Lavender wrote:Liliana christmann1 wrote:Lavender wrote:
Mersi mult. Și mie mi-a răspuns medicul ca ar fi de la stimulare durerile de ovare, doar ca pe mine ma doare și in zona anusului și mai jos, așa in zona vaginului. Am reușit sa obțin o eco scurta de 10 minute joi, deci sper sa fie ok pana atunci. Ecografia de confirmare este pe burta, nu intravaginala, nu? Adică s-ar vedea și dacă un embrion s-a implantat in afara uterului, și unul in uter, corect?
ECo este intravaginala.si da v a confirma sarcina unde Este pozitionata,si Sunt sigura ca e acolo unde trebuie sa fie ca bebe sa creasca pana la 9 lunite.si Eu am avut dureri care se lasau spre vagin si dr mi a spus ca e normal,.foarte bine ca te duci Joi la ECo pt linistea ta,
M-a durut burta toată noaptea, nu a cedat la no Spa. Așa surd, cu junghiuri in vagin și anus. Sângerări sau diaree nu am. Mi-e foarte teama sa nu fie ceva nasol. Ma gândeam sa merg la camera de garda de la regina maria sa nu mai stau pana mâine după-masa.
Astea cred ca nu-s chiar normale, nu?
Jurnalut, tu ai avut asa ceva?
Din ce scrii, si eu zic ca se incadreaza in limite normale. Ia-ti neaparat supozitoare Uscosin si baga la dureri. Actioneaza local si uneori sunt mai eficiente decat no spa.
Eu in perioada saptamanilor 5-6-7 am avut dureri de spate de ma indoiau. Siii, sa stii ca toata sarcina, dar TOATA, am simtit o durere efectiv in .... vagin. Deci nu inghinala, nu menstruala, nu asimilata altor tipuri de durere, efectiv as descrie-o ca "ma doare pasa". Tarziu am avut si eu ocazia sa intreb o prietena cu o sarcina si jumatate inaintea mea

si mi-a zis si ea ca aceste dureri sunt des intalnite. Zicea ca are o prietena care le are tot asa de la inceput, si ca le-a avut si ea dar mai spre finalul sarcinii. Fiecare avem bazinul diferit si cum totul incepe si se reaseaza pe acolo, reactiile sunt pe masura.
Tot in saptamanile mici am avut si dureri in ovare, chiar junghiuri uneori. Nu sa nu ma lase sa dorm noaptea, dar dimineata cand ma ridicam din pat, era nevoie mai intai sa stau 1 minut in fund pe marginea patului, pt ca daca ma ridicam brusc simteam o durere/presiune in ovare, parca mi se lasa o greutate. I-am spus doctorei atunci si mi-a spus sa iau clar no spa pt ca acele senzatii de junghiuri sau greutate/presiune pot fi contractii si vrem sa le tinem sub control.
Ecografia de confirmare sarcina, asa cum ti-a zis si Lili, se face transvaginal si asa vei face pana pe la 9 saptamani cand sarcina e suficient de maricica incat sa se vada bine la eco pe burta - deci scapi de sonda aia.
Pana atunci, transvaginal musai. Nu se pune pb ca nu s-ar vedea si proximitatile uterului, ele se vad ff bine si la transvaginala (doar pe stimulari cand trebuie vazuti foliculii de pe ovare facem doar transvaginal, nu?). Doamne ajuta sa se vada fix ce trebuie unde trebuie, ai incredere. Stiu cum te simti si ca e greu tare sa mai astepti o saptamana, de aceea cred ca e ff bine ca te duci totusi maine. Cate saptamani si zile ai exact acum? Se va vedea macar sacul daca embrionul e inca prea mic pt vizualizare eco. Ai grija sa mergi la o clinica buna cu aparatura buna, la sarcina asa mica un ecograf modern vs unul mai vechi poate face diferenta, nu te duce la unii unde nu vezi decat niste puricei pe ecran. (Nu ai de unde sti cum e aparatura dar ... nu merge la un spital de stat de ex.).
Hai ca pana maine mai e un pic. Ia no spa si baga supozitoare pana atunci, daca mai ai dureri, si hidrateaza-te bine. A, si nu sta constipata! Supozitor cu glicerina daca nu merge altfel, ca daca nu, si colonul poate da junghiuri naspa si chiar nu e nevoie de emotii in plus in perioada asta.
E ff bine ca nu ai sangerari! Stiu ca e greu sa nu compari cu sarcina extra insa nu seamana o situatie cu alta, in niciun caz nu e o regula.
Iti tin pumnii stransi!
eu 34 el 26 in 2016 cand am inceput.
2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti), 2 blasto, 6 morule.
ET
1 Dec 2016 2 blasto, beta z10 49.9, SOE 7s.
FET
2 Mar 2017 2 morule, beta negativ.
FET
3 Aug 2017 2 morule, beta negativ.
FET4 Ian 2018 anulat-opriti din evolutie la decongelare).
FIV2 Mar 2018 (Unica Praga): 2 z3, 3 blasto.
ET
4 Mar 2018 2 embrioni z3, beta negativ.
FET
5 Iul 2018 2 blasto, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna/ASSMB): 4 blasto.
ET
6 Nov 2018 1 blasto 2AA, beta z8 34.5.
August 2019 - suntem parinti! mami si tati fericiti de bebe minunat Ianis Andrei
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi si te rugam, mai ingaduie-ne o minune.
FET
7 Oct 2020 1 blasto 4AA, beta z7 24.9, z9 44.86, z11 27.67, z13 7, sarcina biochimica.
FET
8 Feb 2021 1 blasto 5AA, beta negativ.
FET
9 - urmeaza.