Stai linistita ca esti ok. De ce ai ganduri asa negre? Stiu ca e greu sa astepti, eu am de asteptat 3 saptamani pana la urm eco. Gandeste pozitiv si totul va fi binenik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul
![:) [flori]](./images/smilies/flori.gif)
Stai linistita ca esti ok. De ce ai ganduri asa negre? Stiu ca e greu sa astepti, eu am de asteptat 3 saptamani pana la urm eco. Gandeste pozitiv si totul va fi binenik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul
Hey jurnaldefiv, felicitari pe beta! Doamne ajuta ca se dublezejurnaldefiv wrote:E si asta o varianta, sa iti suni medicul sa te milogesti sa te primeasca la eco mai devreme, multi accepta pt ca inteleg si ei ca nu te pui cu o femeie si gravida dupa FIV si deci disperatanik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul![]()
Hai, incearca sa nu le lasi prada disperarii, te cuprinde usor si te lasa mai greu, stiu, dar in principiu sansele sa se intample ceva rau sunt destul de mici.
Nu te mai chinui, gandeste-te ca e bn, i-ai auzit bătăile.Nu-ti fac bn gândurile astea. Doamne ajuta sa fie bn! Capul sus!nik wrote:Nu am curaj sa merg la eco fetelor, aștept pana miercuri, încă sper ca e totul bine și ca eu am luat o puțin din locjurnaldefiv wrote:E si asta o varianta, sa iti suni medicul sa te milogesti sa te primeasca la eco mai devreme, multi accepta pt ca inteleg si ei ca nu te pui cu o femeie si gravida dupa FIV si deci disperatanik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul![]()
Hai, incearca sa nu le lasi prada disperarii, te cuprinde usor si te lasa mai greu, stiu, dar in principiu sansele sa se intample ceva rau sunt destul de mici.
Cate sapt ai tu exact? Eu am facut pe 31 transferul, tu parca pe 1.monyy wrote:Nu te mai chinui, gandeste-te ca e bn, i-ai auzit bătăile.Nu-ti fac bn gândurile astea. Doamne ajuta sa fie bn! Capul sus!nik wrote:Nu am curaj sa merg la eco fetelor, aștept pana miercuri, încă sper ca e totul bine și ca eu am luat o puțin din locjurnaldefiv wrote: E si asta o varianta, sa iti suni medicul sa te milogesti sa te primeasca la eco mai devreme, multi accepta pt ca inteleg si ei ca nu te pui cu o femeie si gravida dupa FIV si deci disperata![]()
Bineinteles lore ca gandul meu este la voi toate, toate o sa reusim ca nu ne dam batute. Oricum Andreea mi-a inveselit ziuaLorelei wrote:Eu cred ca dupa Andreea, urmeaza Florii77 saptamana viitoare, apoi tu si CrissPatr si Miha80 in ianuarie si eu in februarie si bieninteles toate fetele despre care nu stim inca. Doamne ajuta!Georgiana Mihai wrote:Doamne Andreea nu Imi vine sa cred!!! Felicitari!!! Ma bucur enorm pentru tine!
Ti-am zis ca o sa ramai tu acuma si eu in ianuarie.
Daca visele sunt uneori premonitii si se implinesc atunci e posibil sa raman gravida natual![]()
![]()
.
Felicitari, Jurnalut! Eu testez pe 10 dec, insa am toate simptomele ca mi-ar veni ciclul....nik wrote:Felicitari si Doamne ajuta!jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Beta pozitiv! Micut, dar e pozitiv. 34.5 in z8 de la ET cu un blasto 2AA. Fiind stadiul 2AA, implantarea posibil sa fi fost decalata cu 1-2 zile. Si la prima sarcina am avut valoare mica (49 in z10 ceea ce inseamna un 25 in z8 cum sunt acum). Valoarea asta in z8 inseamna teoretic un 70 in z10 cand majoritatea recomanda testarea. Am emotii mari pana la urmatorul beta. Dar oricum ar fi, de-acum importanta e dinamica.
Doamne, Iti multumesc, ramai cu noi pe mai departe!
Da, mâine 8 sapt.monyy wrote:Cate sapt ai tu exact? Eu am facut pe 31 transferul, tu parca pe 1.monyy wrote:Nu te mai chinui, gandeste-te ca e bn, i-ai auzit bătăile.Nu-ti fac bn gândurile astea. Doamne ajuta sa fie bn! Capul sus!nik wrote: Nu am curaj sa merg la eco fetelor, aștept pana miercuri, încă sper ca e totul bine și ca eu am luat o puțin din loc
SperAna-Maria G wrote:Stai linistita ca esti ok. De ce ai ganduri asa negre? Stiu ca e greu sa astepti, eu am de asteptat 3 saptamani pana la urm eco. Gandeste pozitiv si totul va fi binenik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul
Data viitoare cand mergi la eco, filmeaza cum bate inimioara si cand te stresezi, te uiti la filmarenik wrote:SperAna-Maria G wrote:Stai linistita ca esti ok. De ce ai ganduri asa negre? Stiu ca e greu sa astepti, eu am de asteptat 3 saptamani pana la urm eco. Gandeste pozitiv si totul va fi binenik wrote:Mulțumesc mult fetelor, o sa încerc să-mi sun medicul
Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Beta pozitiv! Micut, dar e pozitiv. 34.5 in z8 de la ET cu un blasto 2AA. Fiind stadiul 2AA, implantarea posibil sa fi fost decalata cu 1-2 zile. Si la prima sarcina am avut valoare mica (49 in z10 ceea ce inseamna un 25 in z8 cum sunt acum). Valoarea asta in z8 inseamna teoretic un 70 in z10 cand majoritatea recomanda testarea. Am emotii mari pana la urmatorul beta. Dar oricum ar fi, de-acum importanta e dinamica.
Minunat!!! Un bebe hotarat!!jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Doamne, multumim! si ramai cu noi.
jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Ma bucur din suflet pentru tine, Doamne ajuta sa fie totul bine până la capat!jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Azi beta 117.7! Din nou crestere de aproape 90% in 24h. Practic de ieri pana azi aproape s-a dublat.jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
jurnaldefiv wrote:Azi beta 117.7! Din nou crestere de aproape 90% in 24h. Practic de ieri pana azi aproape s-a dublat.jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Doamne, ramai alaturi de noi!
jurnaldefiv wrote:Azi beta 117.7! Din nou crestere de aproape 90% in 24h. Practic de ieri pana azi aproape s-a dublat.jurnaldefiv wrote:Beta azi 62.1, a crescut cu 80% in 24h (trebuia cu minim 50%). Inca nu realizez.jurnaldefiv wrote:Cred ca traiesc un nou miracol.
Ce frumos ar fi Lore, eu chiar am avut un sentiment pozitiv ca o sa reusasca jurnalut, si asa a fost.Lorelei wrote:Eu cred ca dupa Andreea, urmeaza Florii77 saptamana viitoare, apoi tu si CrissPatr si Miha80 in ianuarie si eu in februarie si bieninteles toate fetele despre care nu stim inca. Doamne ajuta!Georgiana Mihai wrote:Doamne Andreea nu Imi vine sa cred!!! Felicitari!!! Ma bucur enorm pentru tine!
Ti-am zis ca o sa ramai tu acuma si eu in ianuarie.
Daca visele sunt uneori premonitii si se implinesc atunci e posibil sa raman gravida natual![]()
![]()
.
Eu am facut anul asta in februarie si nu aveam nici o problema, dar o repet anual mai ales la cati hormoni bagam in noi, mie la Columna chiar mi-au cerut-o la dosar, e foarte impirtanta din punctul meu de vedere, ca sa nu dam in altele nu de alta....Lorelei wrote:Fetelor azi am fost si eu la ecografia mamara bilaterala. Facusem anul trecut una si era ok. Acum comparand cele doua momente ecografice, prima mi se pare ca a fost superficiala fata de cea facuta de dna dr Bilbie de la RM. Am un fibroadenom la sanul drept si ca atare, dupa ecografie mi s-a recomandat o mamografie si din fericire am putut sa o fac tot azi. Concluzia e ca pe moment poy sa stau linistita si sa repet eco la 4-6 luni si mamografia la 1 an. Asa ca peste 4-6 luni voi vedea daca a evoluat in marime etc. Problema e ca nu sunt 100% sigura ca nu am avut acest nodul si anul trecut. Eu imi aduc aminte ca il aveam pentru ca am simtit la palpare dar pe eco din 2017 nu e specificat nimic. Nu am contraindicatie de FIV doar recomandare sa vorbesc cu dna dr sa customizam eventual protocolul de FIV.
Asa ca fetelor ca aveti deja bebe in burtica sau inca sunteti aspirante ca mine, mergeti sa va verificati! Pt fetele gravide, bineinteles dupa ce nasc si termina cu alaptatul!