ca se poate ca pipi test sa fie negativ si beta pozitiv. Deci beta este sfant! Ce embrioni ai transferat? De ziua 3 sau 5?De ziua 3... 1*8(A) 1*8(A B ) 1*8(A B)

Avatar utilizator
Lorelei
Mesaje: 790
Membru din: Lun Iul 17, 2017 3:45 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Lorelei » Mie Apr 11, 2018 8:30 pm

Flori77 scrie:
CrissPatri scrie:
Flori77 scrie:Din cate stiu eu nici cyclo progynova nu se mai gaseste, doar climen. Parca a scris o fata pe forum mai demult ca au fost interzise.

Nu au fost interzise ci retrase de pe piata vest europeana . Eu cu cicloprogynova nu am avut rezultat ok cu endometrul in conditiile in care pe natural nu am avut probleme. Doamna dr. imi daduse femoston, pastilutele rosii, cu care am avut rezultate bune pe endometru.
Eu m am programat la o parere la Columna la doamna dr. Bucur, am citit si de bine si de rau la adresa dansei...nush la ce sa ma astept, pe 21 mai voi merge cu tot dosarul de FIV dupa mine. Dorinta mea a ramas totusi sa incerc in Cehia urmatotul FIV dar vreau sa vad si ce imi recomanda dansa, am citit ca ar avea reusite pe paciente cu amh mic...au si programul de embriobanking....voi veda. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii fetelor sa aveti parte de noroc. %%-

Nici eu nu am raspuns bine la cycloproginova, de aceea am facut toate Fet-urile pe natural. Criss, si eu sunt pacienta dnei Bucur. Intr-adevar, si bune si rele, stilul Giulesti. Adica te mai trimite la un coleg sa te vada pt chestii imaginare, iti mai recomanda o farmacie si este si un comerciant bun pe langa medic. Se ofera sa-ti faca tot felul de chestii de care nu ai nevoie, gen dubla inseminare. E super ocupata, astepti cel putin o ora desi ai programare, in timpul in care te consulta mai vorbeste la tel cu 2 paciente. Altfel, pare competenta, dar cred ca nu o ajuta laboratorul. Sunt foarte multe cazuri de embrioni care nu rezista la decongelare acolo. Atentie ce-i spui cu Cehia, la mine a explodat cand i-am zis ca fac FIV in Cehia si drept razbunare cred eu (sau poate o avea femeia dreptate), mi-a zis sa incerc si cu mama surogat.

Ma cam sperie ce ziceti voi cu neraspunsul la cyclo progynova :-ss ;)) . Sper sa nu ajung la acelasi rezultat. Nu de bani ci de bagat hormoni aiurea in corp.
PAI 675/844; MTHFR C677T/A129 - hetero, PCOS,
Sotul probleme cu spermograma.
11.2016, 01.2017 si 02.2017-3 IA Toate BFN!
07.2017 FIV1 -Columna Bucuresti -17 ovocite/14 fertilizate. Final- 2 blasto AA Z5 si 2 blasto CC Z5. Hiperstimulare usoara. Amanat transfer.
09.2017 FET1 - 1 blasto AA Z5;celalalt AA nu a rezistat! BFN!
10.2017 FET2 nu a avut loc, blasto nu au rezistat.
12.2017 - Histeroscopie diagnostica - rezultat ok.
01.2018 FIV2- Unica Praga-22 ovocite/22 fertilizate. Final 2 embrioni de Z3 si 6 blasto AA Z5. hiperstimulare medie controlata cu dostinex si clexane.
01.2018 ET3 - 2 embrioni Z3. BFP! SOE 8 sapt.
04.2018 FET4 - 2 blasto Z5. BFN!
06.2018- repetat histeroscopie; s-a extirpat un polip.
07.2018 FET5 - 2 blasto Z5. BFP! SOE 9 sapt.

Avatar utilizator
Lorelei
Mesaje: 790
Membru din: Lun Iul 17, 2017 3:45 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Lorelei » Mie Apr 11, 2018 8:34 pm

Denisa radu scrie:
Lorelei scrie:
Denisa radu scrie:Buna fetele,
Imi cer scuze ca deranjez, poate sunt insistenta... In Luna Ianuarie am facut punctia 8 ovule dintre care au ramas 3 nu am putut face ET pt ca am facut hiperstimulare, si am facut ET pe 29 Martie, am facut beta ieri dar rezultatul inca nu este gata ca au probleme la laborator si au zis ca maine este gata, eu de fel am un ciclu neregulat luna trecuta am avut pe 8 Martie cam la 32-34 de zile, acum iau cyclo progynova 1*2/zi dimi si seara, utrogestan la fel menstruatia nu a venit dar mi am facut curaj si am facut un test de sarcina care a iesit negativ oare sa nu se prins nici macar o gărgăriță din 3 sau sa nu il iau in seama si sa astept rezultatul de la beta.... Chiar nu stiu m am cam întristat :( :(:(:(

Denisa trebuie sa astepti rezultatul beta. In teorie ar fi trebuit sa se vada la pipi test dar de multe ori practica arata ca se poate ca pipi test sa fie negativ si beta pozitiv. Deci beta este sfant! Ce embrioni ai transferat? De ziua 3 sau 5?

De ziua 3... 1*8(A) 1*8(A B ) 1*8(A B)


Stiu ca ti-e greu dar doar testul beta iti poate confirma sau infirma sarcina! Noi doar putem sa iti trimitem cele mai bune ganduri si sa iti dorim sa fie cu [premom].
PAI 675/844; MTHFR C677T/A129 - hetero, PCOS,
Sotul probleme cu spermograma.
11.2016, 01.2017 si 02.2017-3 IA Toate BFN!
07.2017 FIV1 -Columna Bucuresti -17 ovocite/14 fertilizate. Final- 2 blasto AA Z5 si 2 blasto CC Z5. Hiperstimulare usoara. Amanat transfer.
09.2017 FET1 - 1 blasto AA Z5;celalalt AA nu a rezistat! BFN!
10.2017 FET2 nu a avut loc, blasto nu au rezistat.
12.2017 - Histeroscopie diagnostica - rezultat ok.
01.2018 FIV2- Unica Praga-22 ovocite/22 fertilizate. Final 2 embrioni de Z3 si 6 blasto AA Z5. hiperstimulare medie controlata cu dostinex si clexane.
01.2018 ET3 - 2 embrioni Z3. BFP! SOE 8 sapt.
04.2018 FET4 - 2 blasto Z5. BFN!
06.2018- repetat histeroscopie; s-a extirpat un polip.
07.2018 FET5 - 2 blasto Z5. BFP! SOE 9 sapt.

Avatar utilizator
Liliana christmann1
Mesaje: 131
Membru din: Mar Dec 05, 2017 8:22 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Liliana christmann1 » Mie Apr 11, 2018 8:50 pm

De la început treb sa scriu ca doar ce scris dar văd ca nu s a postat ...in concluzie ,am încredere in dr Lara diar X-a nu înțeleg de ce nu a va it pana acum hidrisalpinxul ?asta ma nedumerește .dar înainte am avut dr meu din buzau care este un dr ok din punctul meu de vedere ,însă cand am fost la el mi a dat o schema de analize hormonale care nu am făcut o am renunțat ..apoi la dr meu din elvetia care mi a zis ca totul este ok si ca as avea endometrioza de aceea nu rămân natural dar nu mi a. REC omamdat histero sau cb de genul ,cat nici dr din orașul meu ....doar Lara mi a recomandat histero ,si asa mi a putut pune un diagnostic sigur de infertilitate (trompe înfundate ),însă cand i am spus dr din bz despre endometrioza de care mi a spus dr din elvetia mi A spus ca nici vorba de asa cv ,dr de aici , acum 2 ani la cererea mea am făcut analizele hormonale care arătau bn in rest nmk nu mi a recomandat ....dar nu înțeleg ,la câte controale am fost la dr pana acum in ultimii ani sa nu se fi văzut hidrosalpinxul ? Cert este ca urmez sfatul dr Andronescu ,am încredere in ea doar k ce ma nelamureste este de ca nu a văzut ea pana acum sau ceilalți dr ?!?!!!!!!!sper sa fie decizia corecta de a urma laparscopia cu Lara fara a mai cere alte păreri ca sunt sătulă de totii doctorii ...dezamagita Sunt pt ca dc Lara mi a spus cert si sigur k voi ramane fara probleme din prima ,dar surpriza ,nu .,pffffff de cd nu o fi văzut nmk :ymsigh:

Avatar utilizator
Denisa radu
Mesaje: 8
Membru din: Mie Apr 04, 2018 2:20 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Denisa radu » Mie Apr 11, 2018 9:10 pm

Lorelei scrie:
Denisa radu scrie:
Lorelei scrie:Denisa trebuie sa astepti rezultatul beta. In teorie ar fi trebuit sa se vada la pipi test dar de multe ori practica arata ca se poate ca pipi test sa fie negativ si beta pozitiv. Deci beta este sfant! Ce embrioni ai transferat? De ziua 3 sau 5?

De ziua 3... 1*8(A) 1*8(A B ) 1*8(A B)


Stiu ca ti-e greu dar doar testul beta iti poate confirma sau infirma sarcina! Noi doar putem sa iti trimitem cele mai bune ganduri si sa iti dorim sa fie cu [premom].Doamne ajuta.... La toată lumea

Avatar utilizator
Flori77
Mesaje: 290
Membru din: Dum Oct 16, 2016 10:59 am

Re: FIV in Romania

Mesajde Flori77 » Mie Apr 11, 2018 9:45 pm

Lorelei scrie:
Flori77 scrie:
CrissPatri scrie:Nu au fost interzise ci retrase de pe piata vest europeana . Eu cu cicloprogynova nu am avut rezultat ok cu endometrul in conditiile in care pe natural nu am avut probleme. Doamna dr. imi daduse femoston, pastilutele rosii, cu care am avut rezultate bune pe endometru.
Eu m am programat la o parere la Columna la doamna dr. Bucur, am citit si de bine si de rau la adresa dansei...nush la ce sa ma astept, pe 21 mai voi merge cu tot dosarul de FIV dupa mine. Dorinta mea a ramas totusi sa incerc in Cehia urmatotul FIV dar vreau sa vad si ce imi recomanda dansa, am citit ca ar avea reusite pe paciente cu amh mic...au si programul de embriobanking....voi veda. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii fetelor sa aveti parte de noroc. %%-

Nici eu nu am raspuns bine la cycloproginova, de aceea am facut toate Fet-urile pe natural. Criss, si eu sunt pacienta dnei Bucur. Intr-adevar, si bune si rele, stilul Giulesti. Adica te mai trimite la un coleg sa te vada pt chestii imaginare, iti mai recomanda o farmacie si este si un comerciant bun pe langa medic. Se ofera sa-ti faca tot felul de chestii de care nu ai nevoie, gen dubla inseminare. E super ocupata, astepti cel putin o ora desi ai programare, in timpul in care te consulta mai vorbeste la tel cu 2 paciente. Altfel, pare competenta, dar cred ca nu o ajuta laboratorul. Sunt foarte multe cazuri de embrioni care nu rezista la decongelare acolo. Atentie ce-i spui cu Cehia, la mine a explodat cand i-am zis ca fac FIV in Cehia si drept razbunare cred eu (sau poate o avea femeia dreptate), mi-a zis sa incerc si cu mama surogat.

Ma cam sperie ce ziceti voi cu neraspunsul la cyclo progynova :-ss ;)) . Sper sa nu ajung la acelasi rezultat. Nu de bani ci de bagat hormoni aiurea in corp.

Da, sper sa nu fie cazul la tine. Atentie,dk nu merge, obligatoriu tb sa iei si progesteron, altfel exista un risc de cancer din cauza estrogenului :(
AMH a scazut de la 10,8 (2015) la 4 (2017), suspecta OMPK, trombofilie ereditara / sotul perfect
Histeroscopie (2017) - uter unicorn, o singura trompa
Miomectomie (2017) - se indeparteaza 2 fibroame uterine
4 IA nereusite Columna (2015-2016)
FIV 1 (2016) nereusit Gynera (13 ovocite, dintre care 8 mature, 8 fertilizate, 5 blaso, 4 FET, 2 sarcini chimice)
FIV 2 (2017) nereusit Columna (20 ovocite, dintre care 12 mature, 12 fertilizate, 2 blastocisti, 1ET - 3AA, nereusit, al doilea 3BB nu a supravietuit decongelarii)
FIV 3 (2018) Praga, Unica (10 ovocite, 5 mature, 3 embrioni)- ET -fresh nereusit, FET- 2 blasto, nereusit
FIV 4 (2018) Columna-urmeaza

Avatar utilizator
jurnaldefiv
Mesaje: 2765
Membru din: Mie Feb 08, 2017 12:28 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde jurnaldefiv » Joi Apr 12, 2018 9:01 am

Liliana christmann1 scrie:De la început treb sa scriu ca doar ce scris dar văd ca nu s a postat ...in concluzie ,am încredere in dr Lara diar X-a nu înțeleg de ce nu a va it pana acum hidrisalpinxul ?asta ma nedumerește .dar înainte am avut dr meu din buzau care este un dr ok din punctul meu de vedere ,însă cand am fost la el mi a dat o schema de analize hormonale care nu am făcut o am renunțat ..apoi la dr meu din elvetia care mi a zis ca totul este ok si ca as avea endometrioza de aceea nu rămân natural dar nu mi a. REC omamdat histero sau cb de genul ,cat nici dr din orașul meu ....doar Lara mi a recomandat histero ,si asa mi a putut pune un diagnostic sigur de infertilitate (trompe înfundate ),însă cand i am spus dr din bz despre endometrioza de care mi a spus dr din elvetia mi A spus ca nici vorba de asa cv ,dr de aici , acum 2 ani la cererea mea am făcut analizele hormonale care arătau bn in rest nmk nu mi a recomandat ....dar nu înțeleg ,la câte controale am fost la dr pana acum in ultimii ani sa nu se fi văzut hidrosalpinxul ? Cert este ca urmez sfatul dr Andronescu ,am încredere in ea doar k ce ma nelamureste este de ca nu a văzut ea pana acum sau ceilalți dr ?!?!!!!!!!sper sa fie decizia corecta de a urma laparscopia cu Lara fara a mai cere alte păreri ca sunt sătulă de totii doctorii ...dezamagita Sunt pt ca dc Lara mi a spus cert si sigur k voi ramane fara probleme din prima ,dar surpriza ,nu .,pffffff de cd nu o fi văzut nmk :ymsigh:


Liliana, nu exista "cert si sigur" in cazul FIV-urilor. Nimeni, nici doctor, nici altceva, nu poate spune "cert si sigur" ca procedura va fi un succes, si din prima! Asta e exclus. Medicii de multe ori incearca sa ne incurajeze, dar noi stim bine ca nu are cum sa ne ofere nimeni nicio garantie.
Si mie mi-a zis doctora mea de aici, la eco de monitorizare stimulare, inainte sa plec in Cehia, ca la cum arata totul, crede ca o sa raman gravida. Endometrul era perfect, foliculi aveam o mie, estradiolul bun, deci toate sansele. Si totusi.... NU s-a intamplat, nici de data asta, a patra incercare.
Vad ca scrii de doctorul din Elvetia care a zis ca ai avea endometrioza si de-aia nu ramai (pe ce se bazeaza? ti-a spus? nu ti se ingroasa suficient endometrul? dureri? exista din cate stiu anumiti markeri care se testeaza si dau o indicatie destul de clara privind existenta endometriozei) si te intrebi de ce nu ti-a recomandat histeroscopie - endometrioza inseamna tesut crescut IN AFARA uterului, iar histeroscopia vede numai INAUNTRU. Deci histeroscopia nu este o metoda de diagnosticare a endometriozei, endometrioza se diagnosticheaza strict laparoscopic.
Legat de hidrosalpinx, iarasi, eu zic se depasesti momentul cu "de ce nu a vazut nimeni la cate controale am facut in ultimii ani".
In primul rand, explicatia pe care o vei primi de la orice medic este ca hidrosalpinxul poate fi cu supapa, adica periodic lichidul acumulat se scurge in uter. Daca eco e facuta cu el scurs, nu se vede.
Apoi, nu se stie cat de vechi sau nou e. Eu am facut HSG care spune clar negru pe alb trompe permeabile ceea ce nu ar fi avut cum daca era hidrosalpinx; asta in toamna 2015. Dupa 2 ani, un FIV, 3 embriotransferuri si o sarcina pierduta, am avut diagnostic de hidrosalpinx. Cand a aparut exact in astia doi ani, nu are cum sa imi spuna nimeni.
Personal cred ca a inceput sa se formeze de dinainte de FIV iar tratamentul de stimulare a contribuit la agravarea acumularii de lichid si obturarii trompelor, pentru ca am citit ca poate fi unul dintre efectele stimularii. Dar voi sti vreodata sigur? nu, nu voi sti niciodata, nici exact cand a aparut, nici de la ce (in conditiile in care se spune ca apare ca urmare a unor anexite sau infectii netratate iar eu imi fac de 10-15 ani analizele ginecologice ceas, cel putin anual si nu am lasat nimic netratat cand/daca a aparut), si nici cum nu a vazut-o niciun doctor cu exceptia dnei doctor Veliscu, in zecile de ecografii facute in ultimii trei ani. In 2016 cand ne-am apucat de investigatii, dupa ce teoretic in 2015 trompele erau curate inca (spune HSG de la sfarsitul lui 2015), am facut literalmente zeci de ecografii si la vreo 3 medici diferiti.
Cu Marinescu am facut 3 inseminari, era deja vara 2016, posibil ca hidrosalpinxul sa fi aparut deja, si daca era acolo, normal ca nu a reusit nicio inseminare, nu avea cum. Apoi, in iarna lui 2016 am facut FIV-ul, atunci sigur era deja lichidul in trompe pt ca in 2017 la hsg mi s-a spus ca e vechi, ca e acolo de 1 an, poate chiar 2.
Am plans de m-am uscat, mi s-a perpelit sufletul gandindu-ma DE CE nu l-a vazut nimeni, poate puteam salva sarcina pierduta, poate aveam sanse reale la celelalte doua transferuri pe care am mai apucat sa le fac, asa nu prea am avut nicio sansa!
Pe doctora Veliscu am intrebat-o direct, exact cum intrebi tu acum, cum a fost posibil ca Prof. Marinescu sa NU VADA atata timp.... nu am primit decat raspunsul cu supapa, si nu o condamn, ce era sa imi spuna? el nu vi l-a vazut dar vi l-am vazut eu la prima ecografie la care v-am luat la bani marunti....
Nu mai pierde timp si nervi si nu-ti mai face inima si mai amara gandindu-te de ce sau cum nu a vazut nimeni. Concentreaza-te pe ce ai de facut. Laparoscopia iti rezolva problema cu trompele si te edifica si cu endometrioza. E o procedura in esenta simpla, rapida, te recuperezi repede si apoi poti merge inainte cu FIV cu TOATE sansele, in mod real!
eu 36 el 28, 2016 start investigatii si proceduri. Mai/Iun/Iul 2016 - 3 IA pe ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti): 8 embrioni z5 - 2 blasto transferati, 6 morule congelate. ET1 Dec 2016, beta pozitiv, SOE 7s.
FET2, 3 Mar-Aug 2017, beta negativ.
Nov 2017 laparoscopie (Giulesti), hidrosalpinx bilateral, clipare ambele trompe.
FET4 Ian 2018 anulat (embrioni opriti din evolutie dupa decongelare), FIV1 se incheie aici.
FIV2 Martie 2018 - Unica (Praga): 2 embrioni z3 transferati, 3 blasto congelati. ET4 Martie 2018, beta negativ.
Histeroscopii (2-Columna): Mai - endometru inflamat, aspirat plus antibiotic; Iunie - ok.
FET5 Iulie 2018, beta negativ. Recomandare cariotip cuplu.
Cariotip cuplu - OK. Mai avem un embrion congelat din FIV2 dar mai asteptam cu FET.
FIV3 (Nov-Dec.) Doamne, intoarce-ti fata si spre noi.

Avatar utilizator
ALA_22
Mesaje: 100
Membru din: Mie Mai 24, 2017 2:20 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde ALA_22 » Joi Apr 12, 2018 4:31 pm

Va rog sa ma ajutati cu o parere pt o prietena...
Fiv cu beta negativ in luna ianuarie,sarcina obtinuta natural in martie/aprilie. Primul beta la 5 sapt si 2 zile de la ultimul CM - valoare 12 000,beta repetat la 48 de ore -valoare 17 000.
Beta nu s a dublat la 48 de oare,insa mie mi se pare mult prea mare valoarea pentru 5 sapt dr sarcina. Analize facute la Medlife,ecogeafic e prea devreme sa se vada ceva,nu urma nici un fel de tratament.

Ce parere aveti? E o sarcina viabila?

Avatar utilizator
baby07
Mesaje: 258
Membru din: Dum Oct 09, 2016 5:37 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde baby07 » Joi Apr 12, 2018 7:21 pm

ALA_22 scrie:Va rog sa ma ajutati cu o parere pt o prietena...
Fiv cu beta negativ in luna ianuarie,sarcina obtinuta natural in martie/aprilie. Primul beta la 5 sapt si 2 zile de la ultimul CM - valoare 12 000,beta repetat la 48 de ore -valoare 17 000.
Beta nu s a dublat la 48 de oare,insa mie mi se pare mult prea mare valoarea pentru 5 sapt dr sarcina. Analize facute la Medlife,ecogeafic e prea devreme sa se vada ceva,nu urma nici un fel de tratament.

Ce parere aveti? E o sarcina viabila?


La valoarea asta trebuie sa se vada la ecografie, sa mearga sa o faca! De dublat nu se mai dubleaza la 48 de ore la valorile astea mari. Sa dea Dumnezeu sa fie sarcina viabila, nu vreo molara!
34 ani, AMH 3,1
FIV- oct 2016 punctia-->7 blasto, freeze all
ET ian 2017, sper!!
ET 30 ian, beta1- 160, beta2- 280, beta3- 380 :((
La 20 zile de la ET- HCG 3025, la eco apare sacul gestational. SOE 8 saptamani (sarcina gemelara monozigota).
ET iunie- negativ
ET 2 nov.- negativ

Avatar utilizator
Loredana84
Mesaje: 5
Membru din: Vin Iun 16, 2017 2:27 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde Loredana84 » Joi Apr 12, 2018 9:07 pm

Miha_80 scrie:
Miha_80 scrie:Mulțumesc Monyy, Lujy, Georgi, Lorelei, Jurnalut, Flori...
Ca sa nu mai am dubii ca as fi făcut Beta prea devreme, azi a venit și menstruația. Înțeleg acum starea fetei care scria ca a apelat la ovocite donate ( sau “i s-au recomandat” de către dr grec Vy)...faptul ca pe embrioadoptie rata de succes este de 50-60% ( fata de 35-40% pe fiv cu proprii) și intr-o stare din asta postfiv eșuat, cred ca as zice DA pt embrioadoptie. O sa văd in ce măsura îmi revin, poate pe finalul anului ma adun și mai încercam. Pana atunci, cariotip + halosperm e pe lista de TO DO. Daca astea nu ies Ok, chiar ne vom gândi la ovocite și/ sau sperma donate, poate chiar embrioadoptie.


Fetelor,
Va scriam ieri ca a început menstruația, de sâmbătă F discret, de ieri consistent. Azi coordonatoarea îmi scrie următoarele:

Dear Mihaela. Thank you for you message, I am sorry to hear about that. However it seems so early to make the test at this point. The test is scheduled 14 days since the embryo transfer. We would recommend to continue the medicine and rest in case of bleeding and take the hcg on upcoming Friday. Kind regards Barbora&UNICA

Mi se pare stupid sa ma mai înțep pt progesteron... oare chiar așa noroc sa am și sa am ditamai fluxul, iar embrionul sa rămână in uter, chiar și cu Beta 1.2 ????


Bună
Ei spun sa faci testul de sânge pentru ca exista posibilitatea sa ai ciclu peste sarcina. Sau sa se elimine prin ciclu și o parte din endometru.și restul sa rămână bun. Tratamentul se întrerupe numai după rezultatul hcg. Tocmai am finalizat al doilea fiv nereușit și mi a venit ciclul înainte cu 1 zi de test.

Avatar utilizator
CrissPatri
Mesaje: 381
Membru din: Joi Dec 01, 2016 3:18 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde CrissPatri » Joi Apr 12, 2018 9:31 pm

Flori77 scrie:
CrissPatri scrie:
Flori77 scrie:Din cate stiu eu nici cyclo progynova nu se mai gaseste, doar climen. Parca a scris o fata pe forum mai demult ca au fost interzise.

Nu au fost interzise ci retrase de pe piata vest europeana . Eu cu cicloprogynova nu am avut rezultat ok cu endometrul in conditiile in care pe natural nu am avut probleme. Doamna dr. imi daduse femoston, pastilutele rosii, cu care am avut rezultate bune pe endometru.
Eu m am programat la o parere la Columna la doamna dr. Bucur, am citit si de bine si de rau la adresa dansei...nush la ce sa ma astept, pe 21 mai voi merge cu tot dosarul de FIV dupa mine. Dorinta mea a ramas totusi sa incerc in Cehia urmatotul FIV dar vreau sa vad si ce imi recomanda dansa, am citit ca ar avea reusite pe paciente cu amh mic...au si programul de embriobanking....voi veda. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii fetelor sa aveti parte de noroc. %%-

Nici eu nu am raspuns bine la cycloproginova, de aceea am facut toate Fet-urile pe natural. Criss, si eu sunt pacienta dnei Bucur. Intr-adevar, si bune si rele, stilul Giulesti. Adica te mai trimite la un coleg sa te vada pt chestii imaginare, iti mai recomanda o farmacie si este si un comerciant bun pe langa medic. Se ofera sa-ti faca tot felul de chestii de care nu ai nevoie, gen dubla inseminare. E super ocupata, astepti cel putin o ora desi ai programare, in timpul in care te consulta mai vorbeste la tel cu 2 paciente. Altfel, pare competenta, dar cred ca nu o ajuta laboratorul. Sunt foarte multe cazuri de embrioni care nu rezista la decongelare acolo. Atentie ce-i spui cu Cehia, la mine a explodat cand i-am zis ca fac FIV in Cehia si drept razbunare cred eu (sau poate o avea femeia dreptate), mi-a zis sa incerc si cu mama surogat.

Eu la wellborn nu am avut probleme cu embrionii congelati. Tot ce au congelat au rezistat la decongelare.
Sunt foarte multumita de doamna dr. Moise ca om si ca medic insa am nevoie sa mai cer o parere de la alt medic cu experienta pe pb cazului meu. Asta nu inseamna ca o sa aleg sa fac ceva pe viitor cu doamna dr. Bucur daca nu rezonez cu dansa, ma astept sa stau la coada la consultatie....o sa imi iau liber in ziua aia ca sa nu fiu stresata ca intarzii la servici. Ca si asteptari sper sa gasesc un raspuns la esecurile mele repetate in lupta mea cu FIV ul. Chiar am sa scriu pe forum recomandarea dansei si parerea care mi a lasat o.
Eu 32 de ani;
August 2016 AMH 0.77; HSG ok trompele permeabile; restul analizelor bune; El normospermie restul analizelor ok;
FIV 1: 19.11.2016 Transfer 2 embrioni z3; 30.11- beta : 1.2
IUI 13.03.2017-beta: 1.2
Analize imunologice: ok, Celule NK: ok, Cariotip genetic:ok
Tiroidita autoimuna cu eutiroidie;
05.2017- FIV 2- 2 embr z3 8 celule-beta:1.2
ET 05.06.2017-2 blasto-beta:1.2
ET 11.07.2017- 3 embr z3-beta: 1.2
Histeroscopie 24.10.2017: cavitate uterina integra, regulata. Fara pb la examenul histopatologic.
11.2017: Fiv 3: 2 Earlyblasto si 2 morule; ET 2 morule slaba calitate, rezultat negativ
02.2018 Fet cu cei 2 Earlyblasto: beta 1.2
07.2018: AMH 0.88, EL: normospermie, spermocultura ok, halosperm 57,42% spermatozoizi cu ADN fragmentat
09.2018: ne pregatim pentru FIV 4 prin programul ASSMB

Avatar utilizator
CrissPatri
Mesaje: 381
Membru din: Joi Dec 01, 2016 3:18 pm

Re: FIV in Romania

Mesajde CrissPatri » Joi Apr 12, 2018 9:37 pm

Lorelei scrie:
Flori77 scrie:
CrissPatri scrie:Nu au fost interzise ci retrase de pe piata vest europeana . Eu cu cicloprogynova nu am avut rezultat ok cu endometrul in conditiile in care pe natural nu am avut probleme. Doamna dr. imi daduse femoston, pastilutele rosii, cu care am avut rezultate bune pe endometru.
Eu m am programat la o parere la Columna la doamna dr. Bucur, am citit si de bine si de rau la adresa dansei...nush la ce sa ma astept, pe 21 mai voi merge cu tot dosarul de FIV dupa mine. Dorinta mea a ramas totusi sa incerc in Cehia urmatotul FIV dar vreau sa vad si ce imi recomanda dansa, am citit ca ar avea reusite pe paciente cu amh mic...au si programul de embriobanking....voi veda. Pana atunci va urmaresc si va tin pumnii fetelor sa aveti parte de noroc. %%-

Nici eu nu am raspuns bine la cycloproginova, de aceea am facut toate Fet-urile pe natural. Criss, si eu sunt pacienta dnei Bucur. Intr-adevar, si bune si rele, stilul Giulesti. Adica te mai trimite la un coleg sa te vada pt chestii imaginare, iti mai recomanda o farmacie si este si un comerciant bun pe langa medic. Se ofera sa-ti faca tot felul de chestii de care nu ai nevoie, gen dubla inseminare. E super ocupata, astepti cel putin o ora desi ai programare, in timpul in care te consulta mai vorbeste la tel cu 2 paciente. Altfel, pare competenta, dar cred ca nu o ajuta laboratorul. Sunt foarte multe cazuri de embrioni care nu rezista la decongelare acolo. Atentie ce-i spui cu Cehia, la mine a explodat cand i-am zis ca fac FIV in Cehia si drept razbunare cred eu (sau poate o avea femeia dreptate), mi-a zis sa incerc si cu mama surogat.

Ma cam sperie ce ziceti voi cu neraspunsul la cyclo progynova :-ss ;)) . Sper sa nu ajung la acelasi rezultat. Nu de bani ci de bagat hormoni aiurea in corp.

Lorelei tu mergi pe recomandarea medicului tau si vezi cum reactioneaza endometrul. Sunt multe persoane unde cycloproginova a functionat fara probleme. Daca vei avea probleme, desi sper sa nu fie cazul, stai linistita ca exista si alternativa cu femoston. Nu stiu ce compozitie are fata de cicloprogynova insa tot estrogeni sunt la baza presupun daca sunt prescrise medicametele astea pentru fet. pe cm. controlat.
Tin pumnii sa fie bine la et si sa vii cu un rezultat minunat. [floare]
Eu 32 de ani;
August 2016 AMH 0.77; HSG ok trompele permeabile; restul analizelor bune; El normospermie restul analizelor ok;
FIV 1: 19.11.2016 Transfer 2 embrioni z3; 30.11- beta : 1.2
IUI 13.03.2017-beta: 1.2
Analize imunologice: ok, Celule NK: ok, Cariotip genetic:ok
Tiroidita autoimuna cu eutiroidie;
05.2017- FIV 2- 2 embr z3 8 celule-beta:1.2
ET 05.06.2017-2 blasto-beta:1.2
ET 11.07.2017- 3 embr z3-beta: 1.2
Histeroscopie 24.10.2017: cavitate uterina integra, regulata. Fara pb la examenul histopatologic.
11.2017: Fiv 3: 2 Earlyblasto si 2 morule; ET 2 morule slaba calitate, rezultat negativ
02.2018 Fet cu cei 2 Earlyblasto: beta 1.2
07.2018: AMH 0.88, EL: normospermie, spermocultura ok, halosperm 57,42% spermatozoizi cu ADN fragmentat
09.2018: ne pregatim pentru FIV 4 prin programul ASSMB


Înapoi la “PROCEDURI”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator