Nu stiu. Sa ma uit prin analize. Daca nu, o sa propun dr.Miha_80 wrote:Dana,danabadan wrote:Multumes de incurajari si tie ai celorlalte.va pup pe toate.Lorelei wrote: Dana mai ai embrioni din ce am citit in semnatura, corect? Nu iti pierde speranta! Inainte sa faci alt transfer reia niste verificari gen starea trompei neclipsate, histero, etc!
E greu! Nimeni nu a zis ca toata calatoria asta prin FIV este una usoara! Repet, trebuie sa fii destul de norocoasa sa reusesti la primul transfer sau chiar la primul FIV! Din pacate asta e realitatea si trebuie sa o constientizam pe principiul ma astept la ce e mai rau dar sper ce e mai bine! Asa ne punem cat de cat la adapost atat sufletul cat si sanatatea psihica si nu picam de f de sus atunci cand ne lovim de esecuri!
Esti inca in intervalul ok dpdv varsta reproductiva si ai sansa de partea ta! Ai grija de tine
Mai am un embrion. Ma gandesc sa fac alte investigatii inainte de un alt et. Dar nu stiu ce anume sa fac. Toate analizele pe care le-am facut pana acum au fost ok. De sange, hormonale si histerografiile au fost ok amandoua.uterul este curat.
Ce as putea sa mai fac la trompa aia. Nu are lichid. Mi-a confirmat la fiecare eco. E doar nepermeabila si paradita. Stiu ca mai bine o clipam si pe aia, dar dr a zis ca nu are rost ca nu afecteaza.
Probabil este o problema cu endometru ca nu mi se ingrosa inseajuns.
Poate este altceva ce nu am testat inca. Nu stiu.
Dati-mi si mie idee de ce analiza as putea sa mai fac.
nk- uri ai făcut ? Imunofenotipare limfocitara și sindrom antifosfolipidic. Ai avut Prednison/Medrol? La astea m as gândi pe lângă pb cu endometru și trompa.
Nu am avut nici prednison, nici medron.