Georgiana Mihai wrote:Lore faci beta azi?? Doamne ajuta!!!!

Ieri ziua 7 de la transfer am facut la birou un pipitest Trussa si a iesit negativ. Cand m-am uitat la lumina zilei dintr-o anumita pozitie, intr-un unghi de 57 grade longitudine N-E

mi s-a parut ca parca vad ceva dar in situatii de genul mintea iti joaca feste si vezi linii acolo unde nu-s. Mi s-a mai intamplat.
Seara pe la 10 am repetat cu un test tip banda Minut si iar mi s-a parut ca vad o liniuta aproape invizibila pe care bineinteles doar eu o vedeam. Sotul initial nu dar de dragul meu pana la urma s-a lasat convins ca cica parca e ceva acolo.

Noroc cu
jurnaldefiv ca a vazut-o si ea, adica pe liniuta 2 si azi dimineata am repetat pe un SureCheck si se vedea clar chiar daca stearsa, fara mutat si pozitionat in "n" unghiuri.
M-am oprit direct la RM si acum astept sa vad ce valoari beta si progesteron am.
M-am intalnit si cu dna dr in clinica; asteapta sms -ul meu azi. Pe 3 Mai am gasit si un loc de programare ca sa fac eco...si ma opresc aici cu planuri momentan. O iau pas cu pas.
Azi vreau sa o intreb pe dna dr si daca am voie sa plec la drum. Noi ne-am facut planuri in mod obisnuit, nu ne-am gandit deloc la rezultatul FIV-ului sau al transferului. Avem la TM un botez al fetitei nasilor nostri si ne gandeam sa dam o fuga la Viena sau Budapesta fiind la max 4 ore de Timisoara. Daca ma iau dupa ce recomandari a primit Liliana de la dna dr Andronescu, am senzatia ca voi sta linistita acasa si ma voi plimba prin Bucuresti

. Ceea ce m-ar face f fericita...
![:) [baby dust]](./images/smilies/BabyDust.gif)
PAI, MTHFR - hetero, PCOS, Spermograma cu toate diagnosticele posibile.
3 IUI Columna. 2016-2017. BFN!
FIV1 -
iul 2017. Columna-17ovo/10 fertilizate->4 blasto:2xAA+2xCC-Freeze all!
FET1 si FET 2-
sept si oct 2017 BFN si un transfer anulat. Am avut doar 1 blasto care a rezistat la dezghet.
Histeroscopie diagnostica. Uter aspect micropolipoidal; chiuretat pereti-dec 2017.
FIV2 -
ian 2018 Unica Praga-30ovo/22 fertilizate->8 embrioni f buni.
ET2 -
ian 2018,2 embrioni Z3. Beta Z11-95.1! SOE 8s.
FET3 -
apr 2018, 2 blasto. Beta negativ!
Histeroscopie- extirpat polip.Uter aspect polipoid; chiuretat pereti -
iun 2018;
FET4 -
iul 2018, 2 blasto. Beta Z7-42.2! SOE 9s.
FIV3 -
ian 2019 Columna (ASSMB).19ovo/16 fertilizate->5 blasto buni!Freeze all!
Histeroscopie diagnostica ok -
feb2019
FET5 -
apr 2019, 2 blasto de la FIV3. Beta Z8-20.2! Sarcina biochimica!
FET6 -
mai 2019, 2 blasto de la FIV3. BFN!
FIV4 -
apr 2019 Columna, Fiv pe ciclu natural, fara ovocit!
FIV5 -
mai 2019 Columna, Fiv pe ciclu natural, fara ovocit!
PRP rejuvenare uterina la Giulesti -
iul 2019
FIV 6 -
aug 2019 Columna. FIV cu Femara si Gonal! 4ovo/3 fertilizate->1 embrion Z3 si 2 blasto!
ET7 -
aug 2019. Transfer dublu:in z3- 1embrion z3 si in z5 -2 blasto. BFN!
FET8 -
oct 2019 anulat din cauza PAP cu LSIL CIN1. Colposcopie si HPV-negative.
FET8 Unica Praga -
dec 2019: 2 blasto de la FIV2. Beta z12-492!
august 2020 a venit pe lume fetita noastra Eva Marie!
![:) [heart]](./images/smilies/heart.gif)