Natalie7 wrote:Adinuta30 wrote:Natalie7 wrote:
Eu am vazut cazuri cand lumea testa si din ziua 6a, si a iesit deja linia, pala, ce-i drept. Si pe mine ma macina puternic acest gand, dar ce ma opreste este ovitrelle-ul pe care eu l-am facut in doze mici, si ultima a fost in 02.03, deci ma abtin in a face vreun test, nu stiu daca are rost.
Acum am cele mai clare simptome de ciclu, si chestia asta ma descumpaneste total, sunt asa dezamagita deja, de nici nu-mi vine sa ma duc nici la beta vineri.
Mult succes daca testezi, sa iasa cu 2 linii grasane!
Astept beta joi,desi nu mai am stare,eu nu am absolut nici un simptom,poate sani usor,usor mai tensionati(posibil de la atata progesteron),iti tin pumni sa si vineri un beta baban,sa ti ajute Dumnezeu!
Multumesc! Doamne ajuta si tie! Nici eu nu testez pana vineri. Eu nu iau asa mult progesteron, doar 2 ovule de itrogestan seara, de aia simptomele astea de ciclu imi si dau de gandit.
Natalie, Adinuta multa bafta la beta! Sa fie
![:) [bfp]](./images/smilies/BigFatPositive.gif)
!
Stiu ca asteptarea este grea, dar testul de sange este concludent si fara dubii. Un test de urina poate fi fals negativ/ fals pozitiv si sa va dezamageasca/ amageasca fara rost..cu atat mai mult cu cat emotiile sunt enorme.
Simptomele pot fi inselatoare pentru ca multe simptome de CM pot fi simptome de sarcina si invers.
Eu 31, Sotul 36 - incercam din 2016.
3 IUI nereusite in 2017 (iulie - noiembrie) Columna
- analize eu: ovulatie ok (monitorizata lunar timp de 1 an jum), CM regulat (28-33 zile), trompe permeabile (HSG - Polizu), uter ok (histeroscopie - Giulesti), ovare micropolichistice, greutate ok (57 kg la 160cm), analize endocrinologie ok, nu am boala de tiroida, AMH - 4
- analize sot: spermograma cu motilitate scazuta, test halosperm 48%, eco ok, fara varicocel, spermocultura ok (la prima analiza a iesit enterococus spp - a avut 2 reprize de infectie urinara, apoi a iesit ok) (94 kg la 180cm). Consult urolog Columna - ok
Oct 2018 - histeroscopie Columna - ok - uter usor inflamat (antibiotic Zinnat 5 zile)
Nov 2018 - FIV 1 Columna (ASSMB) - Z2 - 27 foliculi antrali, protocol lung - Gonapeptyl+Gonal+Pergoveris --> 10 foliculi/ 5 ovocite, 5 fertilizate, 2 blastocisti Z5 congelati+1 blastocist Z6.
Feb 2019 - ET1- ciclu natural (+ 2cp duphaston + 1 Crinone/ zi, aspenter + vitamine) - transfer 1E Z5. Hcg Z10 dupa Et 6.6 - sarcina biochimica
Mar 2019 - Profil trombofilie ereditara si dobandita: trombofilie ereditara ( MTHFR C677T heterozigot, Factor XIII V34L heterozigot) si Proteina C (activitate) mare
Mar 2019 - Imunofenotipare limfocitara profil de baza Synevo - ok
Mai 2019 - ET 2 - cm controlat (crinone, prednison, clexane 0.4, duphaston, utrogestan, prolutex + vitamine). Transfer 1EZ5 + 1EZ6

Z8-29.4; Z11-142.8; Z13-322.5; Z15-941.9
Eco 8 sapt - totul ok, 1 embrion

Morfologie I - test Nipt extins - ok

Morfologie II - ok