Tocmai am scris un mesaj kilometric și nu s-a salvat. Ce ciudat. Reiau aici, dar mai pe scurt.
Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și încurajări. M-am liniștit căci am fost la camera de garda la regina maria, la spitalul Băneasa, care este maternitate. Super condiții, m-au luat in 10 minute si am plătit doar ecografia 160 de lei, căci abonament prin firma.
Am primit o veste mare: am un Bebeluș in burtica, la locul lui, cu sac gestațional și activitate cardiaca ritmică, corespunzător vârstei sarcinii de 6 săptămâni și o zi. Se vede și ceva neomogen lângă, ce pare a fi sacul gestațional de la embrionul 2, care nu s-a implantat, dar măcar nu a plecat aiurea in afara uterului.
Nu am semne de extrauterina, fără lichid in abdomen sau pe trompe, care nu se văd ecografic, dar dacă ar fi fost sarcina extrauterina ar fi apărut ceva modificat la eco.
Nu știu de ce ma doare așa, trebuie sa iau no Spa și uscosin.
Merg și luni, căci așa e procedura Assmb sa mergi la p anumită data. Plus ca vreau sa se uite mai bine la bebel.
Cris, felicitări!! Așa pala era și la mine și uite a a fost bine!
Va doresc numai bine și bebei sănătoși!
Last edited by
Lavender on Wed May 01, 2019 10:07 pm, edited 1 time in total.
Eu: 40 de ani, sarcina extrauterina in 2017, in urma căreia am rămas doar cu trompa dreapta. AMH 1,9 in mai 2018. AMH 2,45 in Octombrie 2018. Analize hormonale ok. Endometru ok, după histeroscopie cu eliminarea mai multor polipi endometriali.
El: 39 de ani, spermograma variază in funcție de moment. In mai, 2% forme morfologice normale.
29.05.2018 FIV 1: stimulare ovariană cu Gonal f și pergoveris. 7 embrioni, 5 s-au dezvoltat pana in Z5, transferat 1 blasto 6 BB și 4 congelati. Beta negativ. Ne pregătim de FET.
Iulie 2018: histeroscopie, nimic special găsit, endometrul nu este prea omogen, dar medicul spune ca nu împiedica sarcina cu nimic.
FET 1: 29.09.18, 2 blasto calitatea 5AB și 5BB de ziua 5-6 transferați, nereușit
Mai am 2 blastocisti de calitatea 5CC și 4CC congelati
FIV 2 Aprilie 2019, protocol lung, 10 ovocite, 6 fertilizate in ziua 1, asteptam ziua 5.
ET Aprilie: 1 blastocist 3BB și un early blasto transferați, restul nu au rezistat pana in ziua 5
Beta ziua 9: 118. Beta ziua 11: 238. Beta ziua 15 de la transfer: 1520

Ecografia de confirmare la 6 săptămâni: arată ok, sac gestațional și activitate cardiaca.
Ecografia la 10 săptămâni: bebe se dezvolta normal.
Morfologie trimestrul 1 ok.
Test ADN Veracity ok. O sa avem o fetita!
![papa2 [feed2]](./images/smilies/bb17.gif)
Morfologie trim. 2 ok
La eco din August, in săptămâna 23, s-a văzut prea mult lichid amniotic, lucru riscant pentru sarcina. Urmează teste suplimentare. Morfologie trim. 2 refăcută, ok. Variatii de tensiune urmărite îndeaproape, regim alimentar pentru prevenția diabetului gestațional. Lichidul se menține in grafic, la limita de sus.
Doamne ajuta-ne!
Vineri, 13 Decembrie 2019, s-a născut fetita noastră, Ana Ilinca, minune de la Dumnezeu. Sănătoasă și foarte frumoasa
![papa2 [feed2]](./images/smilies/bb17.gif)