Lorelei wrote: ↑Tue Aug 27, 2019 4:15 pm
DeeDee wrote: ↑Mon Aug 19, 2019 9:34 pm
Lorelei wrote: ↑Mon Aug 19, 2019 8:28 pm
Felicitari mamicilor ( Jurnalut te pup), sarcina usoara si la termen proaspetelor gravidute si succes tuturor fetelor care sunt in focuri zilele acestea si mult mult curaj si putere celor care o iau de la capat. Sunt si eu in ultima categorie si cu postarea de azi asta marchez reintoarcerea la procedurile de fiv dupa o pauza de 2 luni.Am fost un pic mai activa pe pagina de fb dar o sa recuperez cu cititul mesajelor de pe forum.
Maine am consultatie la dna dr Andronescu si voi relua discutia despre stimularea cu Femara in vederea transferului de la Columna. Eu mai am 3 embrioni congelati: 1 la Columna si 2 la Unica Praga si in urmatoarea perioada le voi da prima sansa. M-am inscris si la ASSMB dar inca sunt in dubiu daca in cazul unui esec voi face un fiv nou sau voi merge direct pe ovodonatie.
Deci in septembrie planul este sa fac iar un fiv pe ciclu natural si implicit transfer cu ce am in tara. Poate e cu noroc, vedem... nu am sperante mari pt punctie dar sper totusi sa reziste blasto 4BB pe care il mai am desi am inteles ca nu arata f bine cnf feedback-ului primit de la dna Bechir.
Doamne Ajuta!
Doamne ajută,
Lorelei! Să îți iasă planul și să auzim numai de bine!
Ținem aproape în următoarea perioadă. Și eu mă pregătesc de FET, voi merge la Praga cel mai probabil în prima parte a lunii septembrie!
Doamne ajută-ne!
DeeDee cum esti? Cum merge pregatirea pe ciclul controlat?
Buna,
Lorelei si merci ca te gandesti la mine!
Pana ieri ti-as fi zis ca sunt bine... azi, nu stiu ce sa mai cred! Pe scurt: la inceput de august am facut o sedinta de PRP (ca apoi am ovulat mai devreme si nu mai avea sens sa repet PRP-ul), am facut inhibarea cu Diphereline 3.75 (cam la 5 zile dupa ovulatia confirmata ecografic), menstra a cam intarziat (a venit la 13 zile dupa injectie) si nu am inceput cu administrarea de Estrofem din ziua 2 pentru ca dna dr de aici a vrut sa ma vada ecografic (inainte sa bag hormoni in mine), sa ne asiguram ca sunt inhibata total (0 FA) si nu am chisturi sau alte minuni. Totul bine si frumos in ziua 4 de menstra, cand am inceput si cu Estrofemul (1-2-1). Azi am fost la ecografie (ziua 11 CM si ziua 8 de Estrofem) siiii surpriza... o mica pata de adenomioza (pozitionata anterior) si endo 5.7 mm (desi iau si Vit E si L'arginina + mi-am pus un plasture cu Climara, pe care stiam ca trebuie sa-l schimb la 7 zile).
Am trimis mail cehilor si astept sa vad recomandarea lor, dupa care ii dau mesaj dnei dr, sa vedem ce facem in continuare.
Ciudat ca nu s-a vazut pana acum adenomioza, iar endo mi se pare mic rau (desi sunt ziua 8 de Estrofem)! Poate mai creste pana luni, cand sper sa mai fac un eco...
Tu ce faci? Cum esti? Ai fost la dna dr?
Te pup!
D.
Eu 46 ani, El 46 ani (normospermie): 2 sarcini obtinute natural, spontan, in tinerete...dar pe care nu le-am pastrat

Am incercat natural intre 35 si 40 ani, am mers la medici in acest interval, analizele ok, dar niciun rezultat.
Eu: AMH 0.55 (oct 2017) si 0.51 (oct 2018), HSG in martie 2015 (la 42 ani!!) - ambele trompe infundate, laparoscopie desfundare trompe in mai 2015, 2 sarcini obtinute natural (in iulie 2015, dar SOE la 8 sapt si in ianuarie 2016, din pacate ingerasul nostru avea trisomia 13 - minicezariana la 19 sapt, in mai 2016). Medicul ne-a recomandat sa nu raman insarcinata minim 1 an.
Eu: mutatie MTHFR A 1298C = pozitiv hetero, MTHFR C677T = negativ, PAI 1 = 4G/4G homozigot, Negativ pentru Fac II, Fac V Leiden si Fac XIII. Exclus - prin analize - si sindromul antifosfolipidic.Tireoidectomie totala in iulie 2005, tratament de substitutie cu Eutyrox 100, TSH (nov 2018): 1.08. Vit D (ian 2019): 31.4
Cariotip de cuplu ok
FIV 1: Columna, martie - aprilie 2018, protocol lung, inhibare cu Diphereline si stimulare cu Gonal si Menopur. 5 FA, recoltate 3 ovocite mature, fertilizate ICSI, am obtinut 1 morula si 1 blasto T2-T3 AA, transferati in acelasi ciclu, insa beta negativ
Sept 2018: consultatie dr.Tayfun, descoperim uter in forma de T, operatie la Giulesti in oct 2018
Februarie 2019: ne pregatim pentru FIV cu ovocite donate, Cehia! Doamne, ingaduie-ne sa fim parinti!
Martie 2019: histeroscopie diagnostica la Giulesti, totul ok! ne pregatim pentru deplasarea in Cehia!
FIV 2 Iunie 2019: 5 iunie Unica Praga - puncția donatoarei, 6 ovocite mature Z1 și 4 blasto Z5;
ET2 fresh cu 1 blasto și 3 blasto congelați - 10 iunie; Beta în Z9 ET < 0.1

FET probabil în sept 2019
FET 3: Sept 2019, Beta în Z10 ET < 0.1; Lupta continua!
Doamne, ingaduie-ne sa fim parinti!