by CrissPatri » Fri May 03, 2019 10:37 pm
Lorelei wrote:CrissPatri wrote:
Multumesc mult Lore, inca nu îndrăznesc să sper nimic, incerc sa raman calmă, maine la prima oră merg la beta.
Va multumesc din inima fetelor pentru susținere, si incurajari... poate Doamne Doamne a facut o minune si pentru mine...
Criss nu intrerupi nimic pana nu vezi dinamica beta. Trebuie sa faci macar inca 2 dozari. Sansele sunt de 50-50 asa ca e bine sa te mentii rezervata... stiu exact prin ce treci dar nu e obligatoriu sa fie sarcina biochimica! Doamne Ajuta sa fie cu final fericit!
Stiu ca ai zis ca esti prin Franta. Nu stiu daca se poate dar pot vorbi cu prietena mea care e medic in Paris eventual poate exista o posibilitate sa faci beta acolo. Da/mi un pm si va pun in legatura... poate cine stie, merge.. habar nu am..

Multumesc Lore, esti foarte drăguță ca de obicei, sunt in Monaco si Nice, partenerul meu este stabilit acolo de cateva luni, as fi avut probabil unde.... însă din pacate nu e cu happy end, azi dimi eram plină de sânge, m a durut burta toata noaptea, am luat de toate, uscosin, no spa, si duphaston, degeaba, azi nu am mai băgat progesteronul...si valoarea progesteronului era mica, nu doar beta in condittile in care bagam 800 mg de utrogestan pe zi plus un crinone, cand e beta bun si corpul secreta progesteron insa eu nu il mai asimilam... si nu sunt pete, imi curge ca la menstra...

Am tras o porție de plâns, dar mi-am revenit repede, din pacate asta e deznodământul, am hotarat amândoi sa încercam cu donate, este ceea ce imi doresc, poate materialul meu genetic nu e compatibil cu viata...nu stiu ce sa mai cred...
Te pup si îmbrățișez, si o sa mai intru sa va incurajez si sa va povestesc si experienta mea cu donate, probabil in septembrie, octombrie ...poate mai devreme cine stie...ma voi duce.
![:) [flori]](./images/smilies/flori.gif)
Eu 33 de ani;
August 2016 AMH 0.77
; HSG ok trompele permeabile; restul analizelor bune; El normospermie restul analizelor ok;
FIV 1: 19.11.2016 Transfer 2 embrioni z3; 30.11- beta : 1.2
IUI 13.03.2017-beta: 1.2
Analize imunologice: ok, Celule NK: ok, Cariotip genetic:ok
Tiroidita autoimuna cu eutiroidie;
05.2017-
FIV 2- 2 embr z3 8 celule-beta:1.2
ET 05.06.2017-2 morule-beta:1.2
ET 11.07.2017- 3 embr z3-beta: 1.2
Histeroscopie 24.10.2017: cavitate uterina integra, regulata. Fara pb la examenul histopatologic.
11.2017: Fiv 3: 2 Earlyblasto si 2 morule; ET 2 morule slaba calitate, rezultat negativ
02.2018 Fet cu cei 2 Earlyblasto: beta 1.2
07.2018: AMH 0.88, EL: normospermie, spermocultura ok, halosperm 57,42% spermatozoizi cu ADN fragmentat
09.2018: ne pregatim pentru
FIV 4 prin programul ASSMB
10.2018: Et 2 blasto: beta:4.6
02.2019:histeroscopie, totul ok
04.2019 FIV 5 a doua procedura prin ASSMB; 4 ovocite, transfer 1 blasto fresh:Beta z10 15.79, sarcina oprită din evoluție,
17.05.2019 ajung de urgență la Giulești in urma unui chist hemoragic dezvoltat in urma stimulării/punctiei de la Fiv-ul 5 din Aprilie. La externare pe 22.05 in urma chistectomiei si laparotomiei efectuate pentru îndepărtarea cantității de sânge din cavitatea abdominala, valoarea la beta hcg era de 129 in urma caruia constat SOE;
3.11.2019 FIV cu Ovocite Donate-Grecia Clinica Mitera: o sa avem un băiețel si o fetiță, Doamne ajuta-ne până la capăt!

28.05.2020: Mamica fericita de Alexis si Melina
![gemeni [gemeni]](./images/smilies/gemeni.gif)