Buna,Lavender wrote:Mie mi-a răspuns asistenta dnei doctor ca e suficient elevit, nu e ok sa iau și folat separat. Mi-a spus și ca nu e cazul sa repet nici beta nici progesteron săptămâna viitoare ca valorile sunt bune. Așa ca fac ce zice ea.Iuliav wrote:Elevit 1 are 400 acid folic si 400 folat. Asa scrie pe cutie. Nu stiu sa atasez poza.Lorelei wrote: Lavander in primul rand sa incerci sa te relaxezi un pic. Impropriu spus dar intelegi ce vreau sa zic. Continui cu medicatia data de dr cu care ai facut FIV si faci analizele de trombofilie. Apoi, in functie de rezultatul lor vei stii daca trebuie ajustat ceva la medicatie.
Eu imi mentin recomandarea sa iei si folat macar 400mcg macar pana primesti rezultatul la analize. Elevitul contine doar acid folic!
Altceva nu prea poti controla. Trimestrul1 din pacate va fi unul de stat cu morcovul... fiind cel mai riscant dintre cele 3. Doar sa te rogi sa fie totul bine!
Eu am mthfr c si nici ginecologul, nici hematologul nu au zis sa nu l iau. Stiu ca si jurnalut are mthfr si a luat femibion care are la fel acid folic si folat. Am verificat cutiile.
Ma gandeam daca ar fi ok sa iau si folate, insa cred ca as depasi doza maxima in preconceptie. Voi face analizele folat seric si folat eritrocitar sa vad cum asimilez si daca trebuie sa schimb ceva. Nu am gasit vitamine prenatale care sa contina doar folat.
Lavander, incearca sa le iei pas cu pas si sa faci analizele toate la timp. Vorbeste si cu medicul de familie sa vezi ce iti da sa faci. Si cu dr ginecolog cand mergi la eco. Si nu uita ca desi sunt multe emotii in urmatoarele luni, trebuie sa te bucuri de perioada asta!
Azi m-a durut puțin burta așa ca la ciclu. O fi normal? Am avut și o stare de rău dimineata, cu stări de greață și pe seara amețeli și stare așa ca de leșin. Mi-e puțin teama ținând cont de ce am pățit in ultima perioada și ma întreb dacă aceste stări sunt normale in sarcina așa timpurie, sau or fi reactii de la hormonii pe care i-am băgat in mine?
Stiu ca dr ti a recomandat sa stai linistita, insa daca te face sa te simti mai bine poti face un beta luni..sa nu mai fii ingrijorata.
Ma bucur atat de mult cand vad ca aveti rezultate bune si ma rog sa fie totul bine pana la capat, Lavander, Lorelei.