jurnaldefiv wrote:Iuliav wrote:Ana-Maria G wrote:Fetelor...mie mi s-au rupt membranele azi dimineata. Inca mai e lichid in uter, dar maine fac cezariana. Am doar 34 sapt si 5 zile, sunt internata- cu perfuzii. Sper ca totul sa fie bine.
Ana-Maria, multa sanatate pentru bebe si pentru tine! Bebe este nerabdator sa va cunoasca! Daca sunteti in spital e bine ca te monitorizeaza. Nastere usoara! Pupici
Iulia vad ca ai avut transferul! Cum esti? A cata zi? Doamne ajuta!!
Buna Jurnalut,
Imi este teama sa ma bucur inca de rezultat pana ajung la eco de confirmare peste 1 sapt jum.
Am facut beta de 4 ori si s-a dublat, insa am fff mari emotii ca nu stiu daca e totul bine. Incerc sa ma abtin sa mai fac beta si sa astept eco stabilita de dna dr.
Intre timp ma bucur pentru fetele care mai au putin pana la nastere

si

pentru cele care sunt in asteptari.
Doamne, fii alaturi de noi!

Eu 29, Sotul 33 (in 2016 de cand incercam).
3 IUI nereusite in 2017 (iulie - noiembrie) Columna
- analize eu: ovulatie ok (monitorizata lunar timp de 1 an jum), CM regulat (28-33 zile), trompe permeabile (HSG - Polizu), uter ok (histeroscopie - Giulesti), ovare micropolichistice, greutate ok (57 kg la 160cm), analize endocrinologie ok, nu am boala de tiroida, AMH - 4
- analize sot: spermograma cu motilitate scazuta, test halosperm 48%, eco ok, fara varicocel, spermocultura ok (la prima analiza a iesit enterococus spp - a avut 2 reprize de infectie urinara, apoi a iesit ok) (94 kg la 180cm). Consult urolog Columna - ok
Oct 2018 - histeroscopie Columna - ok - uter usor inflamat (antibiotic Zinnat 5 zile)
Nov 2018 - FIV 1 Columna (ASSMB) - Z2 - 27 foliculi antrali, protocol lung - Gonapeptyl+Gonal+Pergoveris --> 10 foliculi/ 5 ovocite, 5 fertilizate, 2 blastocisti Z5 congelati+1 blastocist Z6.
Feb 2019 - ET1- ciclu natural (+ 2cp duphaston + 1 Crinone/ zi, aspenter + vitamine) - transfer 1E Z5. Hcg Z10 dupa Et 6.6 - sarcina biochimica
Mar 2019 - Profil trombofilie ereditara si dobandita: trombofilie ereditara ( MTHFR C677T heterozigot, Factor XIII V34L heterozigot) si Proteina C (activitate) mare
Mar 2019 - Imunofenotipare limfocitara profil de baza Synevo - ok
Mai 2019 - ET 2 - cm controlat (crinone, prednison, clexane 0.4, duphaston, utrogestan, prolutex + vitamine). Transfer 1EZ5 + 1EZ6

Z8-29.4; Z11-142.8; Z13-322.5; Z15-941.9
Eco 8 sapt - totul ok, 1 embrion

Morfologie I - test Nipt extins - ok - baiat

Morfologie II - ok

Morfologie III - ok

Ian 2020 a aparut puiul