Buna fetelor

Cu greu m-am decis sa ma alatur voua aici, desi urmaresc discutiile de ceva vreme.
Saptamana aceasta am primit un nou rezultat de beta negativ la cel de-al 7-lea embriotransfer. Suntem la FIV 3, mai avem 4 embrioni de calitatea 1 si 1-2 congelati. Nu am avut niciun beta pozitiv pana acum, niciodata vreo sarcina sau avort.
Nu prea au explicatii in ceea ce priveste motivul pentru care nu avem beta pozitiv, avand in vedere ca mereu am avut embrioni de foarte buna calitate. Pana in septembrie au pus-o pe seama bucatii de trompe ramasa pe partea dreapta si aparent, endometrul dezvoltase ceva anticorpi care sa distruga celulele inflamate din acea bucata de trompa, distrugand astfel si embrionii. Suna cum suna, dar cam asta a fost explicatia. In fine, am scos bucata respectiva si am transferat embrioni congelati in noiembrie 2017, simptome puternice pana in ziua 8-9 dupa care s-au oprit brusc, iar beta a iesit negativ in ziua 10-11.
Am inceput FIV 3 acum in februarie, am transferat 2 embrioni de calitatea 1 dar a venit menstruatia la 1 saptamana dupa ET. Nici nu cred ca au avut vreo sansa acei embrioni, oricat de buna calitate ar fi avut ei. Nu au explicatie de ce a venit menstruatia, luam progesteron (Crinone, dimineata si seara) considera ca e o reactie a endometrului la stimularea facuta. Pe 28.02 am facut o injectie cu Diphereline de 3.75 si daca totul merge bine transferam 2 embrioni congelati la sfarsitul lunii, acum in martie. Speram cu noroc. O sa fim plecati in vacanta pe toata durata celor 2 saptamani pana la beta, deci speram sa fie benefica pentru implantare, ma gandesc ca nu exista stresul de zi cu zi de la munca si rutina zilnica.
Intre timp, mai cunoasteti pe cineva cu o situatie asemanatoare? Aveti vreo recomandare de ceva analize imunologice, endocrinologice, ceva la care sa nu ne fi gandit? Orice idee e binevenita.
Va multumesc si va doresc sa vi se implineasca dorintele de bebe cat mai repede si mai usor!
Eu 32 ani, AMH 3.9, salpingectomie (ambele trompe extirpate). El 36, normospermie
FIV1 Columna 2016, 13 ovocite - 9 blastocisti congelati, 2 FET cu beta negativ
Iulie 2017 - test ERA la LH+7 cu rezultat post-receptiv
August 2017 - test ERA la LH+6 cu rezultat pre-receptiv
Ultimul FET 11.2016 cu beta negativ
FIV2 Wellborn 2017, 13 embrioni calitate 1 si 1-2.
1 ET, rez. beta negativ, dar venise menstra la 7 zile de la ET, urmeaza alte 2 FET cu beta negativ.
Septembrie 2017 descopera laparoscopic ca mai exsita o bucata cam de 4-5cm din trompa dreapta care comunica cu uterul si avea celulele inflamate si teoretic ar fi impiedicat implantarea, se extirpa cu succes. FET nr. 4 11.2017, rezultat negativ dar cu simptome clare (nu am mai avut niciun fel de simptom la niciun alt embriotransfer)
start FIV 3, 02.2018 Wellborn, 13 ovocite din care 6 embrioni de calitatea 1 si 1-2
ET 1 - 17.02, pe 24.02 a venit menstruatia, pe 27 beta negativ cum era de asteptat.
FET 2 in iulie 2018 - Beta negativ
FET 24.09.2018 - cu Clexane si 3 injectii cu Zarzio din ziua ET - Beta pozitiv 03.10.2018
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)