Buna, stai linistita, intervino cand vrei.irisana wrote: ↑Mon Dec 23, 2019 8:42 amBuna, ma ierti ca intervin, imi poti spune numele clinicii din Viena unde ai reusit tu? Multumesc frumos! Ai recomanda clinica?Cosiana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:10 pmBuna Georgiana,Georgiana Mihai wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 6:04 pmFetelor din pacate am bifat un nou esec si de data asta...Asta este mergem inainte, chiar daca am obosit..
Imi pare rau pentru nesansa ta, a voastra!!
Am intrat special pentru tine, am tot urmarit in ultimile zile ce s a intamplat cu voi toate, asta si pentru ca ne dorim bb2.
Dupa cum vezi in semnatura, mult mult ne am straduit si noi pentru a obtine minunea din viata noastra.
Dar, destul despre mine, ACUM este despre tine. Te rog permite mi o scurta intrebare, uitandu ma la spermograma sotului, nu mi amintesc daca am citit pe undeva, daca ati incercat TESE?
In fct de raspunsul tau, voi detalia.
Iti urez muuuulta muuuuuuuuulta bafta, sa apara al vostru rainbow kids, sa fii mamica!
Te imbratisez cu drag, o straina care poate doar sa si imagineze cum te simti acum.
Eu la Viena am mers printr o recomandare la Prof Dr Sator Mikael, care are cabinet in Viena si de anul trecut propria clinica in Tulln, langa Viena. Am uitat in ce clinica am facut punctia si transferul, ma uit prin documente si ti zic.