Nicolle, vezi ca-ti faci ganduri negre degeaba?Nicolle88 wrote:Maria38, tin pumnii stansi, sa ai 2 supermani lipiciosi si sa stea la mami in burtica 9 luni! Si eu tot la Dacia fac!
Amiruta, imi pare tare rau! Capul sus si Doamne ajuta sa gasiti putere sa mergeti mai departe.
Geany, ai avut mare dreptate! Mai spune-mi de bine ca vad ca ai avut gura aurita: 20 de FOLICULI! E, ce zici? Bine nu au dimensiuni egale, insa dr a zis ca vreo 12-15 tot or sa fie buni! Doamne ajuta! Vineri am punctia si in functie de cati embioni o sa am vom decide ce facem: dublu ET, 2 de ziua 3 si 1 de ziua 5 sau congelam! Sincer, nu stiu ce sa fac?!![]()
Caress, cred ca si tu mi-ai urat ceva de bine vreo 2 pagini mai in spate, cum v-au auzit foliculii mei..... Multumesc si sa auzim numai vesti bune.
Bubu, buna productie si la tine. Tin pumnii stransi.![]()
Alla76, am inceput clexane din Z6 de stimulare/Z8 de CM si cu o sapt ianinte de punctie. Insa cred ca e prea mult la mine, clexane de 0.4 in fiecare seara, asa ca am vb si cu dr care mi-a zis sa fac alternativ, azi clexane, maine iau asprenter si tot asa.
Am cam ramas in urma cu cititul, trag tare sa termin ce am pe la birou, ca de vineri intru in CO pana pe 28.11, dar promit sa scriu dupa punctie.
Poop toate fetele!

Spor la treaba si concediu placut!
![floare [floare]](./images/smilies/smiley_flower.gif)
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)