jurnaldefiv wrote:Lorelei wrote:jurnaldefiv wrote:
Lorelei, asteptam cu multa speranta rezultatul tau. Ieri am tot zis ca te intreb dar m-am abtinut, stiu ca nu as fi facut altceva decat sa accentuez starea aia de tensiune si nerabdare si teama...care si-asa e oribila as it is.
Imi pare foarte rau sa aflu ca e negativ. Cred ca mai ai 3 blasto parca, nu? Stii cum sunt congelati, adica 2 cu 1 sau cate unul pe paieta?
Ma bucur sa citesc ca esti cat de cat ok, adica situatiile astea sunt atat de epuizante psihic incat...... si sper ca in perioada de vacanta sa reusesti sa te linistesti in suflet cat mai mult si in Iunie sa fii numa' buna si pregatita pt un nou pachet de emotii, Doamne ajuta sa se finalizeze cu ce iti doresti.
Te imbratisez si inca o data, imi pare rau pt rezultat si imi pare bine ca esti cu capul sus.
Jurnalut multumesc de gandul bun

Sunt cat se poate de ok in situatia asta! Am plans, am zacut in pat inclusiv am avut un moment de panica ciudat la gandul ca orice se poate intampla in lunile irmatoare chiar si FIV3 ceea ce ma ingrozeste comparand cu un et dar mi-am revenit

. Ieri a trecut. Azi e o noua zi. Sunt destul de cinica si nu imi place sa stau sa disec si sa deplang la nesfarsit un moment pe care oricum nu il mai pot schimba. Mergem mai departe.
Mai am 4 blasto si cred ca Unica vitrifica cate unul separat pt ca de exemplu acum la fer m-au intrebat cati vreau sa transfer 1 sau 2 ca sa stie cati decongeleaza deci trag concluzia ca i-a vitrificat separat. Oricum trebuie intrebat.
Zi-mi ce faci tu, mai ai putin si faci histeroscopia si cred ca in iunie ne vedem la Praga

! Iti tin pumnii sa iasa totul bine!
Da, chiar! amandoua in Iunie, daca ne ajuta Dumnezeu! Avem ciclul cam cu doua saptamani diferenta altfel chiar aveam sanse sa ne vedem p'acolo.
Eu ce sa fac, printre analize si rochii si pantofi si costume de nasi, ma pregatesc de histeroscopie, poimaine. Sunt linistita ca o fac la Columna, era un mare stres in plus daca o faceam la Giulesti, as fi avut asa, nu stiu.... o strangere de inima; acum imi dau seama ca am ramas cu un soi de sechele de la laparoscopie desi in esenta totul a decurs foarte bine strict legat de operatie si rezonabil din pdv spitalizare.
Acum sunt impacata din punctul asta de vedere si ma ajuta mult.
Nu e zi de la Dumnezeu sa nu Ii multumesc ca mi-au iesit analizele bine din prima (adica cele care ar fi putut implica o amanare a procedurii si implicit a toate cele de dupa....), ma bucur ca mi-a iesit bine si hemoglobina adica nu anemie desi nu mai iau suplimente de fier de prin Februarie... si, ce sa zic, asteptam ziua de joi, sper sa decurga ok.
Sunt realista, e o procedura simpla, adica fizic sunt sigura ca va fi totul bine, nici la punctii nu am emotii din punctul asta de vedere... Evident, emotiile apar cand ma mai gandesc daca nu cumva gaseste dna doctor ceva not ok, dar iarasi, incerc sa ma pastrez realista si sa gandesc pozitiv, la sonoHSG la reconstruirea imaginii 3D a uterului nu se vedea nimic in neregula si au zis asta 3 doctori: cea care mi-a facut sonoHSG, dr mea de FIV, dr din Cehia. Niciunul nu mi-a recomandat ca imperios necesara o histeroscopie, dar eu am vrut sa o fac si dr mea de aici a fost de acord (trebuia sa fie de acord avand in vedere ca ea mi-o face

).
Este ceva ce simt ca trebuie sa fac desi medical nu mi-a cerut-o niciun doctor, chiar si daca doar ca sa ma reasigur eu ca totul e ok pe acolo.
Apoi, o sa mai (re)fac toxoplasma, listeria (la astea nu am anticorpi din Torch) si vitamina D (din motive evidente inainte de un nou ET), si... p'aci mi-e drumul spre Praga, in Iunie.
Pana atunci ma rog ca totul sa mearga bine si fizic sa ma gaseasca.... bine. O voi intreba pe doctorita mea daca imi recomanda sa transfer unul sau doi acum.... sunt aproape sigura ca imi va recomanda unul, dar ma gandesc ca si daca transfer doi si nu iese, urmatoarea incercare va fi oricum cu unul. La fel ca si tine Lorelei, ma inspaimanta gandul ca toamna ar putea veni cu un nou FIV... nu il alung, dar incerc sa nu las gandul asta sa ma acapareze si in fiecare dimineata cand conduc spre munca ma gandesc la cum ar fi sa am gemeni sau cum o sa fiu in toamna la botezul finilor gravida
Am momente cand plang pentru ca ma ia panica, sau cand plang de emotie la gandurile frumoase, ma imaginez cu copiii in brate, cu prima data cand ma va vedea sotul cu ei, imi siroiesc lacrimile instant, zici ca sunt pe buton .... in fine, aberez deocamdata
Nu stiu cand se va indura Dumnezeu, dar eu stiu ca trebuie sa merg inainte.