MIHA,Miha_80 wrote:jurnaldefiv wrote:M-am uitat din nou pe setul tau de analize ca stiu ca de cand am citit mi-a atras atentia si altceva in afara FSH (care intr-adevar e cam mare).Milenna wrote: trompe ok
histero ok
ciclu regulat
AMH 2-ZIUA 3
FSH 12- ZIUA 3
LH 2
HOMOCISTEINA OK
PROLACTINA - 30 ( FAZA LUTEALA, Z 21)
MUTATII FACTORI 5 SI 2 - NEG
ESTROGENI - 157 ( FAZA LUT, ZIUA 21
PROGESTERON - 7.6( FAZA LUT, Z21
Estradiolul mi se pare la fel, adica mare pentru ziua 21 deci la o saptamana dupa ovulatie. Teoretic, estradiolul dupa ovulatie se prabuseste; e drept, el creste enorm in caz de fertilizare si aparitie sarcina, dar asta e alta discutie iar la tine oricum nu avea cum sa fie ceva sarcina-related in z21 caci abia atunci ar incepe o posibila implantare. Deci progesteronul e f ok pt faza aia a ciclului insa estradiolul mi se pare putin cam mare, nu-s doctor si sper sa nu vorbesc prostii insa la unele femei asta e valoare preovulatorie.... Nu stiu, posibil sa fie o desincronizare hormonala motivul pentru care nu ai reusit sa ramai insarcinata pana acum. Cu siguranta dna doctor va investiga asta, e foarte atenta la partea hormonala.
Milenna, scuze pt dubii, dar estrogen sigur este făcut in ziua 21? Intreb pt ca de obicei, atât dr endocrinolog cât si specialiștii RUAM indica doar progesteronul in ziua 21. Restul in zilele 2-3. Valorile mari ale estrogenului in primele zile pot indica prezenta unor chisturi, dar cel mai bine este sa ceri lămuriri medicului tău.
Da, de ziua 21 sunt. O sa le repet, conform planului de fiv dat de columna, sa fie fresh tot. Si mie mi s a părut mare estrogenul, deși nimeni nu mi a zis nimic. O sa încerc și celebrele Tsh, T3 T4 pe care nu le am făcut încă.