AlinaPufi wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 1:09 pm
MariaC wrote: ↑Thu Nov 26, 2020 12:39 pm
Multumesc de raspuns. Proba sotului e fff buna
Nu mi s-a spus ca ar fi necesar histero si nici sa fac ERA test
Urmatorul pas ar fi tot fiv pe ciclu natural dar cu icsi
Pana atunci eu iau suplimente: CoQ10, vit E, vit D, DHEA, Femibion, omega 3... sper sincer sa ma ajute
Tratamentul pe care il iei este identic cu cel pe care l-am luat si eu. Histero vad ca ai facut la inceputul anului. Teoretic nu ar fi nevoie de inca o histero, poate doar pentru linistea ta, sa ai o confirmare ca e totul in regula. Icsi intr-adevar poate ca este o idee buna. In ceea ce priveste laboratorul de la columna, eu sunt de parere ca in ceea ce priveste dotarile stau foarte bine, iar embriologii de acolo sunt top. Nu trebuie sa uitam ca ei lucreaza cu " materialul clientului", iar in afara de proceduri gen icsi nu prea au ce sa faca. Odata fertilizate, ovocitele isi urmeaza cursul natural. Iar in ceea ce priveste implantarea, laboratorul nu cred ca are legatura. Eu am facut FIV la columna si am reusit la al doilea FET. La primul am transferat 2 blasto, ziua 5- nereusit, iar la al doilea am transferat un blasto tot ziua 5- reusit. Ambele transferuri au fost facute pe ciclu natural ( doar sustinere progesteronica( duphaston si crinone )+aspenter si elevit) . Deci intre cele 2 transferuri nu a fost nici o diferenta( calitatea blasto a fost acceasi) De ce la unul nu s- a prins iar la cel de al doilea da, habar nu am. Sunt sigura ca vei reusi si tu, mai ales ca la mine amh era de 0,6 iar eu am aproape 35 de ani. Bineinteles la fiv pe natural sunt in teorie mai putine sanse pentru ca te bazezi pe un singur ovocit, insa acel ovocit poate sa fie cel norocos. In cele din urma " it only takes one egg" . Draga mea iti doresc din suflet sa reusesti, si drumul meu a fost unul lung, inclusiv o sarcina pierduta la 16 saptamani, deci stiu ce inseamna sa iti doresti din tot sufletul un copil si ce sacrificii implica acest lucru. Ai incredere in echipa de la columna, si mai ales ai incredere in corpul tau! Vizioneaza in mintea ta momentul cand vei afla ca esti insarcinata( eu am facut asta de sute de ori), roaga-te daca esti credincioasa, si capul sus!
Bună Alinutza!!! Hop și eu iar. Am o problema în sensul ca am mai încercat zilele trecute și și azi sa răspund la post-uri și nu se postează. Sper ca asta sa apara

Felicitări! În primul rand... Ca știam ca aștepți beta
Ce minunat! Îți doresc sa fie totul bine și sa apară bebelușul perfect și mult asteptat

sunt asa de emoționată și fericita pt tine.
Eu iar sunt în pregătire pt et

dacă poți sa crezi... tot pe ciclu controlat.
Nu mai am nici o așteptare de data asta ca dr nu a vrut pe cm natural și nu mai știu cum sa o iau.
Doar sa aștept sa vad cum iese de data asta progesteronul în 03.12.. Atunci am și eco și vedem
Poate poate se întâmplă o minune în luna minunilor

Nu îmi vine sa cred ca la mine o minune ar fi sa fac primul transfer. Toată lumea așteaptă beta, așteaptă sa se fertilizeaza embrionii, sa obțină ovocite sa... Sa...
Numai eu m-am blocat la transfer

Va pup pe toate și va doresc minuni pe toate planurile

Eu 39. El 41
2018 - start investigații după ce o sarcina se lasă așteptată de mai bine de 2 ani.
2019 - 2 IUI nereusite
2020 - start Fiv la Imed Sibiu.
- ianuarie 2020 stimulare Menopur(cu diphereline din ziua 21 0,1) oprita după 6 zile... Răspuns nesatisfacator
- martie 2020 pauza 3 luni(covid) - myo sun 2 plicuri /zi 3 luni
- mai 2020 început stimulare 2-protocol scurt cu Pergoveris 350ui/zi, orgalutran, declasansare cu ovitrelle: 13 ovocite, 7 fertilizare, 4 blasto ziua 5 all freeze(progesteron mare înainte de declansare)
- iulie, august, sept, Oct, nov 2020- pregatire ET ciclu controlat cu femoston...toate anulate (progesteron mare înainte de start Lutinus)
- ian 2021 pregătire ET(cycloprogynova, medrol, lutinus) dozari hormonale ok(finally!!). Transfer 2 blasto de ziua 5 în data de 21.01.2021

.
- 30 ian 2021-z9 - beta 56.19

- 01 feb 2021-z11 beta 153.3

- 03 feb 2021-z 13 beta 501.23

- 05 feb 2021- z15 beta 1635

... Programare eco 11.02