Doctorii in general recomanda 2 beta (adica primul plus o repetare sa vada dinamica), apoi te cheama direct la eco prin saptamana 6. Aici e pur alegerea ta, cum poti rezista tu pana la prima eco. Eu am facut 5 betaLavender wrote:Mersi de sfat. Așa voi face. Și eu ma tem de asta cu evoluția. Câte teste beta se fac? 2 la interval de 2 zile, sau mai multe? Pupicijurnaldefiv wrote:Du-te linistita la Synevo! Eu numai acolo am testat dupa ce m-am umplut de nervi la RM pe bani aproape dublu si taxa de urgenta si analiza venita pe seara!Lavender wrote:
Ok, mersi. Sa văd dacă am unul in zona de nord.
La Synevo nu au regim de urgenta dar recoltezi dimineata si la pranz sau chiar mai devreme ai rezultatul!
Daca vrei in Nordul Bucurestiului, vezi ca ai un Synevo pe Sos. Pipera-Tunari, in zona biserica Pipera, pe partea cealalta a strazii, e si super-liber tot timpul, eu acolo imi fac si acum analizele (ma ajuta mult si ca e la 5 min de birou). Sa iti vina un beta sanatos maine!
Nu-ti face griji despre valoare, un beta pozitiv e si 30 si 300 (eu am avut 34.5 in z8 ...am avut sufletul cat un purice de am testat 3 zile consecutiv), apoi evolutia conteaza si trebuie sa ai incredere ca va evolua cum trebuie.

Deci faci cum simti, doar sa nu exagerezi, ca nici sa dai cate o fiola de sange la doua zile nu e tocmai ok.
Ai recoltat?