Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?Bianca1992 wrote:Beta z11 487.
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)
Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?Bianca1992 wrote:Beta z11 487.
Georgiana sa fie cuGeorgiana Mihai wrote:Multumesc!
Fetelor am vesti bune! Am transferat 2 Si am avut Si 2 de congelatSi a revenit Si lenesul
Din 4 embrioni fertilizati au rezistat 4 in ziua 5, MAi Bine de atat NU se Poate!
Lore Multumesc mult! Recunosc ca Prima data Cand M vazut ca am Decat 7 ovocite mature m-am cam panicat Putin, mi a fost frica ca NU am ce transfera Dar bonus a fost ca am avut Si ce congela. Intradevar 1 e in stadiul de morula Dar embriologul a decis SA il congeleze pt ca a recuperat frumos Si Chiar NU are fragmentari Chiar DacA e morula...Lorelei wrote:Georgiana sa fie cuGeorgiana Mihai wrote:Multumesc!
Fetelor am vesti bune! Am transferat 2 Si am avut Si 2 de congelatSi a revenit Si lenesul
Din 4 embrioni fertilizati au rezistat 4 in ziua 5, MAi Bine de atat NU se Poate!Eram sigura ca o sa ramai cu toti 4! Chiar ii ziceam lui Jurnalut ca sunt sigura ca si embrionasul mai lenes o sa recupereze! Esti tanara si se vede asta in calitatea ovocitelor! Ai un rezultat ff bun la FIV2! Ma rog sa am si eu asa rezultat!
Am transferat 1. Daca as fi transferat 2 cu siguranta as fi zis ca s.au prins 2 ... si mie mi se pare maricoca valoareaLorelei wrote:Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?Bianca1992 wrote:Beta z11 487.
Bianca felicitari!!! Ai avut 1 Dar hotarat!!! A vrut SA ramana cu mamiBianca1992 wrote:Am transferat 1. Daca as fi transferat 2 cu siguranta as fi zis ca s.au prins 2 ... si mie mi se pare maricoca valoareaLorelei wrote:Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?Bianca1992 wrote:Beta z11 487.
Unul singur transferat? Super hotarat mititelul! E o super-beta! Felicitari si sa fie bine pana la capat.Bianca1992 wrote:Beta 487 z11 embrion z5Ana-Maria G wrote:Off, aiurea. Stiu ca pare imposibil, dar incearca sa stai linistita. Te asteptam maine cu vesti bune!Bianca1992 wrote:
Am sunat. E cava general. Aia e ma duc maine dim sa.l iau de la sediu. Nu pot spune nimic telefonic si pe mail nu mai trimit
Ma bucur pt reușită ta. Îmi amintesc et-ul tău anterior și uite ca a ieșit soarele și pe strada ta.Bianca1992 wrote:Mare dreptatea aveau fetele care spuneau ca nu se termina emotiile cand vezi 2 liniute. Repet luni beta. Sper sa fie bine
Georgi,Georgiana Mihai wrote:Lore Multumesc mult! Recunosc ca Prima data Cand M vazut ca am Decat 7 ovocite mature m-am cam panicat Putin, mi a fost frica ca NU am ce transfera Dar bonus a fost ca am avut Si ce congela. Intradevar 1 e in stadiul de morula Dar embriologul a decis SA il congeleze pt ca a recuperat frumos Si Chiar NU are fragmentari Chiar DacA e morula...Lorelei wrote:Georgiana sa fie cuGeorgiana Mihai wrote:Multumesc!
Din 4 embrioni fertilizati au rezistat 4 in ziua 5, MAi Bine de atat NU se Poate!Eram sigura ca o sa ramai cu toti 4! Chiar ii ziceam lui Jurnalut ca sunt sigura ca si embrionasul mai lenes o sa recupereze! Esti tanara si se vede asta in calitatea ovocitelor! Ai un rezultat ff bun la FIV2! Ma rog sa am si eu asa rezultat!
Bianca, in ce unitate de masura este exprimat Bhcg? Stiu ca cei de la Synevo folosesc alta unitate de masura fata de alte laboratoare dar nu mai stiu daca la Bhcg sau estradiol. Asa aveam si eu o valoare f mare in ziua 14, peste 2.000 si ma cam bulversase! Eu transferasem 2 si imediat m.am gandit ca s.au prins amandoi si asa a fost!Bianca1992 wrote:Am transferat 1. Daca as fi transferat 2 cu siguranta as fi zis ca s.au prins 2 ... si mie mi se pare maricoca valoareaLorelei wrote:Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?Bianca1992 wrote:Beta z11 487.
Este in mIU/mldaniela_manea wrote:Bianca, in ce unitate de masura este exprimat Bhcg? Stiu ca cei de la Synevo folosesc alta unitate de masura fata de alte laboratoare dar nu mai stiu daca la Bhcg sau estradiol. Asa aveam si eu o valoare f mare in ziua 14, peste 2.000 si ma cam bulversase! Eu transferasem 2 si imediat m.am gandit ca s.au prins amandoi si asa a fost!Bianca1992 wrote:Am transferat 1. Daca as fi transferat 2 cu siguranta as fi zis ca s.au prins 2 ... si mie mi se pare maricoca valoareaLorelei wrote: Felicitari Bianca! Ai un beta f frumos! Ai transferat 2?
Felicitari pentru rezultat!Primul pas este facut!
Multumesc frumos! Sper din suflet SA fie Bine! DacA o SA fie negativ urmatorul pas Pana SA transfer ce am congelat va fi o histeroscopie... Stau cu frica SA NU fi ramas Ceva in interiorul uterului Dupa avort. Chiar DacA esterior totul este OK, interiorul NU se vede...Miha_80 wrote:Georgi,Georgiana Mihai wrote:Lore Multumesc mult! Recunosc ca Prima data Cand M vazut ca am Decat 7 ovocite mature m-am cam panicat Putin, mi a fost frica ca NU am ce transfera Dar bonus a fost ca am avut Si ce congela. Intradevar 1 e in stadiul de morula Dar embriologul a decis SA il congeleze pt ca a recuperat frumos Si Chiar NU are fragmentari Chiar DacA e morula...Lorelei wrote: Georgiana sa fie cuEram sigura ca o sa ramai cu toti 4! Chiar ii ziceam lui Jurnalut ca sunt sigura ca si embrionasul mai lenes o sa recupereze! Esti tanara si se vede asta in calitatea ovocitelor! Ai un rezultat ff bun la FIV2! Ma rog sa am si eu asa rezultat!
Asta da rezultat...ai avut un feeling bun sa nu renunți la fiv-ul asta. Deci, ovocite de calitate, spermograma îmbunătățită, sigur se lasă cu bebe. Îți doresc din suflet sa fie bine pana la capăt.
Iese acum la cat de bine a mers. Nu te mai gandi la histero, ai timp sa faci planul dupa. Happy thoughtsGeorgiana Mihai wrote:Multumesc frumos! Sper din suflet SA fie Bine! DacA o SA fie negativ urmatorul pas Pana SA transfer ce am congelat va fi o histeroscopie... Stau cu frica SA NU fi ramas Ceva in interiorul uterului Dupa avort. Chiar DacA esterior totul este OK, interiorul NU se vede...Miha_80 wrote:Georgi,Georgiana Mihai wrote:
Lore Multumesc mult! Recunosc ca Prima data Cand M vazut ca am Decat 7 ovocite mature m-am cam panicat Putin, mi a fost frica ca NU am ce transfera Dar bonus a fost ca am avut Si ce congela. Intradevar 1 e in stadiul de morula Dar embriologul a decis SA il congeleze pt ca a recuperat frumos Si Chiar NU are fragmentari Chiar DacA e morula...
Asta da rezultat...ai avut un feeling bun sa nu renunți la fiv-ul asta. Deci, ovocite de calitate, spermograma îmbunătățită, sigur se lasă cu bebe. Îți doresc din suflet sa fie bine pana la capăt.
Bafta. Si eu repet beta maine. Nu te lua dupa simptome. Eu nu am avut nimic...meme wrote:Felicitari, Bianca! Unul mic si hotarat![]()
Georgiana, ai niste ovocite, sa-ti traiasca!!! Iti tin pumnii pana la capat!
Liliana, imi pare rau, stiu cum e sa te incurce ciclul, atunci cand tre sa vina, vine alelanu te descuraja, lupta nu e usoara, stiu ca ai asteptat mult si pana acum, insa o luna in plus sau in minus nu mai conteaza! Nu ne dam batute, da?
Eu maine testez, astept cu groaza rezultatul pt ca voi sti exact daca s-au prins pinguinii sau nu, insa acum macar am speranta... de maine ori intru in fibrilatii ori in depresiesimptome nu am nimic, in afara de cele doua episoade cu secretii rozalii, si sani durerosi si durere de spate jos, care le am din prima zi dupa transfer si cred ca sunt date de la progesteron.
Ms Meme de încurajare ,bafta și noroc ,sigur e bebe ,ai simptomele specifice unei sarcini,sigur beta e mare mâineBianca1992 wrote:Bafta. Si eu repet beta maine. Nu te lua dupa simptome. Eu nu am avut nimic...meme wrote:Felicitari, Bianca! Unul mic si hotarat![]()
Liliana, imi pare rau, stiu cum e sa te incurce ciclul, atunci cand tre sa vina, vine alelanu te descuraja, lupta nu e usoara, stiu ca ai asteptat mult si pana acum, insa o luna in plus sau in minus nu mai conteaza! Nu ne dam batute, da?
Eu maine testez, astept cu groaza rezultatul pt ca voi sti exact daca s-au prins pinguinii sau nu, insa acum macar am speranta... de maine ori intru in fibrilatii ori in depresiesimptome nu am nimic, in afara de cele doua episoade cu secretii rozalii, si sani durerosi si durere de spate jos, care le am din prima zi dupa transfer si cred ca sunt date de la progesteron.
Mult noroc Azi la beta!!!meme wrote:Felicitari, Bianca! Unul mic si hotarat![]()