Maryanne wrote:Eu 35 ani, sotul 36. Eu AMH 0,6, sotul diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie severa. Incercam FIV la Wellborn. Stimularea ovariana se face cu pergoveris, 300 UI/seara timp de zece zile. Obtinem un singur folicul matur cu punctie pe 23 ianuarie. Pe 24 ianuarie avem embrion in evolutie. Pe 25 ianuarie are loc transferul cu embrion de categoria 1. Pe 26 ianuarie plecam din tara, iar astazi testul Hcg este <1. Sunt distrusa si nu reusesc sa ma adun. Ce fac mai departe? Ma intorc in tara si incerc la aceeasi clinica (Wellborn, doctor Deliana Predoi)? Schimb clinica? E una dintre cele mai negre zile din viata mea.
Maryanne, cunoaștem prea bine prin ce treci. Eu am de ex 4 fiv, iar cel mai groaznic a fost la fiv 3 când in ziua 2 toți cei 4 embrioni obținuți s-au oprit din evoluție.
In cazul tău, dacă e primul Fiv și dacă financiar poți, ca sa te simți împăcată, ar fi bine sa mai încerci, poate prinzi un ciclu mai bun, deși AMH e micuț. Poate o idee buna e sa faci mai multe puncții, eventual cu stimulare ușoară și sa strângi mai mulți embrioni și abia apoi sa transferi.
Bănuiesc ca embrionul tău nu era F Ok ca și grading, de aceea s-a transferat in ziua 2?
Legat de dr și clinici, fetele din Buc se pricep mai bine.
Faptul ca ai 35 ani înseamnă ca nu trebuie sa pierzi deloc timpul, nu știu, poate începi sa iei ( si soțul) și niște suplimente pt calitate ovocite vreo 2-3 luni, a scris Lorelei niște sugestii acum vreo săptămâna. Apoi pe parte de laborator -ICSI, PICSI, având in vedere spermograma soțului.
Încet încet o sa îți revii, important este sa nu renunți.
După doar 1 fiv, nu cred ca e cazul sa îți spun despre donate, embrioadoptie, nu e ceva ce oricine poate accepta, dar eu, după 4 fiv, acum sunt in așteptare beta după embrioadoptie.
Îți doresc sa depășești eșecul asta și sa reusesti curând!